mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Ben de 92 kilo ile hamile kaldim bakalim ne diyecek. Yag katmanlarindan bebegi dyabilecekler mi acaba

merhaba aranıza bugun katıldım 4 haftalık hamıleyım 3hafta önce doktora gittim kese küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim böyle durumda olaninız varmı kese büyür mü nasıl büyür

merhaba aranıza bugun katıldım 4 haftalık hamıleyım 3hafta önce doktora gittim kese küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim böyle durumda olaninız varmı kese büyür mü nasıl büyür
Merhaba hosgeldin :) benim daha 5 haftalık olcak dün gördük keseyi zaman geçtikçe büyüyor işte

4 haftalık hamilesiniz ama 3 hafta önce yani 1 haftalıkken mi gittiniz doktora? Görünmemesi normal şu an için

evet gittiğimde 1 haftalık dedi kese yeni oluşmuş ve çok küçükmüş daha sonra kanamam cok oldu 1 hafta boyunca şimdi ise aşırı bel ve sırt ağrılarım var

Ben 5 haftalik hamileyim ama kese henüz görülmedi 31 inde göreceğiz dedi doktor. Fotoları verdi bişey yoktu ama şirin bir yumurta var onu gösterdi. Bu arada çok katı bir diete girdirdi. Tavuk 9 ay yemeyecegim. Hertürlü ekmek yasak sadece koy yufka ekmeği serbest onu da buldum neyseki maya olan hersey bebeğe zararliymis. Et ağırlıklı beslenecegim ve haftada 1 balık . Hergün yumurta peynir ve yoğurt . Ananas sordum yemeğinin dedi ananas da sıkıntı yokmuş. Günde 2 porsiyon meyve sadece. Yeşil salata da yasak şimdilik

Evet adetin ilk günü gibi kanamam oldu ve bugün aksama kadar devam etti hatta doktor bişey goremeyince bebek düşmüş olabilir dedi ama testte 148 çıktı onun için yarını bekliyoruz. Inşallah yüksek cikar
Baktırdın mı canım değerine insallah bebeğin gayet iyidir?

Evet adetin ilk günü gibi kanamam oldu ve bugün aksama kadar devam etti hatta doktor bişey goremeyince bebek düşmüş olabilir dedi ama testte 148 çıktı onun için yarını bekliyoruz. Inşallah yüksek cikar
Baktırdın mı canım değerine insallah bebeğin gayet iyidir?

Aa yeşil salata ve tavuk neden yasak ki?

Beta yükselmiş galiba canım progesteron için ne dedi
O da yükselmiş. Kadindogumcu zahmet edip bişey demiyor ki eski doktorum sürekli destek oluyor açıklıyor. Sanırım doktoru değiştirecegim moralimi bozuyor. Kanama oluyor umrunda değil resmen hicbirsey demedi dusmesini bekliyor sanki

Aman Allah korusun canım hemen iyi bi doktor bulup ona git moralinide bozma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…