Evet kuzumm pikk maşallah sıra çatlamada benim de hala yumurtlama devam dün ve bugünbenim testlerim de pik değilmi geceki çok koyuydu şimdiki daha az koyu çıktı
Kuzum teste devam daha koyulaşma tam olmamışSelam kızlar ovulasyon testine bakarmısınız bugün biraz koyulasti yumurtlama varmı yokmu
spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor cnm merak etme stres yok inş.güzel haber vericez hepimizKızlar ya size bir soru soracam şimdi benim dün ve bugün yumurtlama devam ediyor bugün değerlendiririz ama yarın çatlamam olur eşim evde değil modum düştü iş yüzünden ....ne yapsam bilemedim
Hadi inşallah yaa bir anda alınan haber olunca böyle modum düştü vallahaspermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor cnm merak etme stres yok inş.güzel haber vericez hepimiz
Tamam canım bi kac güne galiba pik olurKuzum teste devam daha koyulaşma tam olmamış
as adete 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ilk gebeliğimde çok silikti cnm birkaçgün sabret inş.vardırHerkese selamkızlar yumurtlama günumun bitiminden hemen sonra çok siddetli göğüs ağrım başladı hala devam ediyor çok hassas hiç olmazdı. bata daha 6 gün var. Aynı zamanda çok afedersiniz kabızlık var hiç olmazdım acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bı de hamilelik testi en erken ne zaman yapılmalı sizce
Vallaha geçen ay bende 15 günden başladı göğüs ağrım ama sonuç yok ama belki sende olumlu bir şeydirHerkese selamkızlar yumurtlama günumun bitiminden hemen sonra çok siddetli göğüs ağrım başladı hala devam ediyor çok hassas hiç olmazdı. bata daha 6 gün var. Aynı zamanda çok afedersiniz kabızlık var hiç olmazdım acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bı de hamilelik testi en erken ne zaman yapılmalı sizce
O zaman heveslenmemek lazımVallaha geçen ay bende 15 günden başladı göğüs ağrım ama sonuç yok ama belki sende olumlu bir şeydir
Hiç öyle deme belki güzel haber verirsinnO zaman heveslenmemek lazımbenim göğüs ağrım hiç olmazdı ondan bı umitlenmiştim. Bakalım inşallah
Bende 9 aydır evliyim ve 3 aydır istiyoruz.9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz inşallah bu ay olur
Ahh cok üzüldüm senin içinKizlar ben bu ay şüpheleniyorum nedense ,belirtilerim ilk hamileliğimle aynı gibi.Sivilcelenme ve ilişki sırasında hissettiğim aynı ve ilk defa bu ay çok istekli değilim .Çok yakinimiz covid den dolayı yoğun bakımda .Doktor her şeye hazırlıklı olun dedi.Cok yakinimiz ve bir şey olursa bütün hayatımız etkilenecek ,değişecek .Ben böyle birnzamanda olsun istemiyorum ama emin gibiyim .İlk gebeligimde olan belirtilerim var .Moralim çok bozuk .İlk hamileligimi de yalnız gecirdim yine bazi sıkıntılardan dolayı gündem hep başkaydi .Herkes benim hamile olduğumu bile unutmuştu sanki.Tamam dünya benim etrafımda dönmüyor ama yine de insan ön planda olmak istiyor bu dönemde.Yine öyle olacak diye korkuyorum .Moralim yerlerde.İcimi dökmek istedim.
Çok teşekkür ederim.Okudugunuz ve cevapladiginiz için ,güzel dileğiniz için de .Umarım öyle olur ..Ahh cok üzüldüm senin içintabi ki insan kendisinde ilgiyi görmek ister hamileyken sonucya geçici bir süreç ve dünyanın en güzel mucizesi bence , umarim belirtileriniz sizi yanıltır da gebeliğiniz istediğiniz zamanda olur
Rica ederim ne demek , Bat ne zamandı sizin ? Bende de her lavaboya gittikçe akintim geliyor çene bolgem sivilcelendi çıkıp çıkıp sönüyor umudum da az ama belirti arıyorum herhaldeÇok teşekkür ederim.Okudugunuz ve cevapladiginiz için ,güzel dileğiniz için de .Umarım öyle olur ..
Ah be kuzumm kıyamam nasıl hayal ettin nasıl oldu ama Allah büyüktür belki o mucize ile herkes iyi olur toparlanır nasıl teselli ederim bilmiyorum ama Rabbim gönlüne göre versin ama bebiş varsa da biz burada seninle konuşarak daha iyi ederiz merak eyme6Kizlar ben bu ay şüpheleniyorum nedense ,belirtilerim ilk hamileliğimle aynı gibi.Sivilcelenme ve ilişki sırasında hissettiğim aynı ve ilk defa bu ay çok istekli değilim .Çok yakinimiz covid den dolayı yoğun bakımda .Doktor her şeye hazırlıklı olun dedi.Cok yakinimiz ve bir şey olursa bütün hayatımız etkilenecek ,değişecek .Ben böyle birnzamanda olsun istemiyorum ama emin gibiyim .İlk gebeligimde olan belirtilerim var .Moralim çok bozuk .İlk hamileligimi de yalnız gecirdim yine bazi sıkıntılardan dolayı gündem hep başkaydi .Herkes benim hamile olduğumu bile unutmuştu sanki.Tamam dünya benim etrafımda dönmüyor ama yine de insan ön planda olmak istiyor bu dönemde.Yine öyle olacak diye korkuyorum .Moralim yerlerde.İcimi dökmek istedim.
O belirti aramak var ya zatenn o yoruyor geçen ay bende umut ettim de bu ay bıraktım vallaha psikolojik olarak çöküyoruzRica ederim ne demek , Bat ne zamandı sizin ? Bende de her lavaboya gittikçe akintim geliyor çene bolgem sivilcelendi çıkıp çıkıp sönüyor umudum da az ama belirti arıyorum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?