Bende gecen ay içmiştim sogan suyu canim ayni sekil bu ayki adetim baya rahat gecti ama bende kist var işte o yuzden icmistim 15 gün benKızlar ben geçen ay soğan suyu içtim 10 gün falan normalde adetim baya ağrılı geçer ağrı mideme kadar vurur hatta hiçbir şey yiyemem ama bu ay inanın çok az ağrı çektim öncekilere oranla acaba soğan suyunun faydası mı kist falan mı vardı bilemedim sizce
Doktor folbiol verdi şimdilik onu kullanıyorum fakat kendim başka bir marka mı alsam yoksa folik asit de içeren multivitamin mi alsam diye de düşünüyorum kafalar karışıkHangi markayı aldın kuzum bende başlamayı düşünüyorum bu ay
Folik asitin metilfolat olması gerekiyormuş zaten sizinki öyle. Doktorunuz mu verdiBende bu folik asiti kullanıyorum 70 TL fiyatı
Insallh rabbim en kisa zamanda nasip etsinSelam kizlar bende mayis için sizlerleyim ve ümitliyim ilk defa ovulasyon testi deneyeceğimregl 1. Günüm ebru ceylandan almayı düşünüyorum ilk defa olduğu için kendisine sorular sorarım diye tahmin ediyorum. Takviye olarak ben folik asit kullanıyorum regenesis markası içinde omega 3 takviyesi ve bir çok vitamin takviyesi var. Birde levotiron 25mg tiroit ilacı kullanıyorum. Eşim de akşamları 1 bardak keçiboynuzu suyu ve 2 günde 1 tiribulus içiyor. Bakalim güzel haberler almak dileğiyle bat 14 mayıs
Amin cümlemize canimInsallh rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Doktorum verdi bir marka eczaneye gittim birebir aynısı yok ama daha iyisi var dedi bunu verdi kullanıyorum metilfolat ne demek acabaFolik asitin metilfolat olması gerekiyormuş zaten sizinki öyle. Doktorunuz mu verdi
Bildiğim kadarıyla folik asiti aldığımızda vücudumuz faydalanabilmek için onu metilfolata çeviriyor. Bazı kişilerde bu dönüşüm olmuyor o nedenle direk dönüşmüş halini almak daha fazla yarar sağlıyor.Doktorum verdi bir marka eczaneye gittim birebir aynısı yok ama daha iyisi var dedi bunu verdi kullanıyorum metilfolat ne demek acaba
Bende minnakkkurabiyeler testini kullanıyorum merak ettiklerin varsa sor kuzummSelam kizlar bende mayis için sizlerleyim ve ümitliyim ilk defa ovulasyon testi deneyeceğimregl 1. Günüm ebru ceylandan almayı düşünüyorum ilk defa olduğu için kendisine sorular sorarım diye tahmin ediyorum. Takviye olarak ben folik asit kullanıyorum regenesis markası içinde omega 3 takviyesi ve bir çok vitamin takviyesi var. Birde levotiron 25mg tiroit ilacı kullanıyorum. Eşim de akşamları 1 bardak keçiboynuzu suyu ve 2 günde 1 tiribulus içiyor. Bakalim güzel haberler almak dileğiyle bat 14 mayıs
Bende merak ettim ona göre bende alayımDoktorum verdi bir marka eczaneye gittim birebir aynısı yok ama daha iyisi var dedi bunu verdi kullanıyorum metilfolat ne demek acaba
Daha sipariş vermedim ilk defa deneyeceğim canim senin ki nasıl memnun musun onu ilk defa duydumBende minnakkkurabiyeler testini kullanıyorum merak ettiklerin varsa sor kuzumm
Çok çok memnunum cidden çok netler ben 90 TL ye aldım içinde 30 tane var 4 tane de hamilelik testi var ebru Ceylan YouTube videolarında olan meditasyonları yapmayı düşünüyorumDaha sipariş vermedim ilk defa deneyeceğim canim senin ki nasıl memnun musun onu ilk defa duydum
Guatr kontrol ettir ve kan ver bakalım dedi haftaya randevu aldım kan verip kontrol ettirmek içinKizlar doktordan çıktım şimdi yumurtalıklarım ve rahmimde bi sorun olmadığı söyledi
Çok şükür kuzumGuatr kontrol ettir ve kan ver bakalım dedi haftaya randevu aldım kan verip kontrol ettirmek için
Inşallah güzel haberler alırsın canim ne kadar iğne devlet karşılamıyormuBende gelistirici igne kullanıyorum aranizda kullanp sonuc alan varmı acaba yarin kontrolum var en son 1yumurtam 16 ml olmustu yarn insallh igne vermz artk cok pahalı bir igne cunku
Çok şükür canimKizlar doktordan çıktım şimdi yumurtalıklarım ve rahmimde bi sorun olmadığı söyledi
hangi marka alcam kaçlı paket halinde satılıyor hiçbişi bilmiyorum aslındaİyi yapmışsın bende Şubat ayında başladım işte ama ovulasyon testini öneriyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?