Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar stres bu kadar mı etkiliyor ya herkes stres yapmamak lazım diyor yani tutunacaksa tutunmuyor mu bebek stres yüzünden :/ ama merak duygusu bekleyiş vs derken insan takıyor :)
Evet canım ya takıyoruz buna karşı bişey bulsak konuya odaklanıp acabamo acabamı demesek
İnan her ay adet olunca tamam artık bi dahaki aya hiç düşünmeyeceğim diyorum ama bat yakşaştıkça testler aa göğüslerimmi karardı AA migdemmi bulandı diyorum

Doktorum herşey normal gebe kalmaman için hiç bi sebep yok dedi Allahım varki bi sebebi bekletiyor beni

Yaaa üzüldüm vallaha kuzummm demek daha vakti varmış ...stres mi ettin ne yaptın kuzum erken oldu...benimde ümidim yok 6 Mayıs'ta da sen beni teselli et
Bilmiyorum ki neyse olsun daha vakit var zaten , seni teselli değil kutlayacağım insallah :)

Selam Kızlar bugün ki ve dünkü testim arasında fark varmı bugün de mi yumurtlama acaba bakarmısınız

Eklentiler

• 20210425_151326.webp
    17 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210424_151544.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar gebelik düşündüğüm için Mart ayında kontrole gittiğimde tsh 2,2 çıkmıştı. Bu hafta yine bakıldı 3,4 çıktı. Gebelik için 2,5 altı olması gerekiyormuş sanırım. Bu süreçte sadece folbiol kullandım hayatımda başka hiçbir değişiklik olmadı. Bu gebeliğe engel olur mu neden yükselmiş olabilir çok canım sıkıldı bu duruma

Slm kızlar bata 8 gün var ovulasyon testi yaptım ve ilk defa başıma böyle bişey geldi pozitif çizgi önce çıktı ikisindede şaşırdım ve adetime 8 gün var

Testler böyle görünüyor

Eklentiler

• 128AB336-9739-41A0-8BB4-71EFAA502E71.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 50
allah allah yumurtlamayı görmemişmiydinki pike yakın çıkmış tekrarmı değerlendirsen acaba
Canım aynısı yumurtlama günümdede böyle çıktı ama öylesine yapayım dedim bunu ikiside kontrol çizgisi çıkmadam pozitif çizgiler çıktı ve koyulaştı göğüs uçlarımada dokunamıyorum uçları biyere deyince çok acıyor hayırlısı inşallah bakalım

Kuzum ovulasyon testinde de hamilelik belli olur aynı yumurtlama dönemi gibi ya aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım ya 2. Yumurtlama dönemine giriyorsun ya da hamişsiin bir iki gün sonra yine dene

Geçen ay benimde öyleydi hani yumurtlama dönemine bir gün kala test yaparsın da koyuya yakın oluyor ya o şekildeydi 2 gün sonra denedim geçti tekrar yumurtlama oldu herhalde düşmedim üstüne

Geçen ay benimde öyleydi hani yumurtlama dönemine bir gün kala test yaparsın da koyuya yakın oluyor ya o şekildeydi 2 gün sonra denedim geçti tekrar yumurtlama oldu herhalde düşmedim üstüne
İlk gebeliğimide böyle ögrenmiştim inşallah hayırlısı ile gelmiştir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…