bakalım civcivim ne gözükecek bu kezAt bize yine
Bence de ya bugün ya yarın gibi değerlendir mutlakaKızlar sizce yumurtlama varmı bugün bakarmısınız daha koyu oldu düne oranla
Kismetse Bugün degerlendircem canim dünde değerlendirdim inşallah rabbim yüzümüzü güldürürBence de ya bugün ya yarın gibi değerlendir mutlaka
Aaaa bu catlamami oluyor acabacivcivim soluk çizgiye dönmüş dikkate alıyımmı akşam yenileyimmi testi 2.5 saat sonra bu şekilde
Insallah canimmKismetse Bugün degerlendircem canim dünde değerlendirdim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Bence akşamı değerlendirin yine decivcivim soluk çizgiye dönmüş dikkate alıyımmı akşam yenileyimmi testi 2.5 saat sonra bu şekilde
14 teki ilk dklarda civciv çıkan testim bu eşime göstermek için aldım elime ve çizgi çıkmış eşimde bugünde son olsun artık testte sonu gelsin istiyor diyorAaaa bu catlamami oluyor acaba
testim 2.5 saat sonra soluk çizgiye dönmüş çatladı bittimi şimdi bugünüde değerlendircezO ne yaabu işaret mi acaba gelecek civcivimizz için
Aynen öyle değerlendirintestim 2.5 saat sonra soluk çizgiye dönmüş çatladı bittimi şimdi bugünüde değerlendircez
Değerlendir kuzum bugündürbugünkü testte çizgi yok resim var bozuk galiba
bat 5 mayıs evlilik yıldönümümüz hemde inş.rabbim vesile kılar bu testide tutarDeğerlendir kuzum bugündür
Bat ne zamandı
Oyyyy inşallah canım benimde 4 Mayısbat 5 mayıs evlilik yıldönümümüz hemde inş.rabbim vesile kılar bu testide tutar
yarın bata 11 10 9 8......diye başlarımOyyyy inşallah canım benimde 4 Mayıs
Bizde değerlendirdik günleri bakalım çokca güzel haberler alalım
Tmm beraber başlayalım yaz sende buraya bende yazayımyarın bata 11 10 9 8......diye başlarım
Hiç bi belirti varmı yada değişik bişey sendeyarın bata 11 10 9 8......diye başlarım
kuzum sadece sol kasık batması var göğüslerde sızlama hiç olmazdı doğumdan sonra her adet döneminde olurdu şimdi yumurtamadada başladıHiç bi belirti varmı yada değişik bişey sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?