Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn insallah ,bende de peçeteye kahverengiye benzer akinti geldi ama yerlesme kanaması dediklerinden mi yine umutlar ve sonra hayal kırıklıkları
bat yakınmı benim ilk gebeliğmdede kahvetengi leke oldu üç gün songün adete 3 kala erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı

Ya dinleyeyim keçiboynuzu eşim için evet bende incir kullanayım dedim geçen ay 10 gün falan soğan suyu içtim bende ver ovulasyon takibi yapıyorum
Kızlar çakşır suyu içmeden ve eşinize icirmeden trendyoldaki yorumlara bi bakın derim. Bende almak istedm yorumlara bakaym dedim karaciğer fonksiyonunu bozmuş çoğu erkekte. Doktora sorup karaciğer enzimlerine baktrp öyle kullanın ben bu yüzden almadm yoksa gülbahar hanımı bende dinledm ama yorumlar beni etkiledi

Evet 29 Nisan Bat, ahh ne güzel ya
ayy çok heycanlı benim daha 11 günüm var şimdiden başladım saymaya inş.güzel haberini alırız bata 3 gün kala test yapacakmısın sıkboğaz ediyorum zannetme cnm

herkese merhaba bende anne olmaya karar verdim bu ay ilk kez deneyeceğiz şimdiden çok heyecanlıyım umarım isteyen herkesin olur sırf burada bilgi paylasımı yapabilmek için yeni üye oldum :)
Hoşgeldin yeni üye Rabbim kısa zamanda bir çocuk haberi vermeyi nasip eder inşallah sana

ayy çok heycanlı benim daha 11 günüm var şimdiden başladım saymaya inş.güzel haberini alırız bata 3 gün kala test yapacakmısın sıkboğaz ediyorum zannetme cnm
Hayir canim estağfurullah:) yapmam muhtemelen yumurtlama zamanlarını değerlendiremedik o haftanın öncesini ve sonrasını degerlendirebildik o yuzden muhtemelen olmadi ama yine de bedenim umutlaniyor bana oyunlar oynuyor maalesef :) elimde sadece ovulasyon testi var onu pazartesi yapmayı düşünüyorum adete yakın çift çizgi onda gebelik ihtimali demekmiş ya işte yine de bi umut

herkese merhaba bende anne olmaya karar verdim bu ay ilk kez deneyeceğiz şimdiden çok heyecanlıyım umarım isteyen herkesin olur sırf burada bilgi paylasımı yapabilmek için yeni üye oldum :)
Hosgeldin benim de ilk denemem oluyor ve bende bu yüzden üye olmuştum:) bizi bizden başka kimse tam olarak anlayamiyor maalesef:)

Yumurtalama haftasını değil de öncesini ve sonrasını degerlendirebildigimiz için umutlanmamaya çalışıyorum aslında
Vallaha bende öyle oldu bak pik yaptığı günün öncesini değerlendirdik ama spermler en az 48 saat kalıyor sonra pikten sonraki gün çatlama olmadı o günü pas geçmedikk ama çatlama bugün bugünü boş geçiyoruz

Neyse geç olsun ama güç olmasın ne dileyim ben zaten daha yeni başladım ama insan hemen havasına giriyormuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…