Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olsam tutunurum bu cazip teklif nedeniyle ama zamane embriyoları çok fena kuzum ne yapacakları tamamen keyiflerine kalmış :)
Bunun ikizi bize kırmızı kart gösterdi. Huyu benzemesin de bu yüzümüzü güldürsün :)

ama bılıyosun ıkızler bırbırıne hıc benzemez kuzum

canım vitamin kapsul seklınde degılse ıkıye bol oyle ıc, kapsul seklınde mı. yanıı en buyuk gercek lambadasız bebe olmayacagı :) :) ınsallah kuzuna kardes mujdesını en kısa surede verırsın canım.
Amin inşallah 🙏hepimizde ard arda bebiş haberleri verelim inşallah. Bana antibiyotik verdiklerinde eşim yanımdayken içiyodum sanki neyapacak sa bi cesaret işte😊

Ben en son 15 yasimda 50 kiloydum herhalde panic_attack panic_attack :KK53: masallah hep imrenmisimdir. Benim ablamda sizler gibi dogumunda kilo aldi ve hizla veriyor yine 50-55 olur yakinda :KK51:
Benim 50 kilo olmayı hedeflediğim yılların üzerinden bile en az 10 sene geçti.. artık olmayı bırak, öyle bir hedefim bile yok :)

Sayfadaki pozitiflik sana da yansısın canım, bu defa sıkıca tutunsun sana. panik teyzesi ile tehdit et fasulyeyi :))
Bu kez tutunan cinsini transfer ederler umarım canım. Bu tedaviye başlarken, işte hayat işte biz, seçim ona kalmış diyordum. Ama transfer yaklaştıkça, bir takım sevimlilikler, hayatın güzelliklerine dair bir takım vurgular yapma peşindeyim çok değerli embriyoma karşı :)

aynen yaz yağmuru değil bunlar kuzum babanlar Ankarada mıydı? :) sen kuzuşunu nereye götürcen kısmetse?

Babam İzmit’te canım. Benim kuzu İstanbul İzmit arası turlayacak. Bir hafta da belki İskenderun yapar babasının memleketine doğru :) ya ne çok gezdireceğim ben onu, şeker çikolata alacağım ben ona.. hele bir gelsin, gerçekten yaşaması harika olacak. Yok ben gelmiyorum, sen tek git derse de, gezintiyi oradaki doktoruma doğru yapacağım artık :)

Bu kez tutunan cinsini transfer ederler umarım canım. Bu tedaviye başlarken, işte hayat işte biz, seçim ona kalmış diyordum. Ama transfer yaklaştıkça, bir takım sevimlilikler, hayatın güzelliklerine dair bir takım vurgular yapma peşindeyim çok değerli embriyoma karşı :)
inşallah deniscim güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla.

Babam İzmit’te canım. Benim kuzu İstanbul İzmit arası turlayacak. Bir hafta da belki İskenderun yapar babasının memleketine doğru :) ya ne çok gezdireceğim ben onu, şeker çikolata alacağım ben ona.. hele bir gelsin, gerçekten yaşaması harika olacak. Yok ben gelmiyorum, sen tek git derse de, gezintiyi oradaki doktoruma doğru yapacağım artık :)
Ben de iskenderun doğma büyüme canım. 22 yıl kaldım orda. Babam demirçelikte makinist, evlenince oraya yerleşmişler, hepimiz orda doğup büyüdük, 99 yılında İstanbula taşındık. 3 yıl önce 4 kız kardeş gidip gezdik tekrar, ilkokul, ortaokul, lise, doğup büyüdüğümüz müstakil ev, hepsini gezdik. Çook özlemişizzz
Künefe ile kandır, bayram kömbesi ile kandır minik kuzuyu :))

Günaydın kızlar 1 gün gecikmeyle bende dün adet oldum maalesef:KK12:Yüzümde sivilce çıkmadı diye sevinirken karnımda çıkanı unutmuşum.:olamaz: Neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın. Ben oldum siz olmayın inşallah bat bekleyenler.

