Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedim😂😢komediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.

sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm🤦🏻‍♀️
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹🙏🏼

Niye yalan olsun canım. Oranın doktorlarının birseyden anlamadığını daha anlamadın mi? Sallama sonuç ne çıkarsa ciksin cik gel, önce burda idrar yolları doktoruna gidersin sonra da tüp bebeğe. Zaten orda ameliyat falan yaptırma yeter daha ne olduğuna cevap veremiyorlar, nasıl Avrupa burası anlamadım. Gelirsin Once bir cekaptan geç sonra da tedaviye başla derim. 1 ay sarkar ama sağlam olur. Ya hamileyken olsa sorun yaşasaydın daha mi iyi olacaktı. Benimde kabizliktan mutevellit hemoroid problemim başladı, bende acaba önce bunu mu aldırsam ne yapsam diye düşünüyorum.
Sonra trioid ile ilgili yesim erbile gidip lazer ile tedavimi olsam. Önümde en az 3 operasyon gözüküyor, inşallah hiçbirini olmadan bir mucize olur.
Dertler derya olmuş bende bir sandal..
Amann yemişim derdini hommmm :)

Hava mis kahvaltı hazırlayayım sonra da açık hava bi yerlere mi kaçsak.

Nedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.

Gelmemesi güzel bişey değil mi? Bekle biraz belliki geç yumurtladın. Yumurta gününden emin misin.

Zeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normal

Ilişki dene adet yakinsa geliyor, gelmezse hamilesin :)

İnşallah dediğim gibi enfeksiyondur.. ama şiddetlisinden kan idrarda olduğundan.. antibotikle hallolur bebişi alır gidersin kuzum.. planın bozulmaz.. ama şu dikkatimi çekti yine gene bişeyler çıktı diyorsun bunu yapmıyorduk hele hele senin gibi olumlu düşünen ya da en azından olumlu cümleler kuran birinden... hadii inşallah:)

Bende idrarda kan çıkmasını bırak kanın çıktığını gördüm wcde muhtemelen kum falan döktüm. Toz şase ile antibiyotikle geçti. Arkadaşımız gidecem diye kendini temizliğe verdi üşüttü. Bir rahat durduğumuz yok ki, dursak olacak bu bebeler. Bu analar bizi bıktırır diye gelmiyor bu bebeler :) Eşim diyor hiç mi boş günü olmaz insanin, muhakkak bişey çıkıyor bişey yapılıyor. Bir oturup evde tv nin karşısında vakit geciremiyecek miyim.

buraya vaktim olmadi bugun, temizlik günüm du ve hastayim biraz. idarar yollarim berbat.operasyon oldugum hastaenin acile geldik. hala vakit varken belki trden, önce iylesirim.idararda kan var ama, bakteri yok dediler orda.oyuzden simdi operasyon gecirdigim yere yolladılar bekliyorum🤣 kanlar tahliller ciksin diye. yaniyor sanki alev alev 🙄tüp üstü boyle olmasaydi iyiydi🤦🏻‍♀️

@Effective bildirimlere senden haber varmi, yazdin mi diye baktim aklim sendeydi, veeeeee pozitif testini gördüm😍gozun aydin canım benim💐 icini ferah tut, guzel guzel artan gelisen bebeginin, haberlerini vericeksin bizeee inanıyorum 💐🥰🧿🙏🏼masallahh
geçmiş olsun canımm.. Baksınlar hele bi ne çıkacak..

sizi şansıma tukurmeye davet ediyorum hep beraber tüüuuuuukurun lutfen. kocaman bir tas sıkışmış idrar yolun da simdi evinde olan bir profu arayip cagirdilar zira bir doktor tas degil daha kotu bisey dedi bilmem neyse. iki farkli bakis acisi. 🤦🏻‍♀️beni simdi almaya gelicekler. vay arkadaş nedir benim bu sansimdan cektigim. asabim tepe taklak. neyim var bilmem ama yaniyor benim kiz. aglicam aglayamıyorum. yetti canima, iyki bir tupe gidicem dedim.cok uzgunum..
tühh yaaa .. uff nasıl sancır şimdi o. seni almaya gelecekler derken ?

caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedim😂😢komediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.

sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm🤦🏻‍♀️
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹🙏🏼
armincim canım onada mı burada baktırsan acaba ? gelişini biraz öne çekme şansın var mı ağrın yanmaların yolculuğa katlanabilecek kadarsa. pazartesi bak hiç kötü haber gelmeyecek .kuzum herşey düzelecek sende tedavini olacak bebenle dönecen evine.

Kız orada çizgi var gibi geç döllenme falan mı acaba ayyhh bekleyelim görelim bakalım zeynebim❤
yok be ne çizgisi kalbim kadar temiz bence.. :D Gözlerim kötüdür biraz ama o kadarda değil heralde . Bak şimdi benide şüpheye düşürdün :D :D :D

Zeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normal
Sıcak duş ok. zaten sıcak severim onu alıp duruyorum. lambada da deneriz ne olacak. :)

Kızz bu şaşı bak şaşır mı da şaşı baktın..😆
Çook silik cnin yanında kuzu. Ama bu çizgilere güvenmiyoruz ondan inşallah geç döllenmedir yeni yeni çıkıyordur diyorum.
kız bi öyle bişey çıksın valla seni tebrik edicem ve seni test görme uzmanı ilan edicem.. :KK9: Bide özgürü tebrik edicem oda öyle hissediyor diye başından beri.. :)

