- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Kızlar test yaptım şimdi hamile miyim
Bugün adet günümdü olmadım umudum yoktu ay çok heyecanlıyım hemen buraya yazdımEvet canım hamilesin tebrikler, sağlıkla gelsin inşallah.gayet net cizgin günün gecmismiydi.
Çok heyecanlıyım testime baakkkyok cnm henüz gelmedi testte negatif oldum olacağım bende
Ne mutlu sanaBugün adet günümdü olmadım umudum yoktu ay çok heyecanlıyım hemen buraya yazdım
Evet canım tebrik ederimKızlar test yaptım şimdi hamile miyim
Selam doktorunuz mu önerdi fqlid plus ı acaba? Ben de almayı düşünüyorum tsh biraz yüksek içindeki vitamin mineraller tiroit için gerekli şeylermiş almak istiyorum ama nasıl kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz yorumlarda 3 gördüm de doktorunuz ne önerdi acaba?Gebeliğe karar verdiyseniz hemen başlayın, normalde gebelikten iki ay önce başlarsınız yeterli, gebelik oluşunca da devam ediyorsunuz dört ay kadardoktorumun söylediği bu
İnş canımVallaha yarın tahlil verecem belki yanlıştır diye inşallah doğruysa tek tek dua edicem adınıza
Tarlusal kullanmıştım Bn bilmeden düşmüştü o yüzdenBebek varsa tutunmasina yardımcı yoksa adet söktürüyor
canım benimmm çok sevindimm kan verdinmii hayırlı olsunÇok heyecanlıyım testime baakkk
Ya sen neredesin seni bekliyorum yaz diyeee hamileymişiimm Allah'ım şoktayım dün öğrendim sana yazdım hemennncanım benimmm çok sevindimm kan verdinmii hayırlı olsun
Ya diger konunu gorunce kostum geldim buraya hemenYa sen neredesin seni bekliyorum yaz diyeee hamileymişiimm Allah'ım şoktayım dün öğrendim sana yazdım hemennn
Tebrik ederim canim bat nezamandi belirti vs neler hissettin anlatirmisin ne zamandır deniyosun ovulasyonda kaç gün değerlendirdin falan filan ❤❤❤Kızlar test yaptım şimdi hamile miyim
Canım senin yumurtlama akıntısıdir.Bu akıntı bata kaç gün kala gelmeye başladı? Ben normalde devamlı günlük ped kullanıyorum. 2 gün önce ovülasyonda çatlamayı gördüm. Dünden beri beyaz sarı karışık bir akıntı geliyor. Bugün günlük ped takmayı unuttum. Baya ıslaklık hissettim ve beyaz akıntı gelmiş. Şuan bata 11 gün kaldı
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar test yaptım şimdi hamile miyim
Ayy hoşgeldin kuzuuummm amin amin en güzeli size nasip olur inşallah tek tek dua edecem sizeeeYa diger konunu gorunce kostum geldim buraya hemenhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok cok sevindim
Allah razı olsun kuzumTebrik ederim canim bat nezamandi belirti vs neler hissettin anlatirmisin ne zamandır deniyosun ovulasyonda kaç gün değerlendirdin falan filan ❤❤❤
Amin kuzum inşallah darısı isteyenlerin başınaTebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminnnn insallah canımAyy hoşgeldin kuzuuummm amin amin en güzeli size nasip olur inşallah tek tek dua edecem sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?