Teşekkür ederim kuzum baktığın içinOlmus gözüküyor canım
Hadi inşallah haberini bekliyoruzYaa ne güzel kalbin var seninbende size çok teşekkür ederim, benim eşim de asker benim de her an yalniz kalma ihtimalim var görev falan bilirsin bakalım kısmet
Kesinlikle canim aynı şeyleri yaşamayan anlamiyir bizleri ,sende benim duam da olacaksın Allah hayırlı zamanda hamiş olmayı nasip etsinVe bugün sizde bana dua edin lütfensizinle böyle konuşmak dua etmek dertleşmek çok güzel
Insallah canim seni de bekliyoruzHadi inşallah haberini bekliyoruz
Esra Şahin canim allah razı olsun allah kabul eylesin unutma bizide ❤Kızlar... bugün Meryem süresini okuyacağım inşallah lütfen isimlerinizi bana söyler misiniz adınız geçsin bebek için
Rabbim cümlemize mubarek aylar yüzü suyu hürmetine bir evlat nasip eylesinVe bugün sizde bana dua edin lütfensizinle böyle konuşmak dua etmek dertleşmek çok güzel
Amin kuzumEsra Şahin canim allah razı olsun allah kabul eylesin unutma bizide ❤
daha koyulaşır gibi geliyor riske atma değerlendir cnm benim bu günkü testimden civciv resmi çıktıKızlar sizce yumurtlama varmı bugün bakarmısınız daha koyu oldu düne oranla
Dün değerlendirdik bugünde degerlendircez ❤ inşallah yarın daha koyu olurdaha koyulaşır gibi geliyor riske atma değerlendir cnm benim bu günkü testimden civciv resmi çıktı
bugünkü testte çizgi yok resim var bozuk galibaDün değerlendirdik bugünde degerlendircez ❤ inşallah yarın daha koyu olurcivciv ne kiz hahaha
Tekrar yapsana canim test bozuk heraldebugünkü testte çizgi yok resim var bozuk galiba
Bence yumurtlama kuzummm bugünü mutlaka değerlendirinKızlar sizce yumurtlama varmı bugün bakarmısınız daha koyu oldu düne oranla
akşam tekrarlıycam cnm oruçta çok gelmiyorki testim var ama çişim yokTekrar yapsana canim test bozuk heralde
O ne yaabugünkü testte çizgi yok resim var bozuk galiba
akşam tekrarlıycam cnm oruçta çok gelmiyorki testim var ama çişim yok
Aynen akşam yap bi kac saat bekle bende öyle vala ilk idrarı 12 de Yapip saat 3 ü bekliyorum ☺akşam tekrarlıycam cnm oruçta çok gelmiyorki testim var ama çişim yok
valla saat 14 ten beri gülüyom civcivmi kuşmu diye akşam bida yapcam testi cnmO ne yaabu işaret mi acaba gelecek civcivimizz için
At bize yinevalla saat 14 ten beri gülüyom civcivmi kuşmu diye akşam bida yapcam testi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?