Bi çok defa ilişkinin ardına (sabahına akşamına) gelmişliği var canım, ama son zamanlarda ilişki ardına da gelmediği için heveslenip gebe olduğumu düşündüğüm de oldu😆🙈
pazartesi geldi geldi gelmedi doktora gideceğim. Ben doktorla korkutma taktiğini deniyorum.. :) ayyy sinirleem bozuldu :KK75: :rapci:

Niye yalan olsun canım. Oranın doktorlarının birseyden anlamadığını daha anlamadın mi? Sallama sonuç ne çıkarsa ciksin cik gel, önce burda idrar yolları doktoruna gidersin sonra da tüp bebeğe. Zaten orda ameliyat falan yaptırma yeter daha ne olduğuna cevap veremiyorlar, nasıl Avrupa burası anlamadım. Gelirsin Once bir cekaptan geç sonra da tedaviye başla derim. 1 ay sarkar ama sağlam olur. Ya hamileyken olsa sorun yaşasaydın daha mi iyi olacaktı. Benimde kabizliktan mutevellit hemoroid problemim başladı, bende acaba önce bunu mu aldırsam ne yapsam diye düşünüyorum.
Sonra trioid ile ilgili yesim erbile gidip lazer ile tedavimi olsam. Önümde en az 3 operasyon gözüküyor, inşallah hiçbirini olmadan bir mucize olur.
Dertler derya olmuş bende bir sandal..
Amann yemişim derdini hommmm :)

Hava mis kahvaltı hazırlayayım sonra da açık hava bi yerlere mi kaçsak.

Gelmemesi güzel bişey değil mi? Bekle biraz belliki geç yumurtladın. Yumurta gününden emin misin.

Ilişki dene adet yakinsa geliyor, gelmezse hamilesin :)
canım teste azıcık bi çizgi görsem gelmemesi güzelde 4 gün olmuş çizgi yok. emin değilim yumyum günümden ama herzaman günümde yumyumlarım ve günümde yumyum ağrım olduydu.. inşallah dediğin gibidir canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
Hayırlı olsun inşallah dahada koyulaşır bebişini sağlıkla kucağına alırsın🙏

Bende idrarda kan çıkmasını bırak kanın çıktığını gördüm wcde muhtemelen kum falan döktüm. Toz şase ile antibiyotikle geçti. Arkadaşımız gidecem diye kendini temizliğe verdi üşüttü. Bir rahat durduğumuz yok ki, dursak olacak bu bebeler. Bu analar bizi bıktırır diye gelmiyor bu bebeler :) Eşim diyor hiç mi boş günü olmaz insanin, muhakkak bişey çıkıyor bişey yapılıyor. Bir oturup evde tv nin karşısında vakit geciremiyecek miyim.
Sana da çok geçmiş olsun kuzu..
Kesin ondan diyorum ben de.. evet hep bişeler çıkıyor kuzumm.. ama geleceği de varsa hiç bişey dinlemiyor.. mesela kiminin demir d yerlerde ama gene tutuyor.. kısmet inşallah hayırlı zamanda gelsinlerr❤
Sen çıktın gezmeye sanırsamm ohh sefan olsuun..

sizi şansıma tukurmeye davet ediyorum hep beraber tüüuuuuukurun lutfen. kocaman bir tas sıkışmış idrar yolun da simdi evinde olan bir profu arayip cagirdilar zira bir doktor tas degil daha kotu bisey dedi bilmem neyse. iki farkli bakis acisi. 🤦🏻‍♀️beni simdi almaya gelicekler. vay arkadaş nedir benim bu sansimdan cektigim. asabim tepe taklak. neyim var bilmem ama yaniyor benim kiz. aglicam aglayamıyorum. yetti canima, iyki bir tupe gidicem dedim.cok uzgunum..
Çok geçmiş olsun canım, oradakiler ne garip doktormuş öyle taş kum gibi basit bir şeyi bu kadar mesele haline getirmişler, bol su iç, tabi taş olduğu bir netleşsin hatta taşsa en kolay düşürme yolu ip atlama kendine dikkat et, gelişmeleri yaz mutlaka 🙏🙏

Çok geçmiş olsun canım, oradakiler ne garip doktormuş öyle taş kum gibi basit bir şeyi bu kadar mesele haline getirmişler, bol su iç, tabi taş olduğu bir netleşsin hatta taşsa en kolay düşürme yolu ip atlama kendine dikkat et, gelişmeleri yaz mutlaka 🙏🙏
Ben bira diye duydum 🙃

Geçmiş olsun. Taşsada sıkıntı etme tüp etkilenmez inşallah hiçbirşey in yoktur bazen yanlışta görüyorlar takma kafana. Banada İzmirde kocaman taş dediler ilaçlı filmler falan 1 hafta mahfoldum. Başka hastaneye gittim Dr enfeksiyon var dedi Bi hap tık diye gitti taş maş yokmuş. Ayaklarını üşütme dedi sadece. Yani drlar da yanılıyor olabilir

Benim bi arkadaşımın T şeklindeydi 3-4 düşüğü vardı ameliyatla düzeltti doktor ,kalp şeklinde duymadım ama ameliyatla düzeltilebilir sanırım doktor ne dedi
Doktor bisey söylemedi olumsuz bisey demedi sadece normal. Doğum yapılamaz sezeryanla doğum yapılabilir ancak ve düşük ihtimali daha da çok artıyor diye deniliyor

Back
X