Çok geçmiş olsun Rabbım sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardanMerhaba arkadaşlar ben de aralık ayından beri istiyordum şubat ayında gebe kaldım 6 haftalıkken kendiliğinden düşük ile gebeliğim sonlandı
şimdi regl oldum denemeye devam edeceğim umarım mayıs ayında hepimiz gebe Olduğumuzu öğreniriz sağlıklı gebelikler geçiririz. Bat: 4 Mayıs
Anladim cok geçmiş olsun inşallah2 aydır kullanıyorum ama bir zararını görmedim canım baya geçmişi olan bir ilaç doktorum da onu tavsiye etti bide d vitamini kullanıyorum oda kolaylaştırıyormuş ama benim sorunum eşim varikoseldi 3 ay önce ameliyat oldu umarım bu ay hepimiz mutlu haberleri alırız
Umarım her şey gönlümüzce olurAnladim cok geçmiş olsun inşallahbende vajinismusu yendim artik bebise geldi sıra d vitaminine de başlıyorum o zaman :)
HosgeldinizSelam arkadaşar bende nisan gurubundan geldim
İnşallah Mayıs ayında hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Hoşbuldum. 9 aydır evliyiz ama kimyasal bir korunma yöntemi denemedik hiç (geri çekilme) olursa olsun diye düşündük. 2 aydır hiç korunmuyoruz. Mayıs 3. Ayımız olacak. Reglden sonra doktora kontrol için gideceğim. Umarım bir sorun yoktur. Sizin ne kadar olduHosgeldinizne kadar zamandır deniyorsunuz
Bizim ilk denememiz olacak mayıs ayı, 1.5 yıldır evliyiz ancak eşim ili dışındaydı sonra da vajinismus ile uğraştıkHoşbuldum. 9 aydır evliyiz ama kimyasal bir korunma yöntemi denemedik hiç (geri çekilme) olursa olsun diye düşündük. 2 aydır hiç korunmuyoruz. Mayıs 3. Ayımız olacak. Reglden sonra doktora kontrol için gideceğim. Umarım bir sorun yoktur. Sizin ne kadar oldu
Teşekkür ederimDaha gençsiniz kimler var kaç yaşında anne oluyor sizde olursunuz Allahını izniyle
Doktorlar 6-12 gün diyorlar yaKizlarr , catlamadan 5-6 gun sonra yerlesme belirtileri olur mu sizce ? Yoksa cok mu erken ?
merhaba, benim de adetim yeni bitti. pcos var klomen için dra ne zaman gitmem lazım? bi de öncesinde rahim filmi çektirmem gerekiyor mu? (eşim sperm testi verdi şükür herşey normal)Günaydın kızlar bende Nisan ayından geldim. Geçen ay klomen kullandım ama dün adet oldum malesef bu ay klomen ve çatlatma iğnesi deneyecek doktorum İnşallah hayırlı haberler alırızbirde c life macuna başladım bu sabah
Canım Rahim filmi bende istiyorum ama çatlatma iğnesiyle tutmazsa yapıcak sanırım film için adet bitiminde gün veriliyor. Klomen içinde ben geçen ay adetin 4. Günü başladım ama 3. Gün gitseydim o gün başlatırdım dedi. Ben pazartesine randevu aldımmerhaba, benim de adetim yeni bitti. pcos var klomen için dra ne zaman gitmem lazım? bi de öncesinde rahim filmi çektirmem gerekiyor mu? (eşim sperm testi verdi şükür herşey normal)
acaba rutin nasıl ilerliyor?Canım Rahim filmi bende istiyorum ama çatlatma iğnesiyle tutmazsa yapıcak sanırım film için adet bitiminde gün veriliyor. Klomen içinde ben geçen ay adetin 4. Günü başladım ama 3. Gün gitseydim o gün başlatırdım dedi. Ben pazartesine randevu aldım
Bu banada saçma geliyoracaba rutin nasıl ilerliyor?
eğer tıkanıklık varsa yumurtam çatlasa da önemi yokki? var mı? bilenler aydınlatsın beni :)
kaç para ulan bi rahim filmiBu banada saçma geliyorama sanırım Rahim filmi daha pahalı diye böyle yapıyorlar
kaç para ulan bi rahim filmi
haha şaka bi yana çatlatma iğnesi tedavisi ne kadar tuttu ki sizde?
yarın bi doktorumu arayayım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?