Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl geciktirme gibi genel bir etkisi var mı acaba araştırdınız mı
Bi kac kiside de gecikme olmuşm Ben yanlış kullandım ona bağlıyorum adet bitiminde başladım 15 gun içmiştim yumurtlama zamanı kullanmamak lazımmis bu ay da regl 1 günü basladim 10 gun icicem yumurtlama gelmeden bırakmış olcam gene aynı etki olursa daha kullanmam

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor extra yaptığınız şeyler nedir?İlişkiden sonra ayağa kalkmamakmı gerek bi çok yerde öyle okudum sizce?

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor extra yaptığınız şeyler nedir?İlişkiden sonra ayağa kalkmamakmı gerek bi çok yerde öyle okudum sizce?
Selam canim regl bitimi ovulasyon testine başlıcam beklemedeyim bal tarcın çörek otu ve hayıt otu suyu içiyorum beklerken. Ilişki sonrası yatmak dus almamak cogu kiside basarili olmuş bende denicem

Selam canim regl bitimi ovulasyon testine başlıcam beklemedeyim bal tarcın çörek otu ve hayıt otu suyu içiyorum beklerken. Ilişki sonrası yatmak dus almamak cogu kiside basarili olmuş bende denicem
İnşallah canım işe yarar denediklerin ve güzel haberler alırız
Bat ne zaman?

1 yılı gecti cocuk istiyoruz daha hic hamile kalamadim malesef bakalim bu ay klomen ve catlama ignesi kullanacagim ill defa insallaaahhh olurrr Rabbim hepimize evlat nasip etsn insallah bat 8 mayis

bende clife a başladım 10 aydır deniyoruz inşalllah güzel sonuçlar alırız folik adit olarakda ocean polysitol aldım içeriğinde inisitol var yani b6 pko olanlarn yumurta büyümesine yardmcı oluyor die biliyorum

1 yılı gecti cocuk istiyoruz daha hic hamile kalamadim malesef bakalim bu ay klomen ve catlama ignesi kullanacagim ill defa insallaaahhh olurrr Rabbim hepimize evlat nasip etsn insallah bat 8 mayis
İnşallah inşallah güzel haberlerimizi alırız

Folik asit bende Alaçam ama bakalım hangi marka karar veremedim

Clife tecrübelerini mutlaka bizimle paylaş bende düşünüyorum ama cesaret edemedim almaya

hayırlı ramazanlar benimde bat 5 mayıs regli yeni bitti ovu.testiyle takip ediyorum bugün 8.günüm başladım haydi bismillah rabbim sağlıklı gebelikler nasib etsin herkese

ben de şuraya yerimi almak isterim :)
mayısın 5i doğum günüm 30 yaşıma giriyorum ve hep 30 yaşımda anne olmak isterim derdim, allahım ver hediyemi :)
cok güzel bizimde evlilik yıldönümümüz 5 mayıs hemde bat günüm inş.bebiş haberi veririz

hayırlı ramazanlar benimde bat 5 mayıs regli yeni bitti ovu.testiyle takip ediyorum bugün 8.günüm başladım haydi bismillah rabbim sağlıklı gebelikler nasib etsin herkese
Ilk defa mi ovu kullaniyosn bende ebru ceylandan siparos verdim pazartesi başlıcam güzel haberler alırız inşallah

İnşallahhh canım amin isteyen herkes bebişine kavuşur inşallah
geçmiş olsun cnm bende aralıkta geçirdim 3 ay dinlendim şimdi yeniden ovulasyon testiyle deniycez en sağlıklı zamanda inş.gebelik yaşarsın
Ilk defa mi ovu kullaniyosn bende ebru ceylandan siparos verdim pazartesi başlıcam güzel haberler alırız inşallah
yok cnm 3.kez ovulasyon testi kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…