Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte temas alerjisi deyip geçiyorlar,yani dokunduğum bir şey,bir meyve sebze bile olabilirmiş,teşhis yok,özelde test yaptırmak istediğim halde,parasını vererek adam bunu bulmamız imkansız dedi,tehlike hep var yani,ben anca,sabun,şampuan,yumuşatıcı konusunda önlem alabiliyorum,ileri ki zamanlarda olması daha da kahrederdi,vardır Rabbimin bir bildiği

O gun ne yedin, ne ictin, neye dokundun, hatirlayabiliyor musun?

İçeceesin. Bari 2 litre iç. Çıkma wcden nolacak. Hamile kalınca da sık sık wc ziyareti yapacan zaten. Ben normalde günde 2-3 bardak su ile yaşıyordum ama transfer sonrası 2,5 litre içilecek dediler. 50 kilo olduğum için 2 litrede anlaştık. Pozitif sonrası da doktor özellikle kışa kadar 2 litre içmeye devam edeceksin, rahim dokusunun ve kesenin suya ihtiyacı var dedi.

50 kilo...

O gun ne yedin, ne ictin, neye dokundun, hatirlayabiliyor musun?
Enteresan olan da o, degisik bir sey yapmadım, zaten 1 günde olmuyor, mesela kolye taktim ya boynum kizariyor, sonra göğüs altina iniyo, göbek, bacak derken günden güne yayılıyor, yani benim acillik olduğum gün birden başlamıyor, her gün bir yere yayılıyor, tabi ben acillik olana kadar da cildiyeye gittim hemen ama kortizon iğnesi vurmadan önce, krem ve ilaç veriyorlar gecmezse gel diyorlar

dennisgo dennisgo tedavin hayirli olsun, bu ay ki hamis haberlerinden sonra senin bebe gaza gelmistir umarim, o soğuktan sonra senin sicak bedenine bayilacak bence, uyyy donmuştum içim ısındı diyecek :))
Haklısın canım
Bu ayki 3 transferde de pozitif haber aldık. Temmuz’da bu arkadaştan aynı performansı bekliyorum ben :)

Aynen bilmiyorum, kucukken buna benzer durum yasadigimda hacettepe de biraz kapsamli test yaptırmış annemler, yani 12 yas civarinda, sabun, kolonya, metal, yumurta ya çıkmış, bunlardan uzak duruyorum ama taki takmayinca oluyor da sabundan uzak kalamiyorsun maalesef, yada zaman icinde baska şeylere de alerjim oluştu,
Cocuklukta ki alerjiker yetişkinlikte azalır hatta bi çoğuna bağışıklık kazanılır deniyor. Ama senin durumunda artma bile olmus ki vücut hala reaksiyon gösteriyor dikkat etmene rağmen. Yumurta ve sabuna takıldım ya çok zor olmalı herseyde yumurta var e sabun zaten büyük ihtiyac. Allah sabır versin diyorum valla geçmiş olsun desem havada kalır . :( :( 😔😔

dennisgo dennisgo tedavin hayirli olsun, bu ay ki hamis haberlerinden sonra senin bebe gaza gelmistir umarim, o soğuktan sonra senin sicak bedenine bayilacak bence, uyyy donmuştum içim ısındı diyecek :))
@Zeyneppp83 bebis olmamasina üzüldüm ama senden de ümitliyim, dediğin gibi belki seni doktora götürmek için bir vesile bu gecikme, insAllah hormonlar da güzel cikar, kistte adetle çekip gider
@Efembahya bu ay olmadiysa diger ay olur insAllah, hele bi takviyelere de başla canim dünürümmm
İnşallah canım şu gerginligimde azalmaya başladı rahatladım biraz.

