Haber bekliyorum sendenHeyatimin anlami eşim aksama ancak yanima gelir soylerim belki giderim acile olmassa ey fikirne bilem kiz oyle is görüyorum arada batma oluyor kasikta korkuyorum da dikkat ederim canım sende sıkma canını
Tamam canim esimden önce sana diyecemHaber bekliyorum senden
Cnm bide testi yaptıktan sonra idar damattigimiz yerin seninki gibi yeşil olmasimi lazim.acaba benimki olmadi kesin gecersizdrAcile git kan ver bari ay ne sabırlısın ben ışınlanmıştım hastaneyedikkat et ayrıca ağır kaldırma
Markası neydi aynı gibi geldi bana amaCnm bide testi yaptıktan sonra idar damattigimiz yerin seninki gibi yeşil olmasimi lazim.acaba benimki olmadi kesin gecersizdr
Bebek time aynisi seninki gibiMarkası neydi aynı gibi geldi bana ama
Yok canım pyro clinice benim ki farklılıklar vardır. Sen kendi testinde sorun arama artık test doğruBebek time aynisi seninki gibi
He benziyor demekki.Yok canım pyro clinice benim ki farklılıklar vardır. Sen kendi testinde sorun arama artık test doğru
Çabuk yap koy ben daha heyecanlıyım sendenHe benziyor demekki.
Valla bana büyük bi hata varmis gibi geliyor cikacam iki ayri test alim bakim benmi yanlisim testmi
Bakalim.cnm eger hamileysem sana neler yaptığımı derimÇabuk yap koy ben daha heyecanlıyım senden
Tamam güzel haberler bekliyorumBakalim.cnm eger hamileysem sana neler yaptığımı derim1 saate isim.biter insAllah nasip olur cikar alirm hayırlısı olsun .
InsAllah Rabbim hayırlı olani nasip etsinTamam güzel haberler bekliyorum
Sanirsam negatif belli olmiyHaber bekliyorum senden
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke çok mu sıvı aldın önceki daha nettiYaptim cnm yine silik cikti ama fazla belli olmuyor demi.
Biraz bekle yine bak belirginleşebilirSanirsam negatif belli olmiy
Iki tane aldim birini simdi yaptım birinide yarin sabaha yaparım dedimBiraz bekle yine bak belirginleşebilir
Yok ya sivida almadim bekliycm canim artik yarınıSabah ilk idrarla yapsaydın keşke çok mu sıvı aldın önceki daha netti
Sabah yaptığın kesin sonuç verir bence deIki tane aldim birini simdi yaptım birinide yarin sabaha yaparım dedim
Bence bebiş var sende demedi demeÖyle bakalim.cnm yarin sabahta silik cikarsa mecbur pazartesini bekliycm kan icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?