mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

İyi geceler kızlar ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 22mayısta test sonucum pozitif çıktı şükürler olsun cumartesi de doktora gideceğiz nasipse. İlk tedavimde kalp atışı oluşmadı bebeğimin kürtaj oldum inşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün... İsteyen herkese nasip etsin

24 nisan ,haftaya göre hesaplayinca 30 ocak görünüyor ama Dr öyle dedi
Aa benim de sat öyle canım niye o kadar farkediyor ki acaba 15-20 gün? Kesenin boyutun göre falan mı tahmin ediyor? Ben de perşembe gidicem bakalım ne dicek

6haftanın dolmasını neden bekliyorsunuz ki doktora gitmek için?Ben bile heyecanlandım şu an:))

Kese görülmedi ya da kalp atışını henüz duyamazsak üzülürüm. Birazcık da olsa büyümesini bekliyorum. Aslında 7. hafta daha garanti gibi ama o kadar sabredemem '-' Yarın 6+0 olacağım inşaallah randevu alıp en geç Cuma'ya kadar gitmek istiyorum *-* Siz doktora gidip görebildiniz mi peki ? ^-^

Kizlar bende yeni ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum gercekten herkesle paylasmak istiyorum insallah cuma 5. Hafta dr gidecegim

Bir de kalp atışlarını duyabildiniz mi canım? Bir daha ne zaman gideceksiniz doktora?
Benimde sat 25 nisan 24 mayısta doktora gittim kese gorundu. 10 gün sonra tekrar gel dedi cumartesi gidicem kalp atışı duyabilir mıyız acaba siz duydunuz mu

Bir de kalp atışlarını duyabildiniz mi canım? Bir daha ne zaman gideceksiniz doktora?
Benim ilki sezeryanla olmuştu belki ondan o kadar erken alırız dedi ben de şaşırdım ayrıca oğlak olacağı için üzüldüm kalp atışı duymadık tabi daha erken 4 hafta Sonra bir dahaki kontrol

Yok ben doktora gittiğimde henüz 4 haftalıktı, hiç birşey görünmedin o yüzden:) perşembe veya cuma için tekrar çağırdı o zaman görünür muhtemelen dedi. Bakalım inşallah:)
Benimde sat 25 nisan 24 mayısta doktora gittim kese gorundu. 10 gün sonra tekrar gel dedi cumartesi gidicem kalp atışı duyabilir mıyız acaba siz duydunuz mu
Yok ben henüz keseyi bile göremedim:) benim de sat 24 nisan ve ben de 24 mayısta gitmiştim aslında ama görünmedi. Sizin karından ultrasonla mı göründü? perşembe için çağırdı doktor, inşallah o zaman görünür.
Benim ilki sezeryanla olmuştu belki ondan o kadar erken alırız dedi ben de şaşırdım ayrıca oğlak olacağı için üzüldüm kalp atışı duymadık tabi daha erken 4 hafta Sonra bir dahaki kontrol
Açıkçası ben de kova burcu olacak diye seviniyordum:) o yüzden şaşırdım bu kadar erken demesine. Bakalım bana ne diyecek

Canım ben gebe kalmak istediğimden beri folik asidi kullaniyorum doktorum daha sağlıklı bir gebelik icin onceden başla demişti ve 14. Haftama kadar kullanacakmışım
Merhaba canım benimkide 8 haftalık sen nasılsın bulantıların varmı ? birde karın ağrımız olursa ama cok degıl adet olcakmıs giibi bişi olmaz dimii

Kızlar adetime 2 gün var kan testi yaptırdım 119 çıktı ne dersiniz iyi mi bu değer kaç haftalik acaba

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım be bugünkü tahliller sonucunda doktorum bana hafif düşük tehlikesi var dedi ,koktum açıkcası eğer nasip olur da sağlıklı bir gebelik yasarsam şubatta benim de doğumum

Kizlar bende hamileligimin 4.haftasindayim oglene kadar hicbir seyim yoktu ama ogleden sonra karin ve bel agrim basladi tipki adet olacakmisim gibi agrilar sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…