mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Ben mayısın 16 sında beta hcg yaptırdım 557,7 cıktı yarın muayeneye gidicem 12 gün gecmiş olucak sizce kese görünür mü boşuna gidip üzülmek istemiyorum inş gözükür

Ben mayısın 16 sında beta hcg yaptırdım 557,7 cıktı yarın muayeneye gidicem 12 gün gecmiş olucak sizce kese görünür mü boşuna gidip üzülmek istemiyorum inş gözükür
Bence yarin kalp atışı bile olabilir. çünkü bhcg 2gunde iki katına çıkar 1000 ve üzerinde kese vardır vajinal ultrason da görünür sizin tahminen 5000 e yaklaşmıştır bhcg. Karninizdan ultrasonda kese görünür yarın . İnşallah güzel haberlerini alırsınız

İnşallah canım ama benim tahminen 3 haftalık gibi bisey nasıl gözükür bilmiyorum tabi en doğru neticeyi doktor söylicek

Ben de 24 ünde öğrendim benim 148 çıktı beta neden bu kadar düşük çıkmış olabilir ki

Ben de 24 ünde öğrendim benim 148 çıktı beta neden bu kadar düşük çıkmış olabilir ki
Döllenme zamanına göre değişiyor olabilir. Herkeste farklı çıkıyor genel olarak. 2 gün sonra 2ye katladıysa eğer sıkıntı yok demektir.

Merhaba ben eşimin rüyasında görmesiyle merak sonucu 24 mayısta idrar testi ile tesadüf öğrendim. Aynı gece kramp ve kanama oldu doktora gittik beta 148 çıktı yarın testi yenileyecegiz. Kanama ilaçla azaltıldi. Eğer 2 katı olursa yola devam edeceğiz. Bugün merakla yarın olmasını bekledim.

Döllenme zamanına göre değişiyor olabilir. Herkeste farklı çıkıyor genel olarak. 2 gün sonra 2ye katladıysa eğer sıkıntı yok demektir.
Dün gece kanama ve şansım oldu test yapmasam belki de düşük yapacaktim haberim olmadan suan ilaç kullanıyorum

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla. Benim de adetimin olması gerektiği gün lekelenme oldu hatta ben adet oldum sandım. Bi daha da bişey gelmedi. Ama bu tutunma lekesi olabilirmiş öyle dedi doktor. Senin bahsettiğin daha büyük bir kanama mı?

18 saat açlık gözümü korkutuyor benim o kadar süre susuz olmak

Ben istiyordum ama yaşım 37 ve 2. Gebeliğim ilkinde kalbi durdu. Tedirginim. Yine düşük olmasından korktuğum için tutamamayi düşünüyorum
Riskli bir gebelik geçirdiyseniz bence hiç şansa bırakmayın. Dinimiz kolaylık dini, sonrasında kaza yaparsınız
Bende bilmiyorum hem tutmak istiyorum hem vicdanım rahat değil bir gün denesem mi diyorum
Benim de doktorum tutma dedi ama sanki sahurda ve iftarda güzel beslenirsem sıkıntı olmayacakmış gibi geliyor ama doktor tutma dedikten sonra riske atmayayım diyorum

Evet adetin ilk günü gibi kanamam oldu ve bugün aksama kadar devam etti hatta doktor bişey goremeyince bebek düşmüş olabilir dedi ama testte 148 çıktı onun için yarını bekliyoruz. Inşallah yüksek cikar

Bana da tutma dedide ilk gün deniyim kendimi ölçiyim diyorum gerçi tansiyonumda düşük ama :) sanırım son anda karar vericem

Bizde kalbini duycagiz insallah teyzoslar cok onemli hamilelikte sivi ve gida rabbim kolayligini vermis seneye tutucam bende orucumu bebislerinizi riske atmayin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…