Ben tutmadım ama iştahım da yok hiç. Pek bişey yiyesim gelmiyor, zorla yedim gün boyu resmen. Keşke tutsaydım dedim oruç.
Ama Doktor tutma dediği için riske atmak da istemiyorum
Benim doktorum hicbirsey demiyor kiSizin doktor size akinti ile ilgili birşey söyledi mi ?? Ben söyledim hic birsey demedi ve progestan yazdı sadece
Folik asit al eczaneden23 mayıs günü evde test yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Gece ateşim çıkmaya başladı sabah acilden hastahaneye gidince kanda beta hcg testinde 537 çıktı. Sat a göre 5+5 deyim. 6. haftayı doldurduğumda doktora gitmeyi düşünüyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki
Mecbur olan birsey yani tabikide sen bilirsin . Hatda hamile kalmadan once kalmayi dusununce icmeye baslamalisin suan cok yeni senn ki bir sure sonra istahtan kesecek seni halsiz birakacak .Ben ilaç kullanmak istemiyorum. Hastalansam bile içmiyorum. Doktorum ısrar etmediği sürece kullanmayacağım büyük ihtimalle. Folik asit alabileceğim herşeyi yiyorum günlük tüketilmesi gereken oranda. Önerin için teşekkür ederim ^_^
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Folikasit vücutta depolanmaz bugun yeseniz hergun yiyemezsiniz.depolanmadigi için yeterli gelmez folikasit özellikle 5. Haftada bebeğin omurilik ve beyin gelişimi için çok önemlidir.doktora gidince Dr un soracağı ilk sey olacaktır.siz yine de bı dusunun.Ben ilaç kullanmak istemiyorum. Hastalansam bile içmiyorum. Doktorum ısrar etmediği sürece kullanmayacağım büyük ihtimalle. Folik asit alabileceğim herşeyi yiyorum günlük tüketilmesi gereken oranda. Önerin için teşekkür ederim ^_^
Arkadaşlara katılıyorum folik asit i bi ilaç gibi değilde bebeğin için gerekli vitamin olarak düşün :) bana da verdi doktor çünküBen ilaç kullanmak istemiyorum. Hastalansam bile içmiyorum. Doktorum ısrar etmediği sürece kullanmayacağım büyük ihtimalle. Folik asit alabileceğim herşeyi yiyorum günlük tüketilmesi gereken oranda. Önerin için teşekkür ederim ^_^
Ben ilaç kullanmak istemiyorum. Hastalansam bile içmiyorum. Doktorum ısrar etmediği sürece kullanmayacağım büyük ihtimalle. Folik asit alabileceğim herşeyi yiyorum günlük tüketilmesi gereken oranda. Önerin için teşekkür ederim ^_^
Silik ikinci çizgi var gibi görünüyor. Benimde böyleydi hamile gibisiniz.kan testi yaptırın garanti olsunKızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor
Ayy çok heyecanlıyı m silik çizgi belirginlesti çok mutluyumSilik ikinci çizgi var gibi görünüyor. Benimde böyleydi hamile gibisiniz.kan testi yaptırın garanti olsun
Kan testi yaptirin gozunuz aydin olsunn sag salim kavusun insallahh direk hastaneye kosssAyy çok heyecanlıyı m silik çizgi belirginlesti çok mutluyum
Çok teşekkür ediyorum allah herkese nasip etsin inşallahKan testi yaptirin gozunuz aydin olsunn sag salim kavusun insallahh direk hastaneye kosss
Benim 5 haftalık şu an canım. Daha mide bulantıları falan başlamadı ama iştahsızlık var niyeyseSenn ki kac haftalik canim bende senn gibiyim hic istahim yok
6haftanın dolmasını neden bekliyorsunuz ki doktora gitmek için?Ben bile heyecanlandım şu an:))Hiç tavsiye etmeyen doktorlar da var aslında. Ben en azından doktora gidene kadar içmeyi düşünmüyorum en azından. Zaten planladığım bir gebelik olmadığı için öncesinde de kullanmadım birşey olmaz inşaallah :) Teşekkür ederim yine de düşünceli davrandığınız için ^-^
Benim kide 14 ocak da senn son adet tarihin ne zaman diBugün gittim doktora gördük keseyi Şükür ocak 10-15 gibi dedi doğum, bol bol su iç dedi bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?