Bence kan tahlili yaptır o kesin sonuç neden olmasın Mayıs annesi olabilirsinKızlar adetim olması gerekenden 2 gün geçti ve test sonucu resimdeki gibi. Sizce ben de mayıs ayında anne olduğunu ögrenenler grubunda mıyım
Istanbulda yim medical park a gidiyorum doktorun ilk izlenim i çok iyiydi ama bilgi vermediği için huzursuzum 2 güne kontrole gidiyorum kanamam oldu yine tepki vermedi.İstanbul'da mısınız hangi doktora gidiyorsunuz.
Suan çok tedirginim onun için doktorlara guvenemiyorum Memorial a gitmeyi düşünüyorum.Kızlar İstanbul'da yasayanlara soruyorum özellikle ; doktor secemedim bı türlü ben.sizin gidipte memnun olanlarından tavsiye bekliyorum.
Benimde iştahım yok hormonlardan sanırım normalde oburumdurBen tutamayacam artik mide bulantim başladı AC kalsam da yemek yesemde midem kalkiyo
Benimde iştahım kaçmıştı 4-5 gündür şimdi acıkmaya başladım bide çok susuyorum az ve sık yemek yiyorum doktorumda öyle dediBenimde iştahım yok hormonlardan sanırım normalde oburumdur
Benimde istahim yok ama mide bulantim çok o yüzden ttmycm saten kabul olmuyor bebeğe de kendime de eziyet ediormBenimde iştahım yok hormonlardan sanırım normalde oburumdur
Sizin ne kadar oldu bebek 6.haftada mi başladı bulantılarBenimde istahim yok ama mide bulantim çok o yüzden ttmycm saten kabul olmuyor bebeğe de kendime de eziyet ediorm
Yarib 7. Haftam olacakSizin ne kadar oldu bebek 6.haftada mi başladı bulantılar
Evet ben 6 haftalikken gördüm ve duydum kalp atislariniKeseyi görebildiniz mi ben 2hafta sonra gidicem hem kese için hemde kalp atışlarını duymak için
Bende sabırsızlanıyorum biran önce sağlıkla nasip olur insallah:)Evet ben 6 haftalikken gördüm ve duydum kalp atislarini
Amin inşallahBende sabırsızlanıyorum biran önce sağlıkla nasip olur insallah:)
Hadi yaaAmin inşallahama bence bu günlerin izin tadini cikarin midem bogazim resmen kopacak gbi oldum
Benim bugün itibaren 7 hafta oldu ondan dolayi başladı bulan timBende bulantı yok ama hala kanama var bu da moralim i bozuyor
Doktora gittim takip etmek disinda bisey yapmiyor sanirim o da umut gormuyorDoktora gittin mi
Benim bugün itibaren 7 hafta oldu ondan dolayi başladı bulan tim
Sizin doktor birsey söyledi mi ??Ben tutamayacam artik mide bulantim başladı AC kalsam da yemek yesemde midem kalkiyo
Sizin doktor size akinti ile ilgili birşey söyledi mi ?? Ben söyledim hic birsey demedi ve progestan yazdı sadeceBenim de 1 haftadır var 2 günden uzun sürerse doktoruna sor bence bilgisinin olmasi iyi olur
Canım çok sevindim hayırlı olsun :)Ben de geldim aranıza yaklaşık 2 saat önce idrar testiyle öğrendim.. Allahım hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın ve olmayan isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?