arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum bu ay ilk defa denedik adetim 30 nidsanda oldu bir sonraki 1mayıs yani biz 9--16 tarihlerinde birlikte olduk veben bir haftadır bel ağrım e yumurtalık ağrım var sağ yumurtalığım ağrıyor. ve 2-3 gündür de mide bulantım var. benim belim hep çok ince idi zayıftım ama 4 gndür de karnımın alyt tarafı şiş sert, midem bulanıyor ve biliyorum ki psikolojik değil. dayanamıoyurm bazen ve de 2-3 gündür günde en az 15 defa idrara çıkıyorum ama kabızlık başladı ve ben bu yaşıma kadar nadir kabız olmuşumdur. bu anlatılmaz tuhaf gıcık verici bir durum.
ben 20 mayısta kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı bhcg 1.80 çıktı. ama bunlar gebelik değilse acaba kist veya dış gebelik vs. olabilir miki doktorlarda kan testi asıl adet zamanı doğru sonuç verir geç döllenmeyse kanda belirmemiştir diyorlar ama bilemiyorum derse zor gidiyorum yemek yiyemiyorum karnım kazan gibi...
canım kese denirse şayet çok küçük bi nokta siyahlık vardı. ama doktor emin olalım kandan bakalım dedi.kanı verip çıktık biz hastaneden. doktor aradı sonra hamilesin tamam 15 gün sonra gel kesin dedi. ama bana betaya göre çok küçük geldi kese.
canını hiç sıkma bence hemen kist oluşması gibi. aklına güzel şeyler getir belki de hamilesindir:) geçmiş olsun rahatsızlığın da. kekik iyi gelir diye biliyorum rahatlatır biraz mideni. yediğin birşey dokunmuş veya üşütmüş olabilirsin cnm.
selam kızlar kımsecıkler yok herkes uykuda sanırım tıpık gebelik belirtısı....
ama ben endişeliyım cunkı hıcbır belırtı yasamıyorum...biraz goguslerım buyudu ve haı agrıyor arada cok naır adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor okadar...ama gunluk hayatımı etkılemıyorlar bende acaba bısey yokmu dıye korkuyorum...
aranızda doktora gıden yokmu? ne olur bu aylarda ne dıyor dr....
merhabalar arkadaşlar..merak ettiğim bişey var,bulantılarınız başladı mı ne durumdasınız???çok şükür iyi gidiyor benim ama arada midem yokluyor,ama inşallah artmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?