Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

bendede sendeki gibi belirtiler oldu kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çıktı ama ağrılara dayanamadım doktora gittim meğerse sistit olmuşum.

ebrucan benimde ilk defa korunmadığım ay bu şikayetlerim oldu ve sistit çıktı.ama inşallah seninki hamileliktendir tabi istiyorsan

canım sakın canını sıkma kişiye göre beta hcg değerleri farklı çıkıyor bak siyah küçük bi nokta görmüşsünüz benimde öyleydi küçücüktü sonraki randevularımda gittikçe büyüdü seninde büyüyecek hiç moralini bozma inş meleğin sağlıkla tutunur sana ..

gunayın kızlar bende mayısta kalanlardanım..5 hatalık daha..cuma gunu dr.gıttım kese gorundu ama daha cok kucukmüş. 10 gun sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı ınşallah bır sorun cıkmaz duyarım.bundan once bır gebelıgım duyulmadıgı ıcın kurtajla noktalanmıştı sımdı bıraz korkuyorum....
bende pek belirti yok araa cok ınce kasık agrısı ve hafıf bel agrısı oluyor okadar sızce normalmı....

selam kzılar,güzelbir konu olmuş keşke daha önce gördeydim.çok şükür ben de mayıs ayında gebe kaldım.adetime 1 hafta kala idrar testimde çıktı benim,şok oldum,hiç bir belirtim yokken,öylesine bi test yapmıştım.biraz rahatsızdım üşütmüştüm ve midem bulanıyordu,ama bebekmiş meğer:))son adert tarihim 17 nisan.bu durumda 5 haftalık hamile oluyorum sanırım.bu hafta doktora gideceğim inşallah.şu an uyku dışında bir sıkıntım yok benim,ağırlık var üzerimde.çok nadir midemde rahatsızlıklar oluyo ama sorun olacak boyutta dseğil.sizde durumlar nasıl??

bu arada baktım da öğretmen varmış topikte bikaç tane:))mayıs ayı öğretmenlerin hamile kalma ayı zaten,ben de aynı durumdayım:))bu arada kasık ağrısından bahseden olmuş,ben de adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum,canımı sıkıyor bazen bişey olacak gibi geliyor

batcım çok sağol inşallah dediğin gibi tutunur benimki de, sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

yabangulu07 hemşeriyiz sanırım:)) hayırlı olsun bebişin. 10 gün nasıl sabredilir şimdi değil mi?:) zaman geçmek bilmez o heyecanla.ben de aynı durumdayım valla.

esracım senle de meslektaşız:)) hayırlı uğurlu olsun sana da. kasık ağrıları çok berbat. bi de oturmak gerekiyor oturmayınca daha beter oluyor. uyku konusunda haklısın:) 1 haftadır sabahları erkenden kalkıyorum uykumu almış olarak ama okuldan gelince gözlerimi açamıyorum. hatta akşam yemeği vaktine zor uyanıyorum. tam pis vakit valla uyumamak için çok çaba harcıyorum ama nafileeee

teşekkür ederim. gerçekten iyi geldi..

selam kızlar hiç sesiniz çıkmıyor kaç gündür. nerelerdesiniz?? ben kasıklarımın ağrısından ölüyorum. gerçekten birşey olacak diye korkmaya başladım ya..

selam kızlar kımsecıkler yok herkes uykuda sanırım tıpık gebelik belirtısı....
ama ben endişeliyım cunkı hıcbır belırtı yasamıyorum...biraz goguslerım buyudu ve haı agrıyor arada cok naır adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor okadar...ama gunluk hayatımı etkılemıyorlar bende acaba bısey yokmu dıye korkuyorum...
aranızda doktora gıden yokmu? ne olur bu aylarda ne dıyor dr....

senin nadir olan kasık ağrın maalesef beni hiç bırakmıyor.kendimi çok halsiz, bitkin hissediyorum ya. doktor bana normal hayatına devam et hiçbir değişiklik yokmuş gibi davran demişti zaten.o yüzden en güzeli seninki. en azından ağrın azmış.

