- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Evet canım ya takıyoruz buna karşı bişey bulsak konuya odaklanıp acabamo acabamı demesekarkadaslar stres bu kadar mı etkiliyor ya herkes stres yapmamak lazım diyor yani tutunacaksa tutunmuyor mu bebek stres yüzünden :/ ama merak duygusu bekleyiş vs derken insan takıyor :)
Bilmiyorum ki neyse olsun daha vakit var zaten , seni teselli değil kutlayacağım insallah :)Yaaaüzüldüm vallaha kuzummm demek daha vakti varmış ...stres mi ettin ne yaptın kuzum erken oldu...benimde ümidim yok 6 Mayıs'ta da sen beni teselli et
Ayy burada olsann sarılırdımm sana inşallah zaman neyse hayırlısı ne zamansa hepimiz için o zamanda olsunBilmiyorum ki neyse olsun daha vakit var zaten , seni teselli değil kutlayacağım insallah :)
bugün pik testinSelam Kızlar bugün ki ve dünkü testim arasında fark varmı bugün de mi yumurtlama acaba bakarmısınız
Kesinlikle hayırlı zamanda hayırlı bir evlat hepimize nasip olsunnAyy burada olsann sarılırdımm sana inşallah zaman neyse hayırlısı ne zamansa hepimiz için o zamanda olsun
Teşekkür ederim canimbugün pik testindeğerlendirmeler başlasın yarın silikleşebilir
FolidoceBende katılmak istiyorum aranıza şans olsun
allah allah yumurtlamayı görmemişmiydinki pike yakın çıkmış tekrarmı değerlendirsen acabaTestler böyle görünüyor
Canım aynısı yumurtlama günümdede böyle çıktı ama öylesine yapayım dedim bunu ikiside kontrol çizgisi çıkmadam pozitif çizgiler çıktı ve koyulaştı göğüs uçlarımada dokunamıyorum uçları biyere deyince çok acıyor hayırlısı inşallah bakalımallah allah yumurtlamayı görmemişmiydinki pike yakın çıkmış tekrarmı değerlendirsen acaba
Kuzum ovulasyon testinde de hamilelik belli olur aynı yumurtlama dönemi gibi ya aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım ya 2. Yumurtlama dönemine giriyorsun ya da hamişsiinCanım aynısı yumurtlama günümdede böyle çıktı ama öylesine yapayım dedim bunu ikiside kontrol çizgisi çıkmadam pozitif çizgiler çıktı ve koyulaştı göğüs uçlarımada dokunamıyorum uçları biyere deyince çok acıyor hayırlısı inşallah bakalım
Geçen ay benimde öyleydi hani yumurtlama dönemine bir gün kala test yaparsın da koyuya yakın oluyor ya o şekildeydi 2 gün sonra denedim geçti tekrar yumurtlama oldu herhalde düşmedim üstüneCanım aynısı yumurtlama günümdede böyle çıktı ama öylesine yapayım dedim bunu ikiside kontrol çizgisi çıkmadam pozitif çizgiler çıktı ve koyulaştı göğüs uçlarımada dokunamıyorum uçları biyere deyince çok acıyor hayırlısı inşallah bakalım
İlk gebeliğimide böyle ögrenmiştim inşallah hayırlısı ile gelmiştir kuzumGeçen ay benimde öyleydi hani yumurtlama dönemine bir gün kala test yaparsın da koyuya yakın oluyor ya o şekildeydi 2 gün sonra denedim geçti tekrar yumurtlama oldu herhalde düşmedim üstüne
O zaman daha ne olsun Allah'ımm inşallah öyledir inşallahİlk gebeliğimide böyle ögrenmiştim inşallah hayırlısı ile gelmiştir kuzum
O zaman daha ne olsun Allah'ımm inşallah öyledir inşallah
[/QUOTE
Biraz daha sabır edip bekleyeyim ama Allah biliyor bu ay biraz vucudum değişik pıt pıt seyrimeler ovulasyon testi göğüs uçlarıma dokunamamak
Rabbim şu mübarek günde inşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haber alırız inşallah bende gülerim bu ayO zaman daha ne olsun Allah'ımm inşallah öyledir inşallah
Rabbim şu mübarek günde inşallah senden ve tüm bekleyenlerden güzel haber alırız inşallah bende gülerim bu ay. Ayy inşallah inşallah ilk uzun süre bekleyenlere sonra bizlere güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?