Kaza ile oldu diyenlere ben de çok şaşırıyorum, açık yüreklilikle çıkıp olursa da olsun dedik umursamadık ya da nasıl olsa olmaz diye düşündük falan deseler anlıcam , keşke biz de kaza yapsak o şekilYa nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falanal al ben Instagram dan aldım minnakkkurabiyeler bir de Ebru Ceylan var tavsiye ederim bende Mayıs'ta giderim olmazsa
Ahh insallah ne demek her zamanÇok yardımcı oldunuzevet şimdi gebelik isteğimizin daha başındayız, olup önümüze bakmak iyi olacak, Siz de hepimiz de güzel haberler alalım inşallah burada
Evet ona bende şaşırıyorum kaza nasıl olabilirYa nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falanal al ben Instagram dan aldım minnakkkurabiyeler bir de Ebru Ceylan var tavsiye ederim bende Mayıs'ta giderim olmazsa
1100 tl dedi :)kaç para ulan bi rahim filmi
haha şaka bi yana çatlatma iğnesi tedavisi ne kadar tuttu ki sizde?
yarın bi doktorumu arayayım ben :)
Bende bendee geldımMerhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Ordan aldım bende bu ay yumurtlamamı gösterdi başarılı yaniBende birgebeningünlüğü Ebru Ceylan’ı takip ediyorum ve hamile kalan çokondan almayı düşünüyorum ama araştırmak lazım tabi
Evet ona bende şaşırıyorum kaza nasıl olabilirah ah yorum yook
Ben arı poleni bal kullanacam bu ay eşime de keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon takibi yapacamBende bendee geldımkızlar bizde keçiboynuzu pekmezi çakşır suyu pekmez gibi karışım baharatçıdan aldık. Bende kecıboynuzu yiyorum artık bugunden sonra. İnşallah faydası olur şifa olsun hepimize
Ben yaptım bu ay yumurtladım bıde geçen ay iğne olmuştum tutmadı malesef çatlatma iğnesi bide üzerine hacamat oldummBen arı poleni bal kullanacam bu ay eşime de keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon takibi yapacam
Pko hastasıyım, nadiren de olsa soğan suyu yapıp içiyordum, hatta annem zorla içiriyorduKızlar ben geçen ay soğan suyu içtim 10 gün falan normalde adetim baya ağrılı geçer ağrı mideme kadar vurur hatta hiçbir şey yiyemem ama bu ay inanın çok az ağrı çektim öncekilere oranla acaba soğan suyunun faydası mı kist falan mı vardı bilemedim sizce
ben aynıyız ben de yarın gidicem doktora kontrole başlatıcak yine klomen ovitrelle canım benim ikincii İNŞALLAAAHH bu ay sonuç alırız beraberKızlar bugün doktora gittim ve bu ay yine klomene devam edicekmişim çarşamba başlıyorum haftaya salı kontrolüm var. Başka klomen kullanıcak olan var mı bu ay
Doktora gittiniz mi kuzumm ben henüz yeniyim yani ondan bir şey diyemem ama ovulasyon ile takip et yumurtlama dönemini bir de bazı pozisyonlar var onları dene minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan Instagram sayfalarında var belki biliyorsundur ama yine de bu şekilde yardımcı olabilirimkızlar bizim 8 ay oldu deniyoruz bu ay bi ovitrelle denemiştik olmadı. ondan önce ben her sabah eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyodum bi kaşık kendimde her gün bi havuç suyu içiyodum ama faydası olmadı maalesef. biyerlerde hata oldu sanırım. var mı başarılı olduğunu bildiğiniz önerileriniz? bi de bu kürler mesela ovitrelle klomenle beraber yapılıyo mu yoksa yapmamak mı lazım
Yok benim adetim çok şükür düzenli ama ağrım çok olurdu dediğim gibi yani bu ay az oldu bu ay da kullanayım bariPko hastasıyım, nadiren de olsa soğan suyu yapıp içiyordum, hatta annem zorla içiriyorduşimdi yine başladım, tabi kesin bişey diyememem ama faydası olmuş olabilir, benim reglimi düzenlemişti mesela
Kist için dr ultrasonla çok kolay bakıyor, bence herkesin dr a gitmesinde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?