özele mi gidiyorsunuz devlete mi?Rahim filmi 1000 ve 1500 aradı bişey sanırım. Klomen denilen ilaç 20 lira civari iğneyi bilmiyorum bu ay öğrenicem
Özele gidiyorum devlette ücretli değildir sanırımözele mi gidiyorsunuz devlete mi?
Evet canim biliyorum . Beynim uyduruyor olabilirDoktorlar 6-12 gün diyorlar ya
Uydurmuyorsun canım sadece belirti arıyoruz bedenimizde bi umutEvet canim biliyorum . Beynim uyduruyor olabilir. Benim istahim cok acildi. Ve goz kararmasi oldu dun iki kez
Insallah tutar cok istiyorumUydurmuyorsun canım sadece belirti arıyoruz bedenimizde bi umut
İnşallah tüm isteyenler hamile olsunnInsallah tutar cok istiyorum
Merhabalar ben geçen ay ilk dozu bu ay da ikinci dozu oldum ,hemşireler bana bu ay korunmamin yeterli olduğunu söylediler, bence adınızı olun en azindan gebelik sürecinde hastaneye girip çıkarken içiniz rahat olurBebek çok istiyorum, aşı sıram da geldi, gebelik planlayan hanımlar aranızda covid aşısı olan ya da olacak olan var mı? Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilginiz var mı?
Cok geçmiş olsun insallahh yüzün bu ay tam gülerGeçen ay kimyasal geçirdim inşallah bu ay tutar
Teşekkür ederimMerhabalar ben geçen ay ilk dozu bu ay da ikinci dozu oldum ,hemşireler bana bu ay korunmamin yeterli olduğunu söylediler, bence adınızı olun en azindan gebelik sürecinde hastaneye girip çıkarken içiniz rahat olur
Amiiin canım hepimiz buradan müjdeyi verelim birbirimizeCok geçmiş olsun insallahh yüzün bu ay tam güler
Sinovac oldum ben ama arkadaşım da biontec oldu aynı yan etkileri vardi hic korkmayınTeşekkür ederimevet aslında aşı olmak daha iyi olabilir dediğiniz mantıklı, bilimsel bir veri yok , üzerine bir de bir sürü şey okuyunca kafası karışıyor insanın, peki sinovac oldunuz değil mi? Biontech yan etkileri korkutuyor da
Ben mayıs da deneyeceğim ama insalla o zaman veririm müjdeyiAmiiin canım hepimiz buradan müjdeyi verelim birbirimize
Öyle mii çok sağolun , içim rahatladı :))Sinovac oldum ben ama arkadaşım da biontec oldu aynı yan etkileri
Rica ederim ne demek :) naçizane tavsiyem bebis planından önce sıranız da gelmiş aşılarinizi olun en azindan sizin ve eşinizin içi rahatlarÖyle mii çok sağolun , içim rahatladı :))
Çok yardımcı oldunuzRica ederim ne demek :) naçizane tavsiyem bebis planından önce sıranız da gelmiş aşılarinizi olun en azindan sizin ve eşinizin içi rahatlar
Bende öyle kuzum 3. Ayım olacak bu ay uzun zamandır denemedim sonuçta ama bende erkenden doktora gidecem aylarca deneyip beklemekten ziyade bakalım ne doğru ne yanlış ben ovulasyon da kullanıyorum senHoşbuldum. 9 aydır evliyiz ama kimyasal bir korunma yöntemi denemedik hiç (geri çekilme) olursa olsun diye düşündük. 2 aydır hiç korunmuyoruz. Mayıs 3. Ayımız olacak. Reglden sonra doktora kontrol için gideceğim. Umarım bir sorun yoktur. Sizin ne kadar oldu
Bu ay alacağım ben. Takvim uygulamasından kontrol ediyordum. Bende öyle düşünüyorum eşimin iki kuzeni evlendi mesela hemen istedi onlar çocuk, ilk aydan oldu. Kontrol olmakta fayda var :) tabii Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBende öyle kuzum 3. Ayım olacak bu ay uzun zamandır denemedim sonuçta ama bende erkenden doktora gidecem aylarca deneyip beklemekten ziyade bakalım ne doğru ne yanlış ben ovulasyon da kullanıyorum sen
Ya nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falanBu ay alacağım ben. Takvim uygulamasından kontrol ediyordum. Bende öyle düşünüyorum eşimin iki kuzeni evlendi mesela hemen istedi onlar çocuk, ilk aydan oldu. Kontrol olmakta fayda var :) tabii Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?