Yeni ay yeni umutlar olacak canım. Umarım bir sonrakinde sivilcesiz bir bat bekleme sürecinden sonra pozitif sonuç alırsın

Ben de iskenderun doğma büyüme canım. 22 yıl kaldım orda. Babam demirçelikte makinist, evlenince oraya yerleşmişler, hepimiz orda doğup büyüdük, 99 yılında İstanbula taşındık. 3 yıl önce 4 kız kardeş gidip gezdik tekrar, ilkokul, ortaokul, lise, doğup büyüdüğümüz müstakil ev, hepsini gezdik. Çook özlemişizzz
Künefe ile kandır, bayram kömbesi ile kandır minik kuzuyu :))

Benim görümcem orada. Künefe hariç herşeyi yedim. Ben uyuzumdur, peynir tuzlu bir şey gibi geliyor ve tadına bile bakamıyorum künefenin. Ama bilmesem onun künefe olduğunu, bir peynirle yapıldığını eminim ki afiyetle yerim, çok da güzelmiş derim. Künefe yemedim ama eroğlu tatlıcısını da pas geçmedim. Kilo ile halka tatlı almak başta enteresan geldi ama yediğim en güzel tatlıydı sanırım :)

Buraya taşınmadan önce bir hafta gitmiştim. Çok sevmiştim. Bir gün geri dönsek ben orada seve seve yaşarım. Zaten ikimiz için de buradaki en büyük sorun Deniz olmaması. Tatile bir yerlere gittiğimizde, oturup denize bakıyoruz saatlerce :)

:confused: :KK70:asdffhg allahta seni guldursun denizz😂
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.

dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin🙏🏼) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi😂 sende oyle basla💋😘💐

hamile olarak gerı donunce sakın ha bhıcbırseyı ellemek, ben yokken kırlenmıstır dıye garıp dusuncelerle tekrar temızlemeye kalkmak yok, bebısı dusun, gerı geldıgın gıbı yatıp dınlenmene bak canım

Günaydın kızlar 1 gün gecikmeyle bende dün adet oldum maalesef:KK12:Yüzümde sivilce çıkmadı diye sevinirken karnımda çıkanı unutmuşum.:olamaz: Neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın. Ben oldum siz olmayın inşallah bat bekleyenler.
canın sağolsun kuzum geçmiş olsun.. ya o sivilceler sivilcemsiler çıkıyorlar olur olmadık yerlerde..

inşallahh bizim ayımız bu aydır kuzu amiin duana

yaşamayı seçiyorr size evlat olmayı seçiyor.. gezsin görsün dönsün inşallah..sağlıklaaa

Benim görümcem orada. Künefe hariç herşeyi yedim. Ben uyuzumdur, peynir tuzlu bir şey gibi geliyor ve tadına bile bakamıyorum künefenin. Ama bilmesem onun künefe olduğunu, bir peynirle yapıldığını eminim ki afiyetle yerim, çok da güzelmiş derim. Künefe yemedim ama eroğlu tatlıcısını da pas geçmedim. Kilo ile halka tatlı almak başta enteresan geldi ama yediğim en güzel tatlıydı sanırım :)

Buraya taşınmadan önce bir hafta gitmiştim. Çok sevmiştim. Bir gün geri dönsek ben orada seve seve yaşarım. Zaten ikimiz için de buradaki en büyük sorun Deniz olmaması. Tatile bir yerlere gittiğimizde, oturup denize bakıyoruz saatlerce :)
Meşhur petek pastanesi vardır bir de
Ewet yaşanır, deniz, plaj çok güzel orda
Halka tatlıya bayılırım, her okul çıkışında alır eve gidene kadar yerdik yolda:))
Peynirle aran iyi değilse yiyemezsin, ewet, ben bayılırım :))

Benim sabun alerjim yok ama cildim kuru olduğu için sabun iyice kurutup çok kaşındırır beni. Dove da dahil hiç bir sabunu kullanamam. Mesela defne sabunu ile saçımı yıkarım ama asla cildime süremem.çünkü duştan sonra uyuz olmuş gibi kaşınmaya başlarım, derim pul pul olur dökülür falan,nemlendirici de hemen etki etmez :)
bende aynen sen gibiyim,banyodan sonra deri değiştirir gibi pul pul olurum,
kurulukta kaşıntı yapıyor,doktorun dediği asla duş jeli vs.kullanmayacaksın,bu zeytinyağlı kalıp sabun kullanabilirsin dedi banyoda,el için de ya dove yada sebamed likit var,onunda ph ı uygunmuş cilt için onu kullanacaksın dedi,ben sebamed i kullanıyorum biraz tuzlu oluyor ama yapacak bişey yok,tabi evde ve iş yerimde sabunumu ayarlayabiliyorum ama herhangi bir yerde her tip sabunla da el yıkıyorum,Allahtan ileri derecede değil,yani vucüduma değdi alerji azdı olayı yok ama uzun vadede hep dikkat etmek lazım

peynir tuzlu peynir değilki künefe peyniri tuz gelmez yanii.. güzel de yapılırsaaaa ooohh misss tereyağlı sıcaaak böyle tam pişmişş süppeer :)) olsa da yesek ... ayy deyince canım bi turşu çekiyor bir ekşi çekiyor bir tatlı çekiyor... ben de mi gizli gebeyim acabaa:)))

Back
X