mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

23 mayıs günü evde test yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Gece ateşim çıkmaya başladı sabah acilden hastahaneye gidince kanda beta hcg testinde 537 çıktı. Sat a göre 5+5 deyim. 6. haftayı doldurduğumda doktora gitmeyi düşünüyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki

Folik asit al eczaneden

Ben ilaç kullanmak istemiyorum. Hastalansam bile içmiyorum. Doktorum ısrar etmediği sürece kullanmayacağım büyük ihtimalle. Folik asit alabileceğim herşeyi yiyorum günlük tüketilmesi gereken oranda. Önerin için teşekkür ederim ^_^

Mecbur olan birsey yani tabikide sen bilirsin . Hatda hamile kalmadan once kalmayi dusununce icmeye baslamalisin suan cok yeni senn ki bir sure sonra istahtan kesecek seni halsiz birakacak .

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Folikasit vücutta depolanmaz bugun yeseniz hergun yiyemezsiniz.depolanmadigi için yeterli gelmez folikasit özellikle 5. Haftada bebeğin omurilik ve beyin gelişimi için çok önemlidir.doktora gidince Dr un soracağı ilk sey olacaktır.siz yine de bı dusunun.

Arkadaşlara katılıyorum folik asit i bi ilaç gibi değilde bebeğin için gerekli vitamin olarak düşün :) bana da verdi doktor çünkü

Canım ben gebe kalmak istediğimden beri folik asidi kullaniyorum doktorum daha sağlıklı bir gebelik icin onceden başla demişti ve 14. Haftama kadar kullanacakmışım

herkse merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 2.çok şükür oğlum var 8 yaşında sonrası 1 düşük ve 1 dış gebelik yaşadım.çok şükür şuan yine hamileyim tam umudumu kaybetmişken Rabbim ol dedi şu an 6 haftalık hamileyim geçen hafta kesemizi gördük bu hafta içi tekrar çağırdı doktorum kalp atışları için,inşallah herşey yolunda gider.cümlemiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize. bu arada folik asit kan sulandırıcı ve progesteron hap kullanıyorum.

Hiç tavsiye etmeyen doktorlar da var aslında. Ben en azından doktora gidene kadar içmeyi düşünmüyorum en azından. Zaten planladığım bir gebelik olmadığı için öncesinde de kullanmadım birşey olmaz inşaallah :) Teşekkür ederim yine de düşünceli davrandığınız için ^-^

Kızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor

Eklentiler

• 20170529_182612.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor
Silik ikinci çizgi var gibi görünüyor. Benimde böyleydi hamile gibisiniz.kan testi yaptırın garanti olsun

Senn ki kac haftalik canim bende senn gibiyim hic istahim yok
Benim 5 haftalık şu an canım. Daha mide bulantıları falan başlamadı ama iştahsızlık var niyeyse
6haftanın dolmasını neden bekliyorsunuz ki doktora gitmek için?Ben bile heyecanlandım şu an:))

Bugün gittim doktora gördük keseyi Şükür ocak 10-15 gibi dedi doğum, bol bol su iç dedi bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…