ah canım çok geçmiş olsun.ama keşke önce duysaydım bunu hiç yaptırma amniosentezi derdim. bugünlerde o kadar çok kişiden duyuyorum ki bu olayı anneleri üzmekten başka birşey değil. böyle yorum yaptıkları bebekler hep sağlıklı doğuyor sen sakın moralini falan bozma. benim adetlerim çok düzensizdi biliyorsun. sat 13 nisan ama bebeğin kesesi bugün baktı doktor daha çok küçük. net görünmedi. ama hcg 1970 çıktı. 2 hafta sonra yeniden gideceğim bi anormallik yoktur inşallah. :Saruboceq:
merhaba bende mayıs annesi olmak istiyorum ama yumurtlama günümün üstünden sadece 8 gün geçti en erken ne zaman öğrenebilirim?
minozcum yaptırmayacaktım ama yaptırmasaydım aklım kalacaktı yaptırdık evet bende okudum sonuçlar temiz çıkar neyse hcg değerine göre ne kadar olduğunu söylemedilermi sana kese göründü dimi.
hayırlı olsun canım.inşallah seni de görürüz aramızda. ben 11.gün çok silik çizgiyle öğrenmiştim.umarım senin de erken belli olur.
inşallah canım.çok sabırsızlanıyorum
senide tebrik ederim bu arada :)
arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum bu ay ilk defa denedik adetim 30 nidsanda oldu bir sonraki 1mayıs yani biz 9-11-12-13-16 tarihlerinde birlikte olduk veben bir haftadır bel ağrım e yumurtalık ağrım var sağ yumurtalığım ağrıyor. ve 2-3 gündür de mide bulantım var. benim belim hep çok ince idi zayıftım ama 4 gndür de karnımın alyt tarafı şiş sert, midem bulanıyor ve biliyorum ki psikolojik değil. dayanamıoyurm bazen ve de 2-3 gündür günde en az 15 defa idrara çıkıyorum ama kabızlık başladı ve ben bu yaşıma kadar nadir kabız olmuşumdur. bu anlatılmaz tuhaf gıçık verici bir durum.
ben 20 mayısta kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı bhcg 1.80 çıktı. ama bunlar gebelik değilse acaba kist veya dış gebelik vs. olabilir miki doktorlarda kan testi asıl adet zamanı doğru sonuç verir geç döllenmeyse kanda belirmemiştir diyorlar ama bilemiyorum derse zor gidiyorum yemek yiyemiyorum karnım kazan gibi...
kızlar benim adet günüm daha 2 gün geçti kanda gebelik var görünüyor doktorum haftaya gel kese oluşmuşmu bakalım dedi. ama benim kasıklarımda sancı oluyo doktor yat dinlen dedi hatta rapor verdi evdeyimama bu sancılar korkutuyo beni yeni hamile olduğunu öğrenip benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı sanki adet olcak gibi bi ağrı
sağol aslında dinlemek ya da yorumlardan etkilenmek olayı değil ben gebelik dışında acaba korumasız ilişki ilk defa oldu kist falanmı oluştu yine bei çok rahatsız ediyor ben zaten kan testini falan yaptıdım önemli değil evet istedik ama bu bir seferde olma ihtimali çok az olan bir durum hemen olmaması benim için daha iyi şimdilik bu durumada vücudun hazırlanması gerek ama bu derece rahatsızlık verne nedir bilmiyorum midem tıkanmış gibi bundan rahatsız oluyorum. bu arada bu mide olayına papatya ya da kekik vs iyi gelir mi acaba bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
minoz çok teşekkürler ben her ağrı hissettiğimde korkuya kapılıyorum ama sadece ben yaşamıyorum heralde :) bu haftayı atlatıp keseyi görsek rahatlıcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?