Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğe karar verdiyseniz hemen başlayın, normalde gebelikten iki ay önce başlarsınız yeterli, gebelik oluşunca da devam ediyorsunuz dört ay kadar doktorumun söylediği bu
Selam doktorunuz mu önerdi fqlid plus ı acaba? Ben de almayı düşünüyorum tsh biraz yüksek içindeki vitamin mineraller tiroit için gerekli şeylermiş almak istiyorum ama nasıl kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz yorumlarda 3 gördüm de doktorunuz ne önerdi acaba?

Ya sen neredesin seni bekliyorum yaz diyeee hamileymişiimm Allah'ım şoktayım dün öğrendim sana yazdım hemennn
Ya diger konunu gorunce kostum geldim buraya hemen hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok cok sevindim

Canım senin yumurtlama akıntısıdir. En güzel akıntılardan biri

Ya diger konunu gorunce kostum geldim buraya hemen hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok cok sevindim
Ayy hoşgeldin kuzuuummm amin amin en güzeli size nasip olur inşallah tek tek dua edecem sizeee

Tebrik ederim canim bat nezamandi belirti vs neler hissettin anlatirmisin ne zamandır deniyosun ovulasyonda kaç gün değerlendirdin falan filan ❤❤❤
Allah razı olsun kuzum bat dündü belirti olarak sadece göğüs ağrım vardı bat günü iki kere kasığımda ağrı çektim baya sonra yumurtlama dönemi üzerinden tam 14 gün geçmişti zaten bende hemen test yaptım çıktı ya ben hiç ummuyordum çünkü belirtim yoktu yani 3 aydır demiyorum ovulasyonda 2 gün yumurtlama vardı ilk günü bir de çatlama gününü değerlendirme imkanım oldu ama bu ay minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan var Instagram da onların postu var ters pozisyon onu denedim mutlaka bakın onun faydasını gördüm diyebilirim

Ayy hoşgeldin kuzuuummm amin amin en güzeli size nasip olur inşallah tek tek dua edecem sizeee
Aminnnn insallah canım ❤ daha hic denemedik henüz biz ama ovulasyon takibi yapacağım soyledigin sayfaları takibe aldım inceliyorum instadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…