Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay da olmadı zaar yanağımda kocaman sivilcemm çıktıı canım acıyoooorr.. hayır neden çıkarsın gereksiz yerlerde bilmem ki:KK67:
Canom bat kaçtı senin ki ? Daha erken değil mi sivilce için bence o başka sebepten çıkmıştir. Dur hele bi dur 🤔🙃

Çok zor yaa neye alerjin var onuda bilmiyorsun yani. Allah kolaylık versin.
Aynen bilmiyorum, kucukken buna benzer durum yasadigimda hacettepe de biraz kapsamli test yaptırmış annemler, yani 12 yas civarinda, sabun, kolonya, metal, yumurta ya çıkmış, bunlardan uzak duruyorum ama taki takmayinca oluyor da sabundan uzak kalamiyorsun maalesef, yada zaman icinde baska şeylere de alerjim oluştu,

579278EA-60A3-4783-A2E7-E35E7BA3481E.webp

dennisgo dennisgo tedavin hayirli olsun, bu ay ki hamis haberlerinden sonra senin bebe gaza gelmistir umarim, o soğuktan sonra senin sicak bedenine bayilacak bence, uyyy donmuştum içim ısındı diyecek :))
@Zeyneppp83 bebis olmamasina üzüldüm ama senden de ümitliyim, dediğin gibi belki seni doktora götürmek için bir vesile bu gecikme, insAllah hormonlar da güzel cikar, kistte adetle çekip gider
E Efembahya bu ay olmadiysa diger ay olur insAllah, hele bi takviyelere de başla canim dünürümmm

:confused: :KK70:asdffhg allahta seni guldursun denizz😂
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.

dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin🙏🏼) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi😂 sende oyle basla💋😘💐

Allaam deli bu kız. 🙄
Temizlik ne kadar zevkli olabilir ki yaa? Nefret ediyorum ben. Strese giriyorum yaparken.

Kesmezse gitmeden gel bizim evi de bir tur dön :)
yok anacim akillandim ben almim😂 kendime muslumanim artik😂

bak ne hatirlarim 😀anamin komşuları hep derdi bunu sualemin yengeleri de soylemekle kalmaz beni tufaya getirip is yaptiriyorlardi. oyle arada da degil. nezaman cagirsalar bakiyodum temizlik yapmaya basliyorlar ki yardim edeyim.baktilar ki gitmiyorum arayip yardima da cagiriyorlardi saftim tabi.b en bi isyan ettim bir kere de caya keke cagrin, her geldigim de isin onune kouyosunuz beni.gelsene gelsene bize diyosunuz ama, bikerede evlerinize geldigim de oturup cay icip gittigimi hatirlamiyorum utanmiyomusunuz ben kirmim diyorum hayir diyemiyorum diye fazla oldunuz. buyuk patlamistim. cok harcadilar beni bee🤦🏻‍♀️

bak ne hatirlarim 😀anamin komşuları hep derdi bunu sualemin yengeleri de soylemekle kalmaz beni tufaya getirip is yaptiriyorlardi. oyle arada da degil. nezaman cagirsalar bakiyodum temizlik yapmaya basliyorlar ki yardim edeyim.baktilar ki gitmiyorum arayip yardima da cagiriyorlardi saftim tabi.b en bi isyan ettim bir kere de caya keke cagrin, her geldigim de isin onune kouyosunuz beni.gelsene gelsene bize diyosunuz ama, bikerede evlerinize geldigim de oturup cay icip gittigimi hatirlamiyorum utanmiyomusunuz ben kirmim diyorum hayir diyemiyorum diye fazla oldunuz. buyuk patlamistim. cok harcadilar beni bee🤦🏻‍♀️
Sağlığına dikkat et canım 😍yorma kendini artık

Ben evde kendi yaptıgım elma sirkesiyle yıkıyorum ne olacak şimdi. Enkazından içim biraz olsun rahat ediyordu:KK61:

Ben de sirkeyle yıkamaya başlayacaktım. Dedim ne kadar bekletiliyo, koyuluyo bi araştıram. Meğersem ters tepiyormuş, normalde yaptığım suda bekletme ve yıkama yeterliymiş. Mantıklı çünkü bazı canlılar asidik ortam seviyor.

Ahaha Armin'i harcayacaklar Matmazel.

Back
X