- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
Ederim tabikisağlıkla kucağına al cnm bizede dua et
Canım bugünde bu şekilde çıktıAllah allah ne kadar da koyu çizgilerdi bugüne yumurtlama var der heralde bakalim ne dicek bilgi ver banadabenime 3. günüm fikir olur banada
benim testlerimde böyle ilk kez kırmızı çıktıCanım bugünde bu şekilde çıktısilikleştimi çözemedim
Evet sanki yumurtlama bugün ama benimkiler neden böyle çözemedimbenim testlerimde böyle ilk kez kırmızı çıktı
pcos varmı sizde henüz çatlamamış gözüküyor benim kırmızıdan sonra hemen siliniyor geçen ayki testte şok olduk hemen çatladı gittiEvet sanki yumurtlama bugün ama benimkiler neden böyle çözemedim
Aa evet çok garip hemen yok olmuş ama normal galiba çünkü Instagram da bir gebenin günlüğü var oradan örneklere bakabilirsin çoğu hemen siliniyorpcos varmı sizde henüz çatlamamış gözüküyor benim kırmızıdan sonra hemen siliniyor geçen ayki testte şok olduk hemen çatladı gitti
Ayy nasıl sevindimmm gruba hayırlı uğurlu gelirsin inşallah bizlere dua et Rabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzum benimmmmYarın canım bat bugün kan verdim aile hekimine sonuç yarın çıkcak merakla bekliyorum 2 gün önceden erken gebelik testiyle öğrenmiş oldum
ikimizinkide aynı kırmızı çıkmış cmm inş.güzel haber veririzBuda benim kızlar bugün yumurtlama var bakalım dua edin
İnşallah kuzum yaa bu güzel ayda herkese güzel bir umut olur inşallahikimizinkide aynı kırmızı çıkmış cmm inş.güzel haber veririz
Ewt cnm gordum bnde gec dollenme olduysa silik cıkmstr tebrik ederim darisi başımizaKızlar sanırım ben hamileyimsilikte olsa şükür sonunda gördüm ikinci çizgiyi
Bugün pik günüm akıntım olmadıovulasyon testi yapan arkadaşlar testiniz pik olduğunda şeffaf akıntınız varmıydı
4. Günüm daha pik yok ama hafif akinti varovulasyon testi yapan arkadaşlar testiniz pik olduğunda şeffaf akıntınız varmıydı
benim testlerim de pik değilmi geceki çok koyuydu şimdiki daha az koyu çıktıBugün pik günüm akıntım olmadı
Bence bugünü değerlendirin mutlaka bugun ya da yarın pik gibiSelam kızlar ovulasyon testine bakarmısınız bugün biraz koyulasti yumurtlama varmı yokmu
Evet canim senin de pik olmussbenim testlerim de pik değilmi geceki çok koyuydu şimdiki daha az koyu çıktı
Evet bugünü değerlendiren canimBence bugünü değerlendirin mutlaka bugun ya da yarın pik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?