Enteresan olan da o, degisik bir sey yapmadım, zaten 1 günde olmuyor, mesela kolye taktim ya boynum kizariyor, sonra göğüs altina iniyo, göbek, bacak derken günden güne yayılıyor, yani benim acillik olduğum gün birden başlamıyor, her gün bir yere yayılıyor, tabi ben acillik olana kadar da cildiyeye gittim hemen ama kortizon iğnesi vurmadan önce, krem ve ilaç veriyorlar gecmezse gel diyorlar
Bu yaşadığını sadece metalde ve paresetemol içeren ilaç gurubunda yaşıyorum ben. Ve ilaç alerjim çok ilginç bir sekilde 35 yaşımda başladı. O zamana kadar hiçbir şekilde yoktu eminim. Hem ne başlama iç organlarım bile kaşınıyor gibi kesilmese 1 saat delirebilir insan gerçek anlamda!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükür 12 gün gecikmeyle leke geldi yarın iyice sökülür inşallah. Ama kahverengi leke normalmidir arkadaşlar bu. @Zeyneppp83 neoldu cnm senin başladımı?
Yess sonunda çok ciddi bir sanciyla teşrif ettiler. . Kahve leke gibi başladı söylemesi ayip parça parça kahve devam etti sanırım normale dönüyor.

kizlar giraburu meyvesi idarar yollarina cok iyi geliyormuş. istanbulda ben manavlar da hic rastlamadim hatirlamiyorum var mi ? nereler de bulurum ?
Aaa ewet eşim taş dökerken kullandı kuş üzümünün kırmızısı gibi ama tadi kotuydu bence doğal olsun diye biyerden sipariş etmişti turşu gibi suda göndermişlerdi (bozulmasın diye) ameliyatla alınması gerekiyor denilen taşı bunun sayesinde döktü. Yarın sorarım senin için. Bide bunun hazır sıkılmış hali var marketlerde ve İnternete satılıyor. Hazır halini denemedi ama. Okadar etkilimi bilemem.

Aaa ewet eşim taş dökerken kullandı kuş üzümünün kırmızısı gibi ama tadi kotuydu bence doğal olsun diye biyerden sipariş etmişti turşu gibi suda göndermişlerdi (bozulmasın diye) ameliyatla alınması gerekiyor denilen taşı bunun sayesinde döktü. Yarın sorarım senin için. Bide bunun hazır sıkılmış hali var marketlerde ve İnternete satılıyor. Hazır halini denemedi ama. Okadar etkilimi bilemem.
bu olabilir mi ? aradim taradim bunu buldum ictim. bide kurusunu aldim trye giderken bulmazsam diye. tazesi daha cikmamis dediler . gosterirince bunu verdiler. ama birde bunun kirmizisi varmis o yoktu iste buda baska bi cesidiymiş?

senden muhakkak haber bekliyorum nolur unutma🙏🏼

Eklentiler

• 2403231A-77EF-418B-9582-25E8C58DFBA9.webp
    2403231A-77EF-418B-9582-25E8C58DFBA9.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 39
bu olabilir mi ? aradim taradim bunu buldum ictim. bide kurusunu aldim trye giderken bulmazsam diye. tazesi daha cikmamis dediler . gosterirince bunu verdiler. ama birde bunun kirmizisi varmis o yoktu iste buda baska bi cesidiymiş?

senden muhakkak haber bekliyorum nolur unutma🙏🏼
Baya başka duruyor bu senin gönderdiğin hatta bu blueberry değil mi? Ayni türmü orasini bilemem tabi.Eşimin içtiği baya minnak minnak taneli narcicegi kırmızısiydi.

Baya başka duruyor bu senin gönderdiğin hatta bu blueberry değil mi? Ayni türmü orasini bilemem tabi.Eşimin içtiği baya minnak minnak taneli narcicegi kırmızısiydi.
kuş kirazi sanirim bu bende baktim baya kansere baya faydaliymis mi ne. inan migros ta vardi kac defa denk geleim tazsine . ne guzel meyve bu diyodum alim bigun deneyeyim diye🤦🏻‍♀️ bu o degil onlar bize buda siyah olan dediler ama bu baska bisey🤣 yani senin dediginden

Back
X