Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yalnız o gebelıgı oyle bı gızleyeceksın kı, rahmının bıle haberı olmayacak kı ne testlere ne ultrasona ne kana hıcbırseye soylemeyecek kı 6 ay hıbıryerde cıkmasın, o kaa gızlı yanı, hakkını veremeyeceksen gızlı gebe olma aleni gebe ol, tekrar dusun gulum :halay::halay:
Benim gibi evham abidesine anca o gider kuzu, benim bi arkadasin tanıdığı oldu öyle, pko varmis hep adet görmezmiş aylarca, kilo da varmis baya,6. Ayinda ogreniyor, karnim agriyo diye gidiyor doktora, yaş da 40 larda
7,5 aylik doğum yapıyor, sadece 45 gün hamile olduğunu biliyor,kese bebek kalp atisi derdi yok, cinsiyet heyecani,tarama testleri gerginligi yok, tertemiz kafa, çok özenmiştim o zaman

Geçen ayda gecikmişti senin dimi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ondan önce nasıldı düzenli mi? Noluyo bize bi anlasam :KK43:
Düzenliydi. 1 gün bile şaşmazdı. Bende anlamadım ağrı var gelen giden yok. Memişler ağrıdan yan yatamıyom sırt üstü yatmaktan bihal oldum değüşük😊

:-) heç eylenceli değil tavsiye etmiyom :)
Şakası bir yana tabiki, umarim bu gecikmen bebektendir bunu kendim için ister gibi istiyorum hepimiz için, degilse de umarim Ramazandan dolayi, hava değişimden dolayi bir kereligine şaşmiştir kuzum

sona yaklaştıkca ikna edersin sen o kocayı ben bundanda eminim.. :-)
Ayy gecen ay da bekle dedi ama sözmü falan dememisti, arkadaşımın israriyla yaptım aman bi tafra, rahat olmazsan olmaz tabi falan, utanmasa ben test yaptim diye hamile kalmadigimi iddia edecekti :KK48:

Sagolasin Marjom🤗😘
Nasi gidiyo hamişlik?
Darisi bizlere inşallah.
Sağlikla al kucagina🤗

Iyi gidiyor canim :) da cok sismanladim. Hamile kalayim, kilo onemli degil diyebilir insanlar. Haklilar da ama bu benim aldigim kilo dusukten sonraki zamanda sikintidan aldigim kilo. Hamile kalana kadar gecen 4-5 ayda 10 kilo almisim. (Sigarayi biraktim, 7 sene olacak neredeyse, kimseye de icmesini tavsiye etmem asla ama tek iyi tarafi sanirim yemek aralarindaki atistirmayi kesiyor. Sigarayi birakip da kilo almayan bir panic_attack panic_attack var galiba). Hamile kalinca da durdurulmaz bicim de sismeye devam ediyorum. Korkuyorum ki doguma girdigimde kocamdan daha sisman olacagim. Ben bu adamdan hamile kalinca bundaki sismanlik genleri bana mi geciyordur nedir, bunyem bozuluyor ya.

Hic merak etmeyin, ben diger forumda da soyluyordum, bu sene herkes hamile kalacak. Yani bu ay mi yoksa iki ay sonra mi olur bilmem ama olacak :) Ozel birsey yapiyor musunuz yoksa normal yoldan mi deniyorsunuz? Normal yoldan deniyorsaniz ben bir iki birsey yazmistim kendi yaptiklarim ile ilgili, onlara bir bak istersen.

Benim gibi evham abidesine anca o gider kuzu, benim bi arkadasin tanıdığı oldu öyle, pko varmis hep adet görmezmiş aylarca, kilo da varmis baya,6. Ayinda ogreniyor, karnim agriyo diye gidiyor doktora, yaş da 40 larda
7,5 aylik doğum yapıyor, sadece 45 gün hamile olduğunu biliyor,kese bebek kalp atisi derdi yok, cinsiyet heyecani,tarama testleri gerginligi yok, tertemiz kafa, çok özenmiştim o zaman

Ben de o durumda bilmeden yanlis birsey yerim, icerim vs ondan korkarim. Sakinan goze cop batarmis gerci, baksana ne guzel sakin sakin hamilelik gecirmis :)

Ben de o durumda bilmeden yanlis birsey yerim, icerim vs ondan korkarim. Sakinan goze cop batarmis gerci, baksana ne guzel sakin sakin hamilelik gecirmis :)
Ya evet o bir risk ama zaten bizde ki durum sürekli bebek bekler durum olduğundan yanlış birşey yapmamaya çalışıyoruz hep, mum gibi, asker gibi bekliyoruz, yav dişim ağrıdı da bi ilaç içmedim daha bata 12 gun varken :))

Kadının şokunu hayal bile edemiyorum

Düzenliydi. 1 gün bile şaşmazdı. Bende anlamadım ağrı var gelen giden yok. Memişler ağrıdan yan yatamıyom sırt üstü yatmaktan bihal oldum değüşük😊
Benim memitolar az normale döndü sanki regl olumda bitti gibi bi ruh halindeyim 😀

panic_attack panic_attack sen D vitamini ayrıca kullanıyormusun önce kullanıyordun diye hatırlıyorum da

Nisan, Mayıs'ta toplam 1 şişe kullanıp bitirdim. Transfer hazırlığında 3 günde 1 kullandım. Transferden 1 gün önce tamamen bıraktım. Şu an Vinalac multivitamin dışında hiçbir takviye kullanmıyorum kuzum.

Şakası bir yana tabiki, umarim bu gecikmen bebektendir bunu kendim için ister gibi istiyorum hepimiz için, degilse de umarim Ramazandan dolayi, hava değişimden dolayi bir kereligine şaşmiştir kuzum
Insallah kuzum. Ya dayanamam ben hep böyle dengesiz olursa nasıl sinirli gerginim anlatamam sana kendi gerginligimden yoruldum yeminle

Ayy gecen ay da bekle dedi ama sözmü falan dememisti, arkadaşımın israriyla yaptım aman bi tafra, rahat olmazsan olmaz tabi falan, utanmasa ben test yaptim diye hamile kalmadigimi iddia edecekti :KK48:
Yaw bu erkeklerin tepkileri niye bu kadar benzer yahu. 😀biz kadınlar renk kartelasi gibiyiz 😀

Ya evet o bir risk ama zaten bizde ki durum sürekli bebek bekler durum olduğundan yanlış birşey yapmamaya çalışıyoruz hep, mum gibi, asker gibi bekliyoruz, yav dişim ağrıdı da bi ilaç içmedim daha bata 12 gun varken :))
Yapma kuzum o kadar da ama yaaa🤗 hayır ben vicdan azabı çekiyorum bak millet nasıl bakıyor kendine diye😀

Back
X