Bi kac kiside de gecikme olmuşm Ben yanlış kullandım ona bağlıyorum adet bitiminde başladım 15 gun içmiştim yumurtlama zamanı kullanmamak lazımmis bu ay da regl 1 günü basladim 10 gun icicem yumurtlama gelmeden bırakmış olcam gene aynı etki olursa daha kullanmamRegl geciktirme gibi genel bir etkisi var mı acaba araştırdınız mı
Selam canim regl bitimi ovulasyon testine başlıcam beklemedeyim bal tarcın çörek otu ve hayıt otu suyu içiyorum beklerken. Ilişki sonrası yatmak dus almamak cogu kiside basarili olmuş bende denicemSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor extra yaptığınız şeyler nedir?İlişkiden sonra ayağa kalkmamakmı gerek bi çok yerde öyle okudum sizce?
İnşallah canım işe yarar denediklerin ve güzel haberler alırızSelam canim regl bitimi ovulasyon testine başlıcam beklemedeyim bal tarcın çörek otu ve hayıt otu suyu içiyorum beklerken. Ilişki sonrası yatmak dus almamak cogu kiside basarili olmuş bende denicem
14 mayıs canim daha çok var Allahim duamizi kabul eylesinİnşallah canım işe yarar denediklerin ve güzel haberler alırız
Bat ne zaman?
Amin canım amin benimde 4 Mayıs14 mayıs canim daha çok var Allahim duamizi kabul eylesinsenin nezmn
Ovulasyon testi bugün ile başlayacam kuzum soğan suyu eşime keçiboynuzu pekmezi sonra arı poleni süt bal falan böyle şeylerSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor extra yaptığınız şeyler nedir?İlişkiden sonra ayağa kalkmamakmı gerek bi çok yerde öyle okudum sizce?
İnşallah inşallah güzel haberlerimizi alırız1 yılı gecti cocuk istiyoruz daha hic hamile kalamadim malesef bakalim bu ay klomen ve catlama ignesi kullanacagim ill defa insallaaahhh olurrr Rabbim hepimize evlat nasip etsn insallahbat 8 mayis
Folik asit bende Alaçam ama bakalım hangi marka karar veremedimbende clife a başladım 10 aydır deniyoruz inşalllah güzel sonuçlar alırız folik adit olarakda ocean polysitol aldım içeriğinde inisitol var yani b6 pko olanlarn yumurta büyümesine yardmcı oluyor die biliyorum
inisitol 2000mgFolik asit bende Alaçam ama bakalım hangi marka karar veremedim
Clife tecrübelerini mutlaka bizimle paylaş bende düşünüyorum ama cesaret edemedim almayabende clife a başladım 10 aydır deniyoruz inşalllah güzel sonuçlar alırız folik adit olarakda ocean polysitol aldım içeriğinde inisitol var yani b6 pko olanlarn yumurta büyümesine yardmcı oluyor die biliyorum
Regenesis max kullanıyorum doktorum önerdi omega 3 ve başka takviyeler de var içindeFolik asit bende Alaçam ama bakalım hangi marka karar veremedim
cok güzel bizimde evlilik yıldönümümüz 5 mayıs hemde bat günüm inş.bebiş haberi veririzben de şuraya yerimi almak isterim :)
mayısın 5i doğum günüm 30 yaşıma giriyorum ve hep 30 yaşımda anne olmak isterim derdim, allahım ver hediyemi :)
Ilk defa mi ovu kullaniyosn bende ebru ceylandan siparos verdim pazartesi başlıcam güzel haberler alırız inşallahhayırlı ramazanlar benimde bat 5 mayıs regli yeni bitti ovu.testiyle takip ediyorum bugün 8.günüm başladım haydi bismillah rabbim sağlıklı gebelikler nasib etsin herkese
geçmiş olsun cnm bende aralıkta geçirdim 3 ay dinlendim şimdi yeniden ovulasyon testiyle deniycez en sağlıklı zamanda inş.gebelik yaşarsınİnşallahhh canım aministeyen herkes bebişine kavuşur inşallah
yok cnm 3.kez ovulasyon testi kullanıcamIlk defa mi ovu kullaniyosn bende ebru ceylandan siparos verdim pazartesi başlıcam güzel haberler alırız inşallah
Bu ay mutlu haberler aliriz insallahgeçmiş olsun cnm bende aralıkta geçirdim 3 ay dinlendim şimdi yeniden ovulasyon testiyle deniycez en sağlıklı zamanda inş.gebelik yaşarsın
yok cnm 3.kez ovulasyon testi kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?