- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.821
caneee, isyan ediyorum ama goruyosunuz, yine bisey çıktı önüme.doktorlar da birbirine düştü iki saat sidik yarisi izleyip dinledim, baktilar olmuyor baska birni daha cagirdilar o da yok bisey ikinizin dedigini goremedimkomediye bak. tas diyen pcden acmis buyutmus ultrason fotolarini gosteriyor. profa ulaşamamışlar.
sonuc tek kullanimlik antibiyotik icirilerek eve yolladim. pazartesi jinekoloji ve üroloji doktorlari bir araya gelip cekilen goruntulere bakip sidik yarislarina noktayi koyup arayacaklarmış ve randevu vericeklermis gerekirse tekrR bakmaya. evet biseyler varsa hakli cikan goruse gore ameliatsa ameliyT tassa lazerle cozmeye calisilsakmis. yadaaa hic birsey yokta enfeksiyonsa icirdikleri tek kullanimlik antibiyotik cozermis. ben nereye düştüm
duzelen pskolojimden saglam bir tokat yedim.
insallah sadece enfeksiyondur. yoksa gelmek yalan olucak.
bebegimi alip geleyim nolur ya bisey cikmasin☹![]()
Niye yalan olsun canım. Oranın doktorlarının birseyden anlamadığını daha anlamadın mi? Sallama sonuç ne çıkarsa ciksin cik gel, önce burda idrar yolları doktoruna gidersin sonra da tüp bebeğe. Zaten orda ameliyat falan yaptırma yeter daha ne olduğuna cevap veremiyorlar, nasıl Avrupa burası anlamadım. Gelirsin Once bir cekaptan geç sonra da tedaviye başla derim. 1 ay sarkar ama sağlam olur. Ya hamileyken olsa sorun yaşasaydın daha mi iyi olacaktı. Benimde kabizliktan mutevellit hemoroid problemim başladı, bende acaba önce bunu mu aldırsam ne yapsam diye düşünüyorum.
Sonra trioid ile ilgili yesim erbile gidip lazer ile tedavimi olsam. Önümde en az 3 operasyon gözüküyor, inşallah hiçbirini olmadan bir mucize olur.
Dertler derya olmuş bende bir sandal..
Amann yemişim derdini hommmm :)
Hava mis kahvaltı hazırlayayım sonra da açık hava bi yerlere mi kaçsak.
Nedir bu ya !!! Yeter gelsin artık.
Gelmemesi güzel bişey değil mi? Bekle biraz belliki geç yumurtladın. Yumurta gününden emin misin.
Zeynom havalardandır sen kafaya taktıkçada stres olup gelmiyor sıcak bi duş iyi gelir yada ilişkiye girin benim bi kaç defa ilişki sonra hoop adet olmuşluğum var belki tesadüf ama bi dene kafana da takma senede bi iki gecikme normal
Ilişki dene adet yakinsa geliyor, gelmezse hamilesin :)