Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz hihoyyyt hepinize hayırlı olsun. yalnız carmilla dediğine çok üzüldüm gerçekten. bu forumu takip ediyorsan yıllarca bebek hasretiyle tutuşup hala olmayan o kadar insan var ki. demekki kısmetinde doğmak varmış planlanmadan geldiğine göre. daha çok küçük olduğuna bakma istenmediklerini hissederlermiş. bence sakın istenmeyen bir şey muamelesi yapma ona. nasıl bir mucize biraz büyüsün farkedeceksin.

bastet bulantılar 6.hafta başlıyormuş. ben test ettim onayladım:) sabah her gün yaptığım gibi kahvaltıyı hazırladım başına otrdum ama tek lokma bile yiyemedim. kekik çayı ve yağı iyi geliyormuş. hepinize tavsiye ederim.

hilalbebik hoşgeldin. daha yeni öğrendin sen de anlaşılan:)) ucundan yakalamışsın mayıs anneliğini :))

hemşerim aynı belirtiler bende de var. doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben de gelecek pazartesi gideceğim.

minoz teşekkür ederim canımmmmm
evet bendede kasık ağrısı oluyo ve göğüslerim hem çok hassa hemde acıyo
ama halimden çok memnunum 3sene sonra geldi katlanıcam artık:))))
bende yarın gidiyorum
benim 5.haftaya yarın gicem sat:26 nisan
bakalım doktor kesesini göremeyebiliriz ama
sen gel dedi
hayırlsı bakalım
hepinize öpücükler

merhaba minoz nasılsın? ben reglli oldum haber verdemiştin umarım iyisindir

teşekkür ederim canım ben iyiyim.umarım sen de iyisindir. kısmet değilmiş demekki bu ay. sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun tamam mı tatlım?

hasretle beklendi mi daha bi çekilir oluyor herşey değil mi?:))) inşallah görünür kesesi canım. insan içinde birşeyler olduğunu biliyor ama görmek daha bir başka. ben de sabırsızlanıyorum haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorummmm

evet canım benim aynen öyle herşeye okadar razıyımki
bakalım yarın gidiyoruz
görünmeyebilir ama olsun biğdahakinde inşallah
sen nasıl bekledin canım bekledinmi yani????:CüvCüv:

kızlar selam bundan sonra bır karar alalım topıkte..herkes akşam gırsın yazısıp goruselım gunduz kımseler yok....inanırmısınız gunduz mıde bulantısından gozlerımı acamıyorum...yarın kalp atısları ıcın dr gıdıcem hayırlısı...
bebişim 6+6 gunluk oluyor .acayıp mıdem bulanıyor.... her dakıka bırseyler yemem gerekıyor atıştırınca gecıyor bıraz...yandık valla bu gıdısle acayıp kilo olacam valla....
sizde durumlar nasıl?

evet canım benim aynen öyle herşeye okadar razıyımki
bakalım yarın gidiyoruz
görünmeyebilir ama olsun biğdahakinde inşallah
sen nasıl bekledin canım bekledinmi yani????:CüvCüv:

canım ben ocak ayından beri bekliyorum. ama bazı olumsuzluklar oldu. sürekli hasta oldum aylardır. tam yumurtlama dönemini bekliyordum 2 gün kala çok ağır hasta olup ilaç kullanmak zorunda kalıyordum. o yüzden ertelendi mecburiyetten. ama adetlerim geç geliyordu hep. acaba diyordum o zaman ama negatif sonuç görmekten sinirlerim iyice bozuldu. Allah hep bir bahane bulup erteletti.babası kendisi gibi oğlak burcu olsun diyordu onun sözünü dinleyip beklemiş bebişim :)))

bence de canım. hiç toplanıp konuşamıyoruz.gündüz çalışıyoruz mecburen giremiyoruz. ben okuldan gelince gözlerimi açamıyorum fırsat bulursam uyuyorum hemen. ben de kilo almaktan korkuyorum çünkü ilk 3 ay hiç kilo almamam gerek diye düşünürken baktım hiçbir kıyafetimde rahat edemiyorum, sıkıyor. daha kese ufacık bebek mercimek kadar o zaman bu şişkinlik ne ya??aslında çok da yemiyorum ama dediğin gibi bulantı yüzünden midemi bastıracak şeyler yemek zorunda kalıyorum.

selam kızlar ben de mayısta hamile kaldım şu anda 5+4 haftalık hamileyim.Büyük uğraşlardan sonra Allahım bu duyguyu bize de tattırdı çok şükür...4+4 de muayene oldum küçük bi kese gördük ve rahatladık çünkü çoğul gebelik ihtimali vardı:) Bu hafta bitince inşallah kalp atışlarını da duyarım da biraz daha rahatlamış olurum.6 haftalıkken duyabilir miyim bilen var mı?

hoşgeldin canım. hayırlı olsun bebişin. bildiğim kadarıyla 6 haftalıkken kalp atışı duyulabiliyormuş.

