Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falan al al ben Instagram dan aldım minnakkkurabiyeler bir de Ebru Ceylan var tavsiye ederim bende Mayıs'ta giderim olmazsa
Kaza ile oldu diyenlere ben de çok şaşırıyorum, açık yüreklilikle çıkıp olursa da olsun dedik umursamadık ya da nasıl olsa olmaz diye düşündük falan deseler anlıcam , keşke biz de kaza yapsak o şekil

Arkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu mübarek ayın suyu hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah kızlar ben 5 Nisan pazartesi günü adetimin 3. Gününden itibaren 5 tane letrol diye bir hap ve akabinde onunla birlikte gonal f 450 günlük 75 ml de iğne kullandım bugünle birlikte bugün kontrole gittim rahim duvarin gayet iyi yumurtalıklarin da iyi gelişmiş dedi ne kadar olmuş dedim 18 ml dedi ama kaç tane olduğunu soramadım polikistik overliyim bu arada yarın akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yapacağım hayırlısıyla iki tane sizce niye iki tane çatlatma iğnesi verdi ki ? Arkadaşlar sizden ricam bu mübarek ayların hatrına dularimizda birbirimizi eksik etmeyelim bide rica etsem birer tane Ayetel Kürsi okur musunuz benim için Allah razı olsun şimdiden okuyandan da okumayandan da çok teşekkür ederim

Ya nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falan al al ben Instagram dan aldım minnakkkurabiyeler bir de Ebru Ceylan var tavsiye ederim bende Mayıs'ta giderim olmazsa
Evet ona bende şaşırıyorum kaza nasıl olabilir

Sol tarafım nefes aldıkça açıyor 10dakikadr adete 9 gün var 20.gunum belirti değildir ama nedir?

Merhaba kızlar Mayıs ayı için hazırlık yapanlar dualar bekleyişler beraber bekleyelim kim ne yapıyor ne tavsiye ediyor bana anlatırsa mutlu olurum
Bende bendee geldım kızlar bizde keçiboynuzu pekmezi çakşır suyu pekmez gibi karışım baharatçıdan aldık. Bende kecıboynuzu yiyorum artık bugunden sonra. İnşallah faydası olur şifa olsun hepimize

Kızlar bugün doktora gittim ve bu ay yine klomene devam edicekmişim çarşamba başlıyorum haftaya salı kontrolüm var. Başka klomen kullanıcak olan var mı bu ay

Bende bendee geldım kızlar bizde keçiboynuzu pekmezi çakşır suyu pekmez gibi karışım baharatçıdan aldık. Bende kecıboynuzu yiyorum artık bugunden sonra. İnşallah faydası olur şifa olsun hepimize
Ben arı poleni bal kullanacam bu ay eşime de keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon takibi yapacam

Bende yerimi alayım burada. Sekiz aydır istiyorum bende rabbim nasip etmedi. Daha vakti varmış inşallah bu mübarek ramazan ayında Allah bizlere de bu mutluluğu yaşatır. Birbirimize bol bol dua edelim kizlar

Ben arı poleni bal kullanacam bu ay eşime de keçiboynuzu pekmezi ve ovulasyon takibi yapacam
Ben yaptım bu ay yumurtladım bıde geçen ay iğne olmuştum tutmadı malesef çatlatma iğnesi bide üzerine hacamat oldumm tez zamanda inşallah istediğimize kavuşuruz

Kızlar ben geçen ay soğan suyu içtim 10 gün falan normalde adetim baya ağrılı geçer ağrı mideme kadar vurur hatta hiçbir şey yiyemem ama bu ay inanın çok az ağrı çektim öncekilere oranla acaba soğan suyunun faydası mı kist falan mı vardı bilemedim sizce

Pko hastasıyım, nadiren de olsa soğan suyu yapıp içiyordum, hatta annem zorla içiriyordu şimdi yine başladım, tabi kesin bişey diyememem ama faydası olmuş olabilir, benim reglimi düzenlemişti mesela
Kist için dr ultrasonla çok kolay bakıyor, bence herkesin dr a gitmesinde fayda var

kızlar bizim 8 ay oldu deniyoruz bu ay bi ovitrelle denemiştik olmadı. ondan önce ben her sabah eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyodum bi kaşık kendimde her gün bi havuç suyu içiyodum ama faydası olmadı maalesef. biyerlerde hata oldu sanırım. var mı başarılı olduğunu bildiğiniz önerileriniz? bi de bu kürler mesela ovitrelle klomenle beraber yapılıyo mu yoksa yapmamak mı lazım

Kızlar bugün doktora gittim ve bu ay yine klomene devam edicekmişim çarşamba başlıyorum haftaya salı kontrolüm var. Başka klomen kullanıcak olan var mı bu ay
ben aynıyız ben de yarın gidicem doktora kontrole başlatıcak yine klomen ovitrelle canım benim ikincii İNŞALLAAAHH bu ay sonuç alırız beraber

Doktora gittiniz mi kuzumm ben henüz yeniyim yani ondan bir şey diyemem ama ovulasyon ile takip et yumurtlama dönemini bir de bazı pozisyonlar var onları dene minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan Instagram sayfalarında var belki biliyorsundur ama yine de bu şekilde yardımcı olabilirim

Yok benim adetim çok şükür düzenli ama ağrım çok olurdu dediğim gibi yani bu ay az oldu bu ay da kullanayım bari zaten Mayıs'ta veya Haziran'da doktora gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…