Valla benim cesaretim kırılıyor cok zor annelikÖyle öyle adet olsakta denemeye duaya devaaam
Ay benim aklıma neler geliyor....ama işte o huzur o can o sana bağlılığı ne bileyim anne baba duygusu farklı tatmadım tatmak isterim Allah nasip ettiği süreceValla benim cesaretim kırılıyor cok zor annelik
Bende tatmadım da okul öncesi öğretmeniyim oradan biliyorum az buçukAy benim aklıma neler geliyor....ama işte o huzur o can o sana bağlılığı ne bileyim anne baba duygusu farklı tatmadım tatmak isterim Allah nasip ettiği sürece
Canım kaç gün var adete belki yerleşmedirAminn insallah ,bende de peçeteye kahverengiye benzer akinti geldi ama yerlesme kanaması dediklerinden mi yine umutlar ve sonra hayal kırıklıkları
Hoşgeldin canımherkese merhaba bende anne olmaya karar verdim bu ay ilk kez deneyeceğiz şimdiden çok heyecanlıyım umarım isteyen herkesin olursırf burada bilgi paylasımı yapabilmek için yeni üye oldum :)
Bakalım nasip ne zaman olacakBende tatmadım da okul öncesi öğretmeniyim oradan biliyorum az buçuk
Amin inşallah 4 gün var bat a pembe oldu akinti peçeteye geliyorCanım kaç gün var adete belki yerleşmedir
Ayyy ben heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilir kuzumm adetten önce olabiliyormuşAmin inşallah 4 gün var bat a pembe oldu akinti peçeteye geliyor
Bende iyice umutsuzluk varAyyy ben heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilir kuzumm adetten önce olabiliyormuş
Bak hamile kalırsan sana tatlı sistemlerde bulunmayı düşünüyorumBende iyice umutsuzluk varbakalım göreceğiz
AnlastikBak hamile kalırsan sana tatlı sistemlerde bulunmayı düşünüyorumayy Rabbim inşallah inşallah bebek vermiştir
Maalesef regl oldum bugün hemde 4 gün vardi bataAyyy ben heyecan yaptım yerleşme kanaması olabilir kuzumm adetten önce olabiliyormuş
Ben de sökülüyor mu acaba yazicaktim tam olmuş .Demekki zamanı gelmemiş daha canım .Hayırlısı ile diğer ay nasip olur inşallah ..Maalesef regl oldum bugün hemde 4 gün vardi bata
YaaaMaalesef regl oldum bugün hemde 4 gün vardi bata
Hoşgeldin kuzumm inşallah Mayıs ta yazarsın güzel haberlerMerhaba hepinize
Nisanda beklerken dün adet oldum.Tam sökülmedi geliyor gelmiyor arası da olsa ben bu ayı geçtim
Mayısa Allah Kerim bakalım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinamin
Çok teşekkür ederim inşallah hep beraber yazarız burdan mayısta “evet bu ay oldu “ diyeHoşgeldin kuzumm inşallah Mayıs ta yazarsın güzel haberler
hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Üzülme canımm Allah KerimMaalesef regl oldum bugün hemde 4 gün vardi bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?