- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
canım gittim ben kontrole hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum ben de yeniyim teşekkür edeyim bilmiyordum o instagram sayfalarını baktım şimdi. o yumurtlama testleri nerede satılıyor ben öylesini hiç bulamadım eczanelerde o sayfalar mı satıyor?Doktora gittiniz mi kuzumm ben henüz yeniyim yani ondan bir şey diyemem ama ovulasyon ile takip et yumurtlama dönemini bir de bazı pozisyonlar var onları dene minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan Instagram sayfalarında var belki biliyorsundur ama yine de bu şekilde yardımcı olabilirim
Ben aldımcanım gittim ben kontrole hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum ben de yeniyim teşekkür edeyim bilmiyordum o instagram sayfalarını baktım şimdi. o yumurtlama testleri nerede satılıyor ben öylesini hiç bulamadım eczanelerde o sayfalar mı satıyor?
Kuzum yumurta da sorun yoksa çok şükür eşin göründü mü o da gitsin gitmediyse smear testi de kontrol amaçlıdır annemede yapılmıştıMerhaba, inşallah güzel haberler alırız çifte bayram olurgeçen hafta ilk defa kadın doğum doktoruna. vajinal ultrasonla baktı sağda da solda da sorun yok dedi. utandığım için ne sormam gerektiğini falan bilemedim. yarın smear testi için randevum var.
Yaa atamadımm uygulamadan olmuyor web den de şifremi unuttumcanım gittim ben kontrole hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum ben de yeniyim teşekkür edeyim bilmiyordum o instagram sayfalarını baktım şimdi. o yumurtlama testleri nerede satılıyor ben öylesini hiç bulamadım eczanelerde o sayfalar mı satıyor?
Hoşgeldin tatlımmmŞurda bende yerimi alayım kızlar inşallah mayısta güzel haberler alırız
Hoşbuldum çok teşekkürlerHoşgeldin tatlımmm
4 Mayis canim bi aşağı bi yukarı artıkKızlar bat tarihleriniz neler
eşim görünmedi biz çalışmalara daha mart ayında başladık. ovulasyon testi falan almadım da uygulamadan tarihleri takip ediyorum artık deneye deneye olacak inşallahKuzum yumurta da sorun yoksa çok şükür eşin göründü mü o da gitsin gitmediyse smear testi de kontrol amaçlıdır annemede yapılmıştı
İyi yapmışsın bende Şubat ayında başladım işte ama ovulasyon testini öneriyorum yine deeşim görünmedi biz çalışmalara daha mart ayında başladık. ovulasyon testi falan almadım da uygulamadan tarihleri takip ediyorum artık deneye deneye olacak inşallahsmear testi her yıl bakılması lazımmış ben hiç gitmemiştim. test öncesi 24 saat ilişki olmaması gerekiyordu ama dün gece yumurta akı gibi akıntım olunca değerlendirelim dedik gidemedim doktora
Mimii benimde 6 Mayıs4 Mayis canim bi aşağı bi yukarı artık
İnşallah olmaz da iyi haberler veririz4 Mayis canim bi aşağı bi yukarı artık
4 mayıs canımKızlar bat tarihleriniz neler
Hangi markayı aldın kuzum bende başlamayı düşünüyorum bu ayHerkese merhabalar. Ben de gebelik planlıyorum fakat doktorum 3 ay folik asit kullanmamı istedi. Bebişin hemen gelip gelmeyeceği belli değil o nedenle çok fazla zaman kaybetmek istemiyorum. 1-1,5 ay kullanmış olacağım Mayıs ayına göre planlarsam. Sizler folik asit kullanıyor musunuz herkes 3 ay içti mi bunu merak ediyorum. İsteyen herkes bir an evvel sağlıkla kavuşur inşallah bebişlerine
Aynen bende takipteyimHangi markayı aldın kuzum bende başlamayı düşünüyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?