Iyi ne guzel bnde gittim bugun 16 ml olan yumurtam yoktu buyuk ihtimal kendiliginden catlamştr dedi ama daha erkn bakalm dua edinde bu ay olsn bnde 17 iğneden sonra insallh guzel haber alırmGuatr kontrol ettir ve kan ver bakalım dedi haftaya randevu aldım kan verip kontrol ettirmek için
Canim 4 ayi gecti olmadi dahaMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Hayr malesef cnm birz tembellik oldugu icin fazla igne kullandm 17 tane ve ortalama bana 2 bine yakn maliyeti oldu bugun gittim kontrole kendiliginden catlams olabilir yada gerilemişde olabilir dedi bir haftayi degerlendir sonra gel tekrar dedi bakalm ne.olckInşallah güzel haberler alırsın canim ne kadar iğne devlet karşılamıyormu
Geçim derdi ayrı çocuk için uğraşmak ayrı o kadar zor ki işlerimiz Allah yardim etsin canım hepimize gerçekten maddi manevi çok zorHayr malesef cnm birz tembellik oldugu icin fazla igne kullandm 17 tane ve ortalama bana 2 bine yakn maliyeti oldu bugun gittim kontrole kendiliginden catlams olabilir yada gerilemişde olabilir dedi bir haftayi degerlendir sonra gel tekrar dedi bakalm ne.olck
Ben olmayı düşünmüyorum halen olmadım bakalım artık eşim hekim o ilk olanlardan o yüzden biraz daha rahatım bulaş gelirse ondan gelir diye düşünüyorum niyeyseBebek çok istiyorum, aşı sıram da geldi, gebelik planlayan hanımlar aranızda covid aşısı olan ya da olacak olan var mı? Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilginiz var mı?
Herkese merhabalar. Ben de gebelik planlıyorum fakat doktorum 3 ay folik asit kullanmamı istedi. Bebişin hemen gelip gelmeyeceği belli değil o nedenle çok fazla zaman kaybetmek istemiyorum. 1-1,5 ay kullanmış olacağım Mayıs ayına göre planlarsam. Sizler folik asit kullanıyor musunuz herkes 3 ay içti mi bunu merak ediyorum. İsteyen herkes bir an evvel sağlıkla kavuşur inşallah bebişlerineay önceden başl
Bizde bebek istemeye başladığımız dönemde bir görünelim dedik aile hekimine kan testi falan aldı folik asite başlattı zaten 4 ay kadar öncesinden gitmiştim. Planladığım tarihtendr olmayıncs Bayadır kullanıyor oldum zaten 6 ay öncesinden kullanmayı öneriyorlar işime geldi folik asit kullanımk açısındanHerkese merhabalar. Ben de gebelik planlıyorum fakat doktorum 3 ay folik asit kullanmamı istedi. Bebişin hemen gelip gelmeyeceği belli değil o nedenle çok fazla zaman kaybetmek istemiyorum. 1-1,5 ay kullanmış olacağım Mayıs ayına göre planlarsam. Sizler folik asit kullanıyor musunuz herkes 3 ay içti mi bunu merak ediyorum. İsteyen herkes bir an evvel sağlıkla kavuşur inşallah bebişlerine
Insallah canım inşallahIyi ne guzel bnde gittim bugun 16 ml olan yumurtam yoktu buyuk ihtimal kendiliginden catlamştr dedi ama daha erkn bakalm dua edinde bu ay olsn bnde 17 iğneden sonra insallh guzel haber alırm
Ben ya minnakkkurabiyeler ya da ebru Ceylan var Instagram da onlardan almanı tabsiye ederim kuzum minnakkkurabiyeler de 30 tane ovulasyon artı 4 tane hamilelik testi 90 tlhangi marka alcam kaçlı paket halinde satılıyor hiçbişi bilmiyorum aslında
Bugün ben de sipariş verdim instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var ebru ceylan 30 adet artı 2 gebelik testi 80 tl canim regl bitince denicem hemenhangi marka alcam kaçlı paket halinde satılıyor hiçbişi bilmiyorum aslında
Kızlar Hayıt otuymuş Türkçesi pco sorunu olan insanlar kullanıp hamile ile sonuçlanmış sonu bi araştırın inşallah sizlere ve bana faydalı olurEki Görüntüle 2826540 Kızlar bugün doktor bu bitkisel hapı yazdı Türkiyede adı ne bilmiyorum ama bi araştırayım ismini yazarım buraya bir çokkişi hamile kalmış bununla yumurtaları içün falan çok iyiymiş
Hayit otu ile çok hamile kalan var acaba sadece pcolulara mi yarıyor o bitkiKızlar Hayıt otuymuş Türkçesi pco sorunu olan insanlar kullanıp hamile ile sonuçlanmış sonu bi araştırın inşallah sizlere ve bana faydalı olur
Canım benim yumurtalarımda falan bi sorun olmadığı söyledi ve yumurtaları gösterdiHayit otu ile çok hamile kalan var acaba sadece pcolulara mi yarıyor o bitki
Merhaba canım saraçoğlunun incir ve havuç kürünü yapıyorum eşimede keçiboymuzu ve evicap kapsül kullandırıyorum 1 kızım var 2.Çocuk istiyoruz fakat 1,5 yıldır olmuyor Nasip bakalımMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Ben geçen ay adette hormon testi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı o ay hayıt otu suyu kullanmıştım regl 15 gun geciktirmistiCanım benim yumurtalarımda falan bi sorun olmadığı söyledi ve yumurtaları gösterdi
Süt hormonu ve adet düzensizliğine yarıyormuş
Bende hayit otu suyu ve bal tarcın çörek otuna basladim bugün birde ovulasyon testi kullanıcam inşallah mutlu haberler alırızMerhaba canım saraçoğlunun incir ve havuç kürünü yapıyorum eşimede keçiboymuzu ve evicap kapsül kullandırıyorum 1 kızım var 2.Çocuk istiyoruz fakat 1,5 yıldır olmuyor Nasip bakalım
Merhabalar evicap kapsül dediğiniz neye yariyorMerhaba canım saraçoğlunun incir ve havuç kürünü yapıyorum eşimede keçiboymuzu ve evicap kapsül kullandırıyorum 1 kızım var 2.Çocuk istiyoruz fakat 1,5 yıldır olmuyor Nasip bakalım
Regl geciktirme gibi genel bir etkisi var mı acaba araştırdınız mıBen geçen ay adette hormon testi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı o ay hayıt otu suyu kullanmıştım regl 15 gun geciktirmistitekrar denemek istiyorum bal çörek otu ve tarcın hazırladım birde off 4 aydır deniyoruz olmuyor Bu ay da ekstra ovulasyon testi denicem bakalım umutlar mayısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?