bende tuttum bugün son dakikalarda nerdeyse bayılacaktım ama tutmaya çalışacağımBugün oruç olan var miydi ben tuttum ama bas agrim çok oldu
Korkulacak bişey Yok içime ferah tut daha büyüyecek:)
Bende tutmayi düşünüyorum bulantim başlayana kadar zaten yavaş yavaş havalanir gibi oluyor koku alinca bi kaç gün ttsam iyidir diyoruminşallah dediğin gibi olur oruç da tuttum bugun nerdeyse bayılcaktım korkuyorum içim hiç rahat değil
kaç haftalık hamilesinBende tutmayi düşünüyorum bulantim başlayana kadar zaten yavaş yavaş havalanir gibi oluyor koku alinca bi kaç gün ttsam iyidir diyorum
Doktora sormadim ama eşim çok kiziyo çocuğa birşey olursa görüşürüz diyoBen tutmadım ama iştahım da yok hiç. Pek bişey yiyesim gelmiyor, zorla yedim gün boyu resmen. Keşke tutsaydım dedim oruç.
Ama Doktor tutma dediği için riske atmak da istemiyorum
6+5 canimkaç haftalık hamilesin
ALLAH bağıslasın hayırlısı ıle ınsallah kucagına alabilirsin6+5 canim
Bende ole düşünüyorum ama iste eşim çok kiziyo bugün kapiyi vurup cikti gitti aksama kadar trip attibenim eşimde öyle ama daha 4 haftalık sorun olmaz diye düşünüyorum
Bende ole düşünüyorum ama iste eşim çok kiziyo bugün kapiyi vurup cikti gitti aksama kadar trip attibenim eşimde öyle ama daha 4 haftalık sorun olmaz diye düşünüyorum
Amin cumlemiz ben 6 haftalikken kese göründü ve kalp atisini duydumALLAH bağıslasın hayırlısı ıle ınsallah kucagına alabilirsin
acaba bebeğe bişey olur mu kiBende ole düşünüyorum ama iste eşim çok kiziyo bugün kapiyi vurup cikti gitti aksama kadar trip atti
ben daha gidemedim hastaneye en son kese küçük demiştiAmin cumlemiz ben 6 haftalikken kese göründü ve kalp atisini duydum
Bilmiyorum ki bence zaten küçük bizden beslenmiyo çok diye düşünüyorum ama iste bi yandan da onun stresine giriyorumacaba bebeğe bişey olur mu ki
açlık durumu olmuyo bende ama halsizlik çok fazlaBilmiyorum ki bence zaten küçük bizden beslenmiyo çok diye düşünüyorum ama iste bi yandan da onun stresine giriyorum
Aynen bende ole yaparim çok zorlarsa tutmamben yarında tutmayı deneyecegım olmadı tutmıycam artık
Aynen bende ole yaparim çok zorlarsa tutmamben yarında tutmayı deneyecegım olmadı tutmıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?