Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım gittim ben kontrole hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum ben de yeniyim teşekkür edeyim bilmiyordum o instagram sayfalarını baktım şimdi. o yumurtlama testleri nerede satılıyor ben öylesini hiç bulamadım eczanelerde o sayfalar mı satıyor?

Merhaba, inşallah güzel haberler alırız çifte bayram olur geçen hafta ilk defa kadın doğum doktoruna. vajinal ultrasonla baktı sağda da solda da sorun yok dedi. utandığım için ne sormam gerektiğini falan bilemedim. yarın smear testi için randevum var.

Ben aldım kullanıyorum bak sana geçen ay yumurtlama çıkan testleri Atacan cidden çok çok iyiler

Kuzum yumurta da sorun yoksa çok şükür eşin göründü mü o da gitsin gitmediyse smear testi de kontrol amaçlıdır annemede yapılmıştı

Yaa atamadımm uygulamadan olmuyor web den de şifremi unuttum

Kuzum yumurta da sorun yoksa çok şükür eşin göründü mü o da gitsin gitmediyse smear testi de kontrol amaçlıdır annemede yapılmıştı
eşim görünmedi biz çalışmalara daha mart ayında başladık. ovulasyon testi falan almadım da uygulamadan tarihleri takip ediyorum artık deneye deneye olacak inşallah smear testi her yıl bakılması lazımmış ben hiç gitmemiştim. test öncesi 24 saat ilişki olmaması gerekiyordu ama dün gece yumurta akı gibi akıntım olunca değerlendirelim dedik gidemedim doktora

İyi yapmışsın bende Şubat ayında başladım işte ama ovulasyon testini öneriyorum yine de

Herkese merhabalar. Ben de gebelik planlıyorum fakat doktorum 3 ay folik asit kullanmamı istedi. Bebişin hemen gelip gelmeyeceği belli değil o nedenle çok fazla zaman kaybetmek istemiyorum. 1-1,5 ay kullanmış olacağım Mayıs ayına göre planlarsam. Sizler folik asit kullanıyor musunuz herkes 3 ay içti mi bunu merak ediyorum. İsteyen herkes bir an evvel sağlıkla kavuşur inşallah bebişlerine

Hangi markayı aldın kuzum bende başlamayı düşünüyorum bu ay

merhaba kizlar bnde yeni üye oldum acıkcası cekinerk girdim ama birbirimize umut olacagımzdan eminim sıze daha cok dert yakınicagm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…