- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Allahım güzel haberler verdirmek nasip etsinkuzum sadece sol kasık batması var göğüslerde sızlama hiç olmazdı doğumdan sonra her adet döneminde olurdu şimdi yumurtamadada başladı
Aminn insallah ,bende de peçeteye kahverengiye benzer akinti geldi ama yerlesme kanaması dediklerinden mi yine umutlar ve sonra hayal kırıklıklarıAllahım güzel haberler verdirmek nasip etsin
bat yakınmı benim ilk gebeliğmdede kahvetengi leke oldu üç gün songün adete 3 kala erken gebelik testinde çok silik çıkmıştıAminn insallah ,bende de peçeteye kahverengiye benzer akinti geldi ama yerlesme kanaması dediklerinden mi yine umutlar ve sonra hayal kırıklıkları
Evet 29 Nisan Bat, ahh ne güzel yabat yakınmı benim ilk gebeliğmdede kahvetengi leke oldu üç gün songün adete 3 kala erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı
Kızlar çakşır suyu içmeden ve eşinize icirmeden trendyoldaki yorumlara bi bakın derim. Bende almak istedm yorumlara bakaym dedim karaciğer fonksiyonunu bozmuş çoğu erkekte. Doktora sorup karaciğer enzimlerine baktrp öyle kullanın ben bu yüzden almadm yoksa gülbahar hanımı bende dinledm ama yorumlar beni etkilediYa dinleyeyim keçiboynuzu eşim için evet bende incir kullanayım dedim geçen ay 10 gün falan soğan suyu içtim bende ver ovulasyon takibi yapıyorum
ayy çok heycanlı benim daha 11 günüm var şimdiden başladım saymaya inş.güzel haberini alırız bata 3 gün kala test yapacakmısın sıkboğaz ediyorum zannetme cnmEvet 29 Nisan Bat, ahh ne güzel ya
Olabilir ama kuzummAminn insallah ,bende de peçeteye kahverengiye benzer akinti geldi ama yerlesme kanaması dediklerinden mi yine umutlar ve sonra hayal kırıklıkları
Hoşgeldin yeni üyeherkese merhaba bende anne olmaya karar verdim bu ay ilk kez deneyeceğiz şimdiden çok heyecanlıyım umarım isteyen herkesin olursırf burada bilgi paylasımı yapabilmek için yeni üye oldum :)
Hayir canim estağfurullah:) yapmam muhtemelen yumurtlama zamanlarını değerlendiremedik o haftanın öncesini ve sonrasını degerlendirebildik o yuzden muhtemelen olmadiayy çok heycanlı benim daha 11 günüm var şimdiden başladım saymaya inş.güzel haberini alırız bata 3 gün kala test yapacakmısın sıkboğaz ediyorum zannetme cnm
Yumurtalama haftasını değil de öncesini ve sonrasını degerlendirebildigimiz için umutlanmamaya çalışıyorum aslındaOlabilir ama kuzumm
Hosgeldin benim de ilk denemem oluyor ve bende bu yüzden üye olmuştum:) bizi bizden başka kimse tam olarak anlayamiyor maalesef:)herkese merhaba bende anne olmaya karar verdim bu ay ilk kez deneyeceğiz şimdiden çok heyecanlıyım umarım isteyen herkesin olursırf burada bilgi paylasımı yapabilmek için yeni üye oldum :)
Vallaha bende öyle oldu bak pik yaptığı günün öncesini değerlendirdik ama spermler en az 48 saat kalıyor sonra pikten sonraki gün çatlama olmadı o günü pas geçmedikk ama çatlama bugün bugünü boş geçiyoruzYumurtalama haftasını değil de öncesini ve sonrasını degerlendirebildigimiz için umutlanmamaya çalışıyorum aslında
Ayy aynı günüzzzBende varım kızlarr bu ay yumurta çatlama tedavisi gördüm test günüm 6 mayıs Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende bu ay umudum yok böyle boş gibi hissediyorum ama olsun umutturYumurtalama haftasını değil de öncesini ve sonrasını degerlendirebildigimiz için umutlanmamaya çalışıyorum aslında
Yaaaa inşallah o gün ikimizde çift çizgileri görürüzAyy aynı günüzzz
Neyse geç olsun ama güç olmasın ne dileyim ben zaten daha yeni başladım ama insan hemen havasına giriyormuş:))Vallaha bende öyle oldu bak pik yaptığı günün öncesini değerlendirdik ama spermler en az 48 saat kalıyor sonra pikten sonraki gün çatlama olmadı o günü pas geçmedikk ama çatlama bugün bugünü boş geçiyoruz
Al benden de o kadar ama insan yine de belirti bekliyor heves ediyorBende bu ay umudum yok böyle boş gibi hissediyorum ama olsun umuttur
Öyle öyle adet olsakta denemeye duaya devaaamNeyse geç olsun ama güç olmasın ne dileyim ben zaten daha yeni başladım ama insan hemen havasına giriyormuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?