Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek çok istiyorum, aşı sıram da geldi, gebelik planlayan hanımlar aranızda covid aşısı olan ya da olacak olan var mı? Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilginiz var mı?

Bebek çok istiyorum, aşı sıram da geldi, gebelik planlayan hanımlar aranızda covid aşısı olan ya da olacak olan var mı? Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilginiz var mı?
Merhabalar ben geçen ay ilk dozu bu ay da ikinci dozu oldum ,hemşireler bana bu ay korunmamin yeterli olduğunu söylediler, bence adınızı olun en azindan gebelik sürecinde hastaneye girip çıkarken içiniz rahat olur

Merhabalar ben geçen ay ilk dozu bu ay da ikinci dozu oldum ,hemşireler bana bu ay korunmamin yeterli olduğunu söylediler, bence adınızı olun en azindan gebelik sürecinde hastaneye girip çıkarken içiniz rahat olur
Teşekkür ederim evet aslında aşı olmak daha iyi olabilir dediğiniz mantıklı, bilimsel bir veri yok , üzerine bir de bir sürü şey okuyunca kafası karışıyor insanın, peki sinovac oldunuz değil mi? Biontech yan etkileri korkutuyor da

Sinovac oldum ben ama arkadaşım da biontec oldu aynı yan etkileri vardi hic korkmayın

Rica ederim ne demek :) naçizane tavsiyem bebis planından önce sıranız da gelmiş aşılarinizi olun en azindan sizin ve eşinizin içi rahatlar
Çok yardımcı oldunuz evet şimdi gebelik isteğimizin daha başındayız, olup önümüze bakmak iyi olacak, Siz de hepimiz de güzel haberler alalım inşallah burada

Bende öyle kuzum 3. Ayım olacak bu ay uzun zamandır denemedim sonuçta ama bende erkenden doktora gidecem aylarca deneyip beklemekten ziyade bakalım ne doğru ne yanlış ben ovulasyon da kullanıyorum sen

Bende öyle kuzum 3. Ayım olacak bu ay uzun zamandır denemedim sonuçta ama bende erkenden doktora gidecem aylarca deneyip beklemekten ziyade bakalım ne doğru ne yanlış ben ovulasyon da kullanıyorum sen
Bu ay alacağım ben. Takvim uygulamasından kontrol ediyordum. Bende öyle düşünüyorum eşimin iki kuzeni evlendi mesela hemen istedi onlar çocuk, ilk aydan oldu. Kontrol olmakta fayda var :) tabii Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Ya nasip işi o bazıları kaza ile oldu diyorlar şaşıyorum nasıl kaza ile olur falan al al ben Instagram dan aldım minnakkkurabiyeler bir de Ebru Ceylan var tavsiye ederim bende Mayıs'ta giderim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…