Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..
Dimi bencede masum gibi. Ama senin testlerde olana göre bi kür de dikkate alinabilir. Bu saraçoğlu baya övülüyor bu konuda. 😉

1'i ikizlere hamile 3 tane 36 yaşında hamile arkadaşım var şu an. Ama hepsi de tüp :)
Kuzenim de 36 yaşında, onun kimyasal oldu. Çalışmalara devam ediyor.
Olsunda tup olsun 😄yeterki olsun. Zaten bi kontrole gidecem bende panikcim atağım kafamda deli sorular. Ah bi fırsat bulsam. . Az bi daha deneyim de Du bakim.

meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodum panic_attack panic_attack a😀 acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo😂

hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?

Ben kutumda her zamanki gibi hiçbişi hissetmiyorum.😂
Bildiğim tek şey sağ salim devam edersek 11 Şubat'ta doğuracağım. Niye? Çünkü tee geçen sene rüyamda gördüydüm. 😁

İsviçre'ye gelin gitmek isterse seve seve şaaparım tabi yeter ki o istesin. :))

An itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mı 😀😀😀dedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam😀😀
Bence de bir tanecik teste bu kadar güvenme, o gün ovu testi yaptım pik degildi ama ağrım bana öyle demiyordu hemen tekrarladim pik cikti.icimde ki ses hala zeyno hamile diyor :dua:

Kafa ayni yönde çalışıyor senle, senin yazını okumadan denesek mi yazmışım:KK70:
Bi ordan bi burdan okurken bende gördüm senin yazıyı aynı şeyi düşündüm hatta yaziyodum üşendim 😀aynen valla

gerçek olamaz var mı bööle biri gerçekten ????? :) :) :)

Vardı bi zamanlar bir derdim var basligindamiydi, sonra bizim başlığa mi gelip sormuştu sanki.

Kızlar progesteron akıntı yapıyor muydu ?akıntı Normal mi yoksa enfeksiyon mu oldum yav?

Yapıyor
son 6 gun :rolleyes: kaldi heyecanlıyım. alışveriş cok yordu beni dicem ayip ederim😂 inatla herseyi koca tasidi. bakarken yoruldum diyim😀 cok gezdim. bitmedi, baktim adam perisan. dedim bu listeyi sen bir ara git al 😁 ben valiz kismini sevmiyorum🤣 tart geri cikar kısmi beni delirtiyor. hep kendi kiyafetlerimden ayakkabi cantalardan vazgecmek zorunda kaliyorum yada ek bagaj oduyorum giderken🙄 yukum bu sefer cok fazla. ablam ve yigenlere epeyce birseyler aldim. sanirim kendi ihtiyaçlarimdan baya fedakarlık etmem gericek. neyse dedim gidince alisveris yapicam zaten kendime.
gittigim gunun ertesi gun ve sonraki gun. hep doktor randevulariya. dusununce karnima agrilar giriyor😅

Eee bana ne getiriyorsun caniko , bir çanta daha çıkar valizinden :)

Hadi bakalım güzel günler geliyor, ve sen bunu sonuna kadar hakkettin. Çok mücadele ettin çok şeyle. Sadece bir tanesinde bile ben çoktan havlu atardım ama sen peşini bırakmadın. Şimdi mutlu olma zamanı, şimdi evli mutlu çocuklu olma zamanı :)

Hepsinin ilk denemesiydi. :)

Olmama sebepleri neydi peki, erkek faktör? Yaş rezerv?

Eklentiler

• 765F1FFD-CA7F-4467-B068-631AE51A1FAA.webp
    765F1FFD-CA7F-4467-B068-631AE51A1FAA.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 37
  • DB7B571A-CC58-416A-BA90-E238F39EB39C.webp
    DB7B571A-CC58-416A-BA90-E238F39EB39C.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 38
An itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mı 😀😀😀dedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam😀😀
😁😁😁 masllh ne guzel hevesi kursagnda kalmaz insllh. Bizimkisi hic ole deil ben suphelendgimde deilsin ben naptgimi biliorm diyodu ben yine de dayanamayip test yapiodum ve hakli cikiodu 😂

sana hemen simdi kitap sayfasindan yolluyorum
Canını yerim kuzummm, kalktın buldun da yolladınmı, insAllah işe yarar, bir de ben yakı yapıştırıyorlarmis onu da okudum, aslinda mantık sıcaklıksa ayni kapıya çıkar, evet evet iyice aklima yatmaya basladi bu is:KK200:

Ne yazikki canım haklısın marketten tane bile alsan 2 EÜ yu geçer. . Kardeşin pastaci demek çok güzel bir meslek ama müthiş bi yetenek gerektiriyor... kardeşin senden yana şanslı desene 😀
Ailede bir pastacı olması süper bir şey.. çok emek istiyor, özellikle konsept pastaların tasarlaması ayrı dert yapması ayrı dert bence. ben sadece tedarikçi benim işim kolay.. her sene Doğum günü pastamdan ruh halimi anlayabilirsin.. daha buradan yola çıkmadan siparişlerimi veriyorum ben de, eşim de döneceğim zaman isteklerini bildiriyor. Benim kardeş bir kaç ay içinde iki posta seri üretim yapıyor bize :)

Back
X