1 mayis 2010 son regl günüm... 1 haziran 2010 kan testi yapildi veee b-hcg degerlerine göre hamileyim.. bebegimin doktor tarafindan onaylanip kesinlestirilmesini bekliyorumm...
degerim 439 umarim iyi bi deger
herkese bol sanss

kızlar heralde ben en geç doğurcam kısmetse....
herkes kesesini falan görmüş maşşallah
bende şimdi gidiyorumm bakalım hayırlsı bana dua edin kızlar
inşallah bebişim bana gelirrrrrrrrr

slm arkadaşlar ben size ilk yazıyorum mayıs ta hamiş olduğumu öğrendim ama daha tam kaç haftalık belli değil bu akşam ultrasona gircem bakalım 5 ay önce kimyasal geçirdim pko var bi kere ilaç ve iğne kullandım sonra tedaviyi bıraktım gerii ama nasıl olduysa hamiş kaldım allahın takdiri işte allah kimseye evlat hasreti çektirmesin herkesin gönlüne göre versin inş

Merhaba arkadaslar,

Ben isimden dolayi cok sik giremiyorum ama sanirim artik daha fazla vakit bulucam cunku 31 Mayis' ta 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Yani son regl gunume gore hesaplayinca 6 haftalik ama ultrason verilerine gore 4mm lik yani 4 haftalik dendi. Su anda Katardayim. orda yasiyorum ancak yarin Tr ye donuyorum. Icimi accaip bir korku sardi; ya bisi olur sa diye. Acaba boyutu normal mi? gelismesi iyimi? Ayni zamanda hipotroit hastasiyim. TSH degerllerinin cok iyi ayarlanmasi lazim. Cuma gunu onlarla ilgilenicem insallah. Allah herkese saglikla bebegini kucagina almasini nasip etsin insallah. Umidimizi kesmeyelim. Ben 2-3 ay once sol yumurtaligimdaki 12 cm lik kistten laporoskopi olmustum. Korunmadik ve hamile kaldim Allah ima cok sukur. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

selammmm haber veriyim dedim kızlar
kesemiz göründüüüüü
2hafta sonrada kalp atışları inşallah
darıswı herkesin başına inşallah
5mm:))))))
resmini aldım sevip duruyommmm

merhaba kızlar bende mayıs ayında hamile kalanlardanım. adetim 5 gün geçti dün evde test yaptım çift çizgi çıktı :lepi:bugün kan testi yaptırdım sonuçları yaın alıcam eyvahedigeldismile bu benim ikinci gebeliğim kızım 3yaşında ve bi kardeşi olucak yarın kızımın doğum günü umarım iki kutlama birden yaparızopuyorumnanaktan
benim hamilelik belirtim olmuyor mide bulantısı iştahsızlık falan yaşamıyorum kızımda da öyle olmuştu büyüyen karnımı görmesem hamile olduğuma kendim bile inanamazdım :kedi:
umarım hepinizin hamileliği benim gibi kolay geçeropuyorumnanaktan

Hayirli olsun. Ne kadar guzel, cocuk duygusunu bir kez tatmissin. Darisi basimiza. Ben daha anlayamadim ne olup bittigini. Hafif bi sarhosluk var. Benim de bulantim cok yok. Bazen sersemlik oluyor basimda ozellikle ayaga kalktigimda. Pek de istahim yok. Ama sikayetim de yok. Ama 5-6 haftaliga gore 4 mm biraz kucuk gibi geliyo bana. Ondan canim sikiliyor.

selam kızlar.ben de 2 defa doktora gittim,şu an 6+4 diye hesaplıyorum,dr da öyle söyledi ama 2 gün önce ultrasonda 5+5 dedi..bilmiyorum ama kalp atışlarını da duydum,dr herşey yolunda dedi.yalnız inanılmaz bi halsizlik var yaa,iştahım da kapalı.canım işe gitmek de istemiyordu rapor aldım evde rahatım şimdi.şu tatil bi gelseydi hayırlısıyla..sabahları falan sersem gibiyim,kalkamıyorum

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…