merhabalar arkadaşlar..merak ettiğim bişey var,bulantılarınız başladı mı ne durumdasınız???çok şükür iyi gidiyor benim ama arada midem yokluyor,ama inşallah artmaz.

merhabalar arkadaşlar..merak ettiğim bişey var,bulantılarınız başladı mı ne durumdasınız???çok şükür iyi gidiyor benim ama arada midem yokluyor,ama inşallah artmaz.

benim de aynı canım.arada artıyor ama çıkaracak kadar değil şükür. ama bi terslik var yemek kokuları bulantıdan çok ağzımın sulanmasına sebep oluyo:) sanırım ben çok kilo alacağımmm eyvahedigeldismile

minozcum te yiyelim de kilo alalım yaa,ben halsizlikten yatıyorum iki gündür ama midem iyi

daha doktora gitmeme 1 hafta var ama meraktan ölüyorum .6 haftadayım ben. aranızda doktora giden yok mu yakın zamanda? bebişlerimiz ne haldeler acaba? internette araştırdığım kadarıyla 6.haftada :

Bu haftanın en büyük gelişimi; bebeğinizin öpmeye doyamayacağınız gözleri, kulakları ve burnu oluşmaya başlar. Eğer rahminizi görebilirseniz, bebeğinizin büyük kafasının, siyah küçük noktacıklar halinde gözüken gözlerinin ve burun deliklerinin oluşmaya başladığını fark edebilirsiniz. Oluşmaya başlayan kulakları kafasının iki yanında çukur halinde, kolları ve bacakları ise, çıkıntı gibidir. Kalp atışları dakikada 100 ile 160 arasındadır ki bu da sizin atışınızın yaklaşık 2 katı kadardır. Tüm vücudunda kan akışı da başlar. Bağırsakları gelişir ve ciğerleri oluşturacak doku filizleri ortaya çıkmaya başlar. Beyni, kasları ve kemikleri gibi, hipofiz bezi de oluşmaya başlar. Şu anda bebeğinizin boyu çeyrek inç boyunda yani bir mercimek tanesi kadar.

Ay ne büyük bir mucize bu yaa!! Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip et inşallah.

Son düzenleme:
merhabalar öncelikle tüm anne adaylarına ve bebişlerine Allah sağlık versin öncelikle.benimde son regl tarihim 26 nisandı ve şuan 5.haftaya girmek üzereyim 2 gün önce öğrendim.planlanan bir durum olmadığından psikolojim acayip bozuldu.tüm hayatım bitmiş gibi hissediyorum hatta bu sabah uykudan uyanıp eşime karnımı kesicem demişim.nasıl bir bilinç altı olduysa.

şuan itibariyle kasıklarımda ağrı,bitkinlik dışında bir şikayetim yok.salı doktora gideceğiz.doktor ilk muayenede neler yapıyor acaba tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bende 5 haftalık hamileymişim :ecrin_bebek: hcg değerim 2181,8 çıkmıştı normal sanırım haftaya tekrar gidicez kan testi verdim çünkü kedim var umarım bişey çıkmaz tüm aşılarını düzenli yaptırıyoruz çünkü Bu arada bende ağrı bulantı vs yok sadece iştah ve şişkinlik var

dr sadece ultrasonla karnından bakıyor canım benim öyle oldu hatta mercimeğimin filminide çekti verdi bana :)

selam bende katılabilirmiyimmmmmm
şuan 4 haftam bitmek üzere
allah hepimize sağlıklı gebelikler ve bebcşkler versin

selam kızlar nasıl gıdıyor ben carsamba kalp atısları ıcın gıdıcem inşallah duyarım..bu arada arada mıdem yokluyor benıde kasık agrısı oluyor birde goguslerım buyudu ve acıyor herkezde aynı belırtılermı var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…