Bence yarin kalp atışı bile olabilir. çünkü bhcg 2gunde iki katına çıkar 1000 ve üzerinde kese vardır vajinal ultrason da görünür sizin tahminen 5000 e yaklaşmıştır bhcg. Karninizdan ultrasonda kese görünür yarın . İnşallah güzel haberlerini alırsınızBen mayısın 16 sında beta hcg yaptırdım 557,7 cıktı yarın muayeneye gidicem 12 gün gecmiş olucak sizce kese görünür mü boşuna gidip üzülmek istemiyorum inş gözükür
Merhaba son adet 16 nisandi keseyi yarın göreceğiz kısmetse daha kalp atisina gecemedikKızlar son adet tarihi 17 nisana yakın olup kalp atımını duyan oldu mu?
Ben de 24 ünde öğrendim benim 148 çıktı beta neden bu kadar düşük çıkmış olabilir kiSelam kızlar,
Ben de 24 mayısta öğrendim hamile olduğumu. Önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ardından doktora gidip kan testi yaptırdım hemen. Beta hcg 550 çıktı. 2 gün sonra yani Bugün tekrar kan testi yaptırdım 1100lerde çıktı. Doktor değerlerin normal dedi. Ama kese göremedi karından baktığında. Haftaya cuma gel kese görünür dedi. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum o güne kadar:)
Bu arada son adet tarihme göre hesaplayınca 4+4 haftalık çıkıyor
Döllenme zamanına göre değişiyor olabilir. Herkeste farklı çıkıyor genel olarak. 2 gün sonra 2ye katladıysa eğer sıkıntı yok demektir.Ben de 24 ünde öğrendim benim 148 çıktı beta neden bu kadar düşük çıkmış olabilir ki
Dün gece kanama ve şansım oldu test yapmasam belki de düşük yapacaktim haberim olmadan suan ilaç kullanıyorumDöllenme zamanına göre değişiyor olabilir. Herkeste farklı çıkıyor genel olarak. 2 gün sonra 2ye katladıysa eğer sıkıntı yok demektir.
Ben istiyordum ama yaşım 37 ve 2. Gebeliğim ilkinde kalbi durdu. Tedirginim. Yine düşük olmasından korktuğum için tutamamayi düşünüyorumKızlar oruç tutacak mısınız?
Bende bilmiyorum hem tutmak istiyorum hem vicdanım rahat değil bir gün denesem mi diyorumKızlar oruç tutacak mısınız?
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla. Benim de adetimin olması gerektiği gün lekelenme oldu hatta ben adet oldum sandım. Bi daha da bişey gelmedi. Ama bu tutunma lekesi olabilirmiş öyle dedi doktor. Senin bahsettiğin daha büyük bir kanama mı?Merhaba ben eşimin rüyasında görmesiyle merak sonucu 24 mayısta idrar testi ile tesadüf öğrendim. Aynı gece kramp ve kanama oldu doktora gittik beta 148 çıktı yarın testi yenileyecegiz. Kanama ilaçla azaltıldi. Eğer 2 katı olursa yola devam edeceğiz. Bugün merakla yarın olmasını bekledim.
Riskli bir gebelik geçirdiyseniz bence hiç şansa bırakmayın. Dinimiz kolaylık dini, sonrasında kaza yaparsınızBen istiyordum ama yaşım 37 ve 2. Gebeliğim ilkinde kalbi durdu. Tedirginim. Yine düşük olmasından korktuğum için tutamamayi düşünüyorum
Benim de doktorum tutma dedi ama sanki sahurda ve iftarda güzel beslenirsem sıkıntı olmayacakmış gibi geliyor ama doktor tutma dedikten sonra riske atmayayım diyorumBende bilmiyorum hem tutmak istiyorum hem vicdanım rahat değil bir gün denesem mi diyorum
Evet adetin ilk günü gibi kanamam oldu ve bugün aksama kadar devam etti hatta doktor bişey goremeyince bebek düşmüş olabilir dedi ama testte 148 çıktı onun için yarını bekliyoruz. Inşallah yüksek cikarİnşallah bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla. Benim de adetimin olması gerektiği gün lekelenme oldu hatta ben adet oldum sandım. Bi daha da bişey gelmedi. Ama bu tutunma lekesi olabilirmiş öyle dedi doktor. Senin bahsettiğin daha büyük bir kanama mı?
Bana da tutma dedide ilk gün deniyim kendimi ölçiyim diyorum gerçi tansiyonumda düşük ama :) sanırım son anda karar vericemRiskli bir gebelik geçirdiyseniz bence hiç şansa bırakmayın. Dinimiz kolaylık dini, sonrasında kaza yaparsınız
Benim de doktorum tutma dedi ama sanki sahurda ve iftarda güzel beslenirsem sıkıntı olmayacakmış gibi geliyor ama doktor tutma dedikten sonra riske atmayayım diyorum
Kalp atışı bebiş ne kadarlıkken duyuluyor? Çok heyecanlıBizde kalbini duycagiz insallah teyzoslar cok onemli hamilelikte sivi ve gida rabbim kolayligini vermis seneye tutucam bende orucumu bebislerinizi riske atmayin canlar
Benim doktor iki aydan sonra duyarız kalo atisini.sen zayıfsın iyi görünmez dedi..yanlis bilgi verdi sanki banaKalp atışı bebiş ne kadarlıkken duyuluyor? Çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?