Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun Rabbım sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan

Anladim cok geçmiş olsun inşallah bende vajinismusu yendim artik bebise geldi sıra d vitaminine de başlıyorum o zaman :)

Selam arkadaşar bende nisan gurubundan geldim

İnşallah Mayıs ayında hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Hosgeldiniz ne kadar zamandır deniyorsunuz
Hoşbuldum. 9 aydır evliyiz ama kimyasal bir korunma yöntemi denemedik hiç (geri çekilme) olursa olsun diye düşündük. 2 aydır hiç korunmuyoruz. Mayıs 3. Ayımız olacak. Reglden sonra doktora kontrol için gideceğim. Umarım bir sorun yoktur. Sizin ne kadar oldu

Bizim ilk denememiz olacak mayıs ayı, 1.5 yıldır evliyiz ancak eşim ili dışındaydı sonra da vajinismus ile uğraştık

Kizlarr , catlamadan 5-6 gun sonra yerlesme belirtileri olur mu sizce ? Yoksa cok mu erken ?

Günaydın kızlar bende Nisan ayından geldim. Geçen ay klomen kullandım ama dün adet oldum malesef bu ay klomen ve çatlatma iğnesi deneyecek doktorum İnşallah hayırlı haberler alırız birde c life macuna başladım bu sabah

merhaba, benim de adetim yeni bitti. pcos var klomen için dra ne zaman gitmem lazım? bi de öncesinde rahim filmi çektirmem gerekiyor mu? (eşim sperm testi verdi şükür herşey normal)

merhaba, benim de adetim yeni bitti. pcos var klomen için dra ne zaman gitmem lazım? bi de öncesinde rahim filmi çektirmem gerekiyor mu? (eşim sperm testi verdi şükür herşey normal)
Canım Rahim filmi bende istiyorum ama çatlatma iğnesiyle tutmazsa yapıcak sanırım film için adet bitiminde gün veriliyor. Klomen içinde ben geçen ay adetin 4. Günü başladım ama 3. Gün gitseydim o gün başlatırdım dedi. Ben pazartesine randevu aldım

Merhaba bat 21 nisan bu ay doktora gittim yumurtan bira tembel dedi klomen verdi sonra tekrar gittim tam büyümemiş 2 gün sonra gel dedi randevulari dolu diye beni almadı muayeneye doktor değiştirdim alttan ultrasynla bakti,digeri normal ultrasyonla bakti.catlamis yumurta dedi hatta diger doktorun solda yumurtan yok demesine rağmen solda catlama olmuş ben de gördüm resmini bu ay karambole gitti resmen.son gittiğim doktor her sey düzgün 6 ayın dolana kadar gelmene gerek yok dedi.doktor belirlicek diye birliktelikler olmamıştı.diger doktor catlamis dediği günden itibaren oldu ne zaman catlamis diye de sormayi unuttum tutmaz heralde ben de mayısı beklicem=/

acaba rutin nasıl ilerliyor?
eğer tıkanıklık varsa yumurtam çatlasa da önemi yokki? var mı? bilenler aydınlatsın beni :)

3.gun gidiyorsun klomen yazıyor bitincede 5 gün sonra gel dior 3 gün iliski yasağı koyuyor o 5gunun içinden. Ilac bittikten 5 gün sonra gidince yumurtana bakıyor buyumediye 2 gün sonra tekrar cagriyo falan

kaç para ulan bi rahim filmi
haha şaka bi yana çatlatma iğnesi tedavisi ne kadar tuttu ki sizde?
yarın bi doktorumu arayayım ben :)
Rahim filmi 1000 ve 1500 aradı bişey sanırım. Klomen denilen ilaç 20 lira civari iğneyi bilmiyorum bu ay öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…