Kesinlikle bakiyorum hamile kalanlara 2 ay falan kiminde hic belirti olmuyor ama ben umut az olmasına rağmen acaba mi diyip duruyorumO belirti aramak var ya zatenn o yoruyor geçen ay bende umut ettim de bu ay bıraktım vallaha psikolojik olarak çöküyoruz
1 Mayıs tam günümde oluyorum .1 haftam kaldı .Yüzümü sivilce bastı buyuk büyük.Adet olacak gibi ağrı .Bacaklarım ağrıyor .Akıntım yok ama daha görmedim bir sey.Sizin ne zaman ?Rica ederim ne demek , Bat ne zamandı sizin ? Bende de her lavaboya gittikçe akintim geliyor çene bolgem sivilcelendi çıkıp çıkıp sönüyor umudum da az ama belirti arıyorum herhalde
29 nisan benim de . Bakalım bekliyoruz benim boşa umut yumurtlama haftasını değerlendiremedik ,öncesinde ve sonrasında oldu ama işte insan isteyince1 Mayıs tam günümde oluyorum .1 haftam kaldı .Yüzümü sivilce bastı buyuk büyük.Adet olacak gibi ağrı .Bacaklarım ağrıyor .Akıntım yok ama daha görmedim bir sey.Sizin ne zaman ?
Canım öncesi ve sonrası çok ileri tarih değilse olma ihtimali var .Benim ilk hamileliğimde hesaplandı mesela o tarihte olmamış .Doktor da şaşırdı hatta .Daha geç olmuş .Adet tarihimi değiştirmiştik.Testlerde negatif çıkıyordu .10 gün sonra pozitif çıktı .Belli olmaz bu işler .Bakarsın tutar .Ben de riskli iki günü değerlendirdim .Öncesi ve sonrası yok .Bakalım kısmet.29 nisan benim de . Bakalım bekliyoruz benim boşa umut yumurtlama haftasını değerlendiremedik ,öncesinde ve sonrasında oldu ama işte insan isteyince
Evet Belkide öyle olur .Haklısın canım ..Çok teşekkürler .Çok iyisin .Moral verdin .Allah senin de gönlüne göre versin canım ..Ah be kuzumm kıyamam nasıl hayal ettin nasıl oldu ama Allah büyüktür belki o mucize ile herkes iyi olur toparlanır nasıl teselli ederim bilmiyorum ama Rabbim gönlüne göre versin ama bebiş varsa da biz burada seninle konuşarak daha iyi ederiz merak eyme6
Benim 6 Mayıs ta dün ve ondan önceki gün yumurtlama gördüm bugün çatlar daha test yapmadım işte vallaha umudum yok bakalım1 Mayıs tam günümde oluyorum .1 haftam kaldı .Yüzümü sivilce bastı buyuk büyük.Adet olacak gibi ağrı .Bacaklarım ağrıyor .Akıntım yok ama daha görmedim bir sey.Sizin ne zaman ?
Cümlemizin kuzumm bak darlanırsan Ayetel Kürsi oku buraya yaz ve bir mucize varsa boşver herkesi zaten sen çok çok değerlisin unutmaEvet Belkide öyle olur .Haklısın canım ..Çok teşekkürler .Çok iyisin .Moral verdin .Allah senin de gönlüne göre versin canım ..
Kız kız sen eşittir ben bugün çatlama var ama değerlendirme yok evde eşim yok bu gece işte vallaha bilmiyorum ne olacak ama dünü değerlendirdim29 nisan benim de . Bakalım bekliyoruz benim boşa umut yumurtlama haftasını değerlendiremedik ,öncesinde ve sonrasında oldu ama işte insan isteyince
Allah gönlümüze göre versin o zaman canım beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ne yazık kiCanım öncesi ve sonrası çok ileri tarih değilse olma ihtimali var .Benim ilk hamileliğimde hesaplandı mesela o tarihte olmamış .Doktor da şaşırdı hatta .Daha geç olmuş .Adet tarihimi değiştirmiştik.Testlerde negatif çıkıyordu .10 gün sonra pozitif çıktı .Belli olmaz bu işler .Bakarsın tutar .Ben de riskli iki günü değerlendirdim .Öncesi ve sonrası yok .Bakalım kısmet.
Dünü degerlendirdiysen üzülme spermler 100 saate kadar canlı kalabiliyorlarmis yarını da degerlendirirsin tamam işte:) benim 29 Nisan batKız kız sen eşittir ben bugün çatlama var ama değerlendirme yok evde eşim yok bu gece işte vallaha bilmiyorum ne olacak ama dünü değerlendirdim
Ayy senin için heyecan yaptım vallahaa bugün ndua edeyim namazda adın ney kuzummmDünü degerlendirdiysen üzülme spermler 100 saate kadar canlı kalabiliyorlarmis yarını da degerlendirirsin tamam işte:) benim 29 Nisan bat
Ayy cok teşekkür ederim bizi zaten bizden başka kimse anlamıyorAyy senin için heyecan yaptım vallahaa bugün ndua edeyim namazda adın ney kuzummm
Kuzum hiç üzülme benim işim yok 7 aydır evliyim 3. Denemem geçen ay ümitliydim ama bu ay dua Kur'an bana Ramazan ayı iyi geliyor düşünmüyorum en azından sabredecez yapacak bir şey yok en azından iş aklını dağıtırAyy cok teşekkür ederim bizi zaten bizden başka kimse anlamıyorZeynep adım cok memnun oldum, bi de tekrar evden çalışmaya başlayınca kurup duruyorum yapacak şeyler kısıtlı aklim hep oraya gidiyor
Cok haklisin ramazan ayı bana da iyi geldi bir de bu ay doğum günüm de var herhalde kendime hediye olarak onu seçmişim ama haberi yok olduğu da yokKuzum hiç üzülme benim işim yok 7 aydır evliyim 3. Denemem geçen ay ümitliydim ama bu ay dua Kur'an bana Ramazan ayı iyi geliyor düşünmüyorum en azından sabredecez yapacak bir şey yok en azından iş aklını dağıtır
Yaa Zeynep....bende başka bir yerdeyim ne güzel bir meslek yapıyorsun sana teşekkür ederiz bu pandemi süreci için...benim eşim polis bende tekim vallaha yine buna şükürCok haklisin ramazan ayı bana da iyi geldi bir de bu ay doğum günüm de var herhalde kendime hediye olarak onu seçmişim ama haberi yok olduğu da yokbende öğretmenim iste burada eşimle bir başımızayiz insan bir süre sonra bunalıyor ailesini arkadaşlarını arıyor
Yaa ne güzel kalbin var seninYaa Zeynep....bende başka bir yerdeyim ne güzel bir meslek yapıyorsun sana teşekkür ederiz bu pandemi süreci için...benim eşim polis bende tekim vallaha yine buna şükür
Bence olmuş canim evetKızlar sizce çatlama olmuş mu 22 den sonra gelen 23 sonra gelen de bugüne ait tarih yazmadım
Olmus gözüküyor canımKızlar sizce çatlama olmuş mu 22 den sonra gelen 23 sonra gelen de bugüne ait tarih yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?