Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

merhaba bende mayıs annesi olmak istiyorum ama yumurtlama günümün üstünden sadece 8 gün geçti en erken ne zaman öğrenebilirim?

minozcum yaptırmayacaktım ama yaptırmasaydım aklım kalacaktı yaptırdık evet bende okudum sonuçlar temiz çıkar neyse hcg değerine göre ne kadar olduğunu söylemedilermi sana kese göründü dimi.

merhaba bende mayıs annesi olmak istiyorum ama yumurtlama günümün üstünden sadece 8 gün geçti en erken ne zaman öğrenebilirim?

hayırlı olsun canım.inşallah seni de görürüz aramızda. ben 11.gün çok silik çizgiyle öğrenmiştim.umarım senin de erken belli olur.

minozcum yaptırmayacaktım ama yaptırmasaydım aklım kalacaktı yaptırdık evet bende okudum sonuçlar temiz çıkar neyse hcg değerine göre ne kadar olduğunu söylemedilermi sana kese göründü dimi.

canım kese denirse şayet çok küçük bi nokta siyahlık vardı. ama doktor emin olalım kandan bakalım dedi.kanı verip çıktık biz hastaneden. doktor aradı sonra hamilesin tamam 15 gün sonra gel kesin dedi. ama bana betaya göre çok küçük geldi kese.

arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum bu ay ilk defa denedik adetim 30 nidsanda oldu bir sonraki 1mayıs yani biz 9--16 tarihlerinde birlikte olduk veben bir haftadır bel ağrım e yumurtalık ağrım var sağ yumurtalığım ağrıyor. ve 2-3 gündür de mide bulantım var. benim belim hep çok ince idi zayıftım ama 4 gndür de karnımın alyt tarafı şiş sert, midem bulanıyor ve biliyorum ki psikolojik değil. dayanamıoyurm bazen ve de 2-3 gündür günde en az 15 defa idrara çıkıyorum ama kabızlık başladı ve ben bu yaşıma kadar nadir kabız olmuşumdur. bu anlatılmaz tuhaf gıcık verici bir durum.

ben 20 mayısta kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı bhcg 1.80 çıktı. ama bunlar gebelik değilse acaba kist veya dış gebelik vs. olabilir miki doktorlarda kan testi asıl adet zamanı doğru sonuç verir geç döllenmeyse kanda belirmemiştir diyorlar ama bilemiyorum derse zor gidiyorum yemek yiyemiyorum karnım kazan gibi...

Son düzenleme:

bence ilk kez denemişsiniz ya, büyük ihtimal olur diye düşündüğün için vücudun tepki veriyor. bir de buradaki yorumları falan okuduysan önce aklında yer etmiş olabilir. daha çok erken tabi birşey demek için. inşallah hamilesindir ama bunları ben de yaşadım ve kendimi o kadar hazırlamıştım ki adet olduğumda çok ağlamıştım. bu ay büyük ihtimal olmaz dedim. kendimi hiç dinlemedim.testi 11.gün yaptım çünkü sadece 10.gün durduk yere göğüslerime bi ağrı giriyordu. kendini çok dinleme canım. akışına bırak zamanını bekle olur mu?

sağol aslında dinlemek ya da yorumlardan etkilenmek olayı değil ben gebelik dışında acaba korumasız ilişki ilk defa oldu kist falanmı oluştu yine bei çok rahatsız ediyor ben zaten kan testini falan yaptıdım önemli değil evet istedik ama bu bir seferde olma ihtimali çok az olan bir durum hemen olmaması benim için daha iyi şimdilik bu durumada vücudun hazırlanması gerek ama bu derece rahatsızlık verne nedir bilmiyorum midem tıkanmış gibi bundan rahatsız oluyorum. bu arada bu mide olayına papatya ya da kekik vs iyi gelir mi acaba bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

umarım uzun süre bekleyipte kavuşanları görürürz bu topikte ben daha yeniyim. :)

kızlar benim adet günüm daha 2 gün geçti kanda gebelik var görünüyor doktorum haftaya gel kese oluşmuşmu bakalım dedi. ama benim kasıklarımda sancı oluyo doktor yat dinlen dedi hatta rapor verdi evdeyim ama bu sancılar korkutuyo beni yeni hamile olduğunu öğrenip benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı sanki adet olcak gibi bi ağrı

herkese de ben cvp veriyorum tek ben varım herhalde burda:)) evet canım benim de kasıklarım çok fena ağrıyor. benim 5 gün geçti adetim senin durumundayım aynı. zaten gebelik belirtisi adet belirtisiyle aynı diye duymuştum. normaldir herhalde.

canını hiç sıkma bence hemen kist oluşması gibi. aklına güzel şeyler getir belki de hamilesindir:) geçmiş olsun rahatsızlığın da. kekik iyi gelir diye biliyorum rahatlatır biraz mideni. yediğin birşey dokunmuş veya üşütmüş olabilirsin cnm.

minoz çok teşekkürler ben her ağrı hissettiğimde korkuya kapılıyorum ama sadece ben yaşamıyorum heralde :) bu haftayı atlatıp keseyi görsek rahatlıcam inş.

minoz çok teşekkürler ben her ağrı hissettiğimde korkuya kapılıyorum ama sadece ben yaşamıyorum heralde :) bu haftayı atlatıp keseyi görsek rahatlıcam inş.

sorma benim de bugün çokkk minik bir kese göründü varla yok arası. 15 gün sonra tekrar gideceğim artık.

ne güzel minik de olsa görmüşsün:) sen de öğretmenmişsin sömestrda alırız bebeklerimizi inş kucaklarımıza:)) hayali bile çoook güzell hala inanamıyorum:)

evet 2011 in ilk annelerinden olacağız kısmetse:)) meslektaş çıktık ne güzel. ağrılarımdan dolayı oturma ihtiyacı duyuyorum derste ama hiç adetim değil.asla oturamıyorum. 6 saat ayakta olunca tabi akşam ağrıdan ölüyorum. sanki düşecek gibi ağrıyor kasıklarım. kendimi düşünmem lazım diyorum ama elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…