merhaba minoz nasılsın? ben reglli oldumhaber verdemiştin umarım iyisindir
minoz teşekkür ederim canımmmmm
evet bendede kasık ağrısı oluyo ve göğüslerim hem çok hassa hemde acıyo
ama halimden çok memnunum 3sene sonra geldi katlanıcam artık:))))
bende yarın gidiyorum
benim 5.haftaya yarın gicem sat:26 nisan
bakalım doktor kesesini göremeyebiliriz ama
sen gel dedi
hayırlsı bakalım
hepinize öpücükler
hasretle beklendi mi daha bi çekilir oluyor herşey değil mi?:))) inşallah görünür kesesi canım. insan içinde birşeyler olduğunu biliyor ama görmek daha bir başka. ben de sabırsızlanıyorum haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorummmm
evet canım benim aynen öyle herşeye okadar razıyımki
bakalım yarın gidiyoruz
görünmeyebilir ama olsun biğdahakinde inşallah
sen nasıl bekledin canım bekledinmi yani????:CüvCüv:
kızlar selam bundan sonra bır karar alalım topıkte..herkes akşam gırsın yazısıp goruselımgunduz kımseler yok....inanırmısınız gunduz mıde bulantısından gozlerımı acamıyorum...yarın kalp atısları ıcın dr gıdıcem hayırlısı...
bebişim 6+6 gunluk oluyor .acayıp mıdem bulanıyor.... her dakıka bırseyler yemem gerekıyor atıştırınca gecıyor bıraz...yandık valla bu gıdısle acayıp kilo olacam valla....
sizde durumlar nasıl?
merhaba kızlar bende mayıs ayında hamile kalanlardanım. adetim 5 gün geçti dün evde test yaptım çift çizgi çıktı :lepi:bugün kan testi yaptırdım sonuçları yaın alıcam eyvahedigeldismile bu benim ikinci gebeliğim kızım 3yaşında ve bi kardeşi olucak yarın kızımın doğum günü umarım iki kutlama birden yaparızopuyorumnanaktan
benim hamilelik belirtim olmuyor mide bulantısı iştahsızlık falan yaşamıyorum kızımda da öyle olmuştu büyüyen karnımı görmesem hamile olduğuma kendim bile inanamazdım :kedi:
umarım hepinizin hamileliği benim gibi kolay geçeropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?