Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

merhaba herkese dün dr a gittim 9hafta 3 günlükmüş bebeğim kalp atışını gördüm her şey yolunda dedi ama ölçümde 1 cm dedi ben aralığı bilmediğim için bişey demedim şimdi internetten baktım onlara göre bebeğim küçük mü oluyo gerçi dr bişey demedi kafam karıştı sizin bebeklerinizin boyu nedir?

Kızlar ben de eşim de kız özniyoruz aslında ama içimden bi his oğlan diyo:))Belki de sonrasında üzülmemek için kendimi alıştırıyorumdur ama artık o kadar çok merak ediyorum ki....Dün gece rüyamda kar yağdığını gördüm uyandığımda hala rüyanın etkisindeydim ve hemen internetten baktım o kadar çok şey yazıyo ki...Bi sitede hamile kadının kar görmesi erkek çocuğu olacağını gösterir yazıyodu belki de ondan bugün hep oğlan gibi hissettim.Sonrada düşündüm ki bütün bunlar boş aslında yeter ki sağlıklı olsun. Biz onu herşeyiyle çok ama çok isityoruz....

Bencede cinsiyeti hiç öenmli değil, Allah sağ salim eksiksiz kollarımıza almayı nasip etsin de. Eşimin hem erkek hem de kızkardeşi var. Aralarındaki yaş farkı da oldukça büyük olduğu için, onlar büyürken eşim gayet bilinçliymiş. "İkisinin de ayrı güzelliği varé diyo. O yüzden sizin de dediğiniz gibi, sağlıklıı olsun da biz onları herşekilde severiz.:)

Canım, eğer dr un herşey yolunda dediyse bence hiç kafanı bulandırma. O, anormal bişi olsa söylerdi mutlaka. Ayrıca, ilk aylarda bildiğim kadarıyla herkesin bebeğinin boyutu farklılık gösterebiliyormuş. Seninki şimdi boyca daha kısadır ama bizimkinin boyu daha yavaş uzarken seninki bi anda fırlayıp gider. Hiç canını sıkma, o toparlar kendini annesi

bende şuan 9+6 günlük hamileyim.
şu bulantılarım olmasa herşey çok güzel olacak amma...
sağlıklı bebekler diliyorum hepimize...

canım yanıtın için teşekkür ederim sanırım ben yanlış anlamışım ultrason çıktısını inceledim orada crl 2,58 cm yazıyo :)

ben de dra gittim bugün.10+4 te falanız,kıza benziyor dedi dr,çok heyecanlıyım:))

o kadar erken tahmin ediliyor mu cnm ya

ben de çok şaşırdım aslında,ekrandan eşime bişeyler gösterdi ben görmedim ama ...burası yukarı doğru olursa genelde erkek,aşağı doğru olursa kız oluyor demiş..tabi değişkenlik de gösterebilirmiş.bana da kız lehine ilerliyor dedi kesin demedi yani.ama 2,5 aylıkken öğrenen bikaç kişiyi daha duymuştum canım demek ki kesin olmadan söylemiyor bazıları ama bilinebiliyor.

2011in ilk anneleri diye bi başlık daha açılmış,biçok kişi oraya takılıyo zeycane...o yüzden burası sönük kalıyor

2011in ilk anneleri diye bi başlık daha açılmış,biçok kişi oraya takılıyo zeycane...o yüzden burası sönük kalıyor

evet haklısın bende oraya gidenlerdenim ama çok kalabalık orası sadece yazıyosun arkadaşlık fazla yapamıyosun denedim ben mesela dün bişey yazdım çok duyguluydum paylaştım ama herkes kendi aleminde yada sonradan girenler kabul edilmiyo gibi geldi bana üzücü bi durum

dilerim_lal,hoışgeldin canım.
zeycancım,ben de aynı durumdan şikayetçiyim,biçok yazılan havada kalıyor,burası daha sakin diye buraya takılıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…