Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guatr kontrol ettir ve kan ver bakalım dedi haftaya randevu aldım kan verip kontrol ettirmek için
Iyi ne guzel bnde gittim bugun 16 ml olan yumurtam yoktu buyuk ihtimal kendiliginden catlamştr dedi ama daha erkn bakalm dua edinde bu ay olsn bnde 17 iğneden sonra insallh guzel haber alırm

Inşallah güzel haberler alırsın canim ne kadar iğne devlet karşılamıyormu
Hayr malesef cnm birz tembellik oldugu icin fazla igne kullandm 17 tane ve ortalama bana 2 bine yakn maliyeti oldu bugun gittim kontrole kendiliginden catlams olabilir yada gerilemişde olabilir dedi bir haftayi degerlendir sonra gel tekrar dedi bakalm ne.olck

Ay hadi İnşallah

Geçim derdi ayrı çocuk için uğraşmak ayrı o kadar zor ki işlerimiz Allah yardim etsin canım hepimize gerçekten maddi manevi çok zor güzel haberler alalim inşallah

Bebek çok istiyorum, aşı sıram da geldi, gebelik planlayan hanımlar aranızda covid aşısı olan ya da olacak olan var mı? Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilginiz var mı?
Ben olmayı düşünmüyorum halen olmadım bakalım artık eşim hekim o ilk olanlardan o yüzden biraz daha rahatım bulaş gelirse ondan gelir diye düşünüyorum niyeyse Öğretmenim okullar uzaktana dönünce daha rahatım aslında Aşı çok yeni sonuçları belli değil benim kendi fikrim tabi

Bizde bebek istemeye başladığımız dönemde bir görünelim dedik aile hekimine kan testi falan aldı folik asite başlattı zaten 4 ay kadar öncesinden gitmiştim. Planladığım tarihtendr olmayıncs Bayadır kullanıyor oldum zaten 6 ay öncesinden kullanmayı öneriyorlar işime geldi folik asit kullanımk açısından

Kızlar bugün doktor bu bitkisel hapı yazdı Türkiyede adı ne bilmiyorum ama bi araştırayım ismini yazarım buraya bir çokkişi hamile kalmış bununla yumurtaları içün falan çok iyiymiş

Kızlar Hayıt otuymuş Türkçesi pco sorunu olan insanlar kullanıp hamile ile sonuçlanmış sonu bi araştırın inşallah sizlere ve bana faydalı olur

Kahvaltıdan sonra kullan dedi Ramazan dolayısıyla sahurdan sonra alacağım inşallah hamile kalınca bırak hemen dedi

Merhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Merhaba canım saraçoğlunun incir ve havuç kürünü yapıyorum eşimede keçiboymuzu ve evicap kapsül kullandırıyorum 1 kızım var 2.Çocuk istiyoruz fakat 1,5 yıldır olmuyor Nasip bakalım

Canım benim yumurtalarımda falan bi sorun olmadığı söyledi ve yumurtaları gösterdi
Süt hormonu ve adet düzensizliğine yarıyormuş
Ben geçen ay adette hormon testi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı o ay hayıt otu suyu kullanmıştım regl 15 gun geciktirmisti tekrar denemek istiyorum bal çörek otu ve tarcın hazırladım birde off 4 aydır deniyoruz olmuyor Bu ay da ekstra ovulasyon testi denicem bakalım umutlar mayısa

Merhaba canım saraçoğlunun incir ve havuç kürünü yapıyorum eşimede keçiboymuzu ve evicap kapsül kullandırıyorum 1 kızım var 2.Çocuk istiyoruz fakat 1,5 yıldır olmuyor Nasip bakalım
Bende hayit otu suyu ve bal tarcın çörek otuna basladim bugün birde ovulasyon testi kullanıcam inşallah mutlu haberler alırız

Regl geciktirme gibi genel bir etkisi var mı acaba araştırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…