24 nisan ,haftaya göre hesaplayinca 30 ocak görünüyor ama Dr öyle dediBenim kide 14 ocak da senn son adet tarihin ne zaman di
Şuan için pozitif canım önemli olan iki gün sonra ikiye katlaması. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar tahlil sonucum 37.72 adetimden 3 gün geçti normal mi acaba
Aa benim de sat öyle canım niye o kadar farkediyor ki acaba 15-20 gün? Kesenin boyutun göre falan mı tahmin ediyor? Ben de perşembe gidicem bakalım ne dicek24 nisan ,haftaya göre hesaplayinca 30 ocak görünüyor ama Dr öyle dedi
Bir de kalp atışlarını duyabildiniz mi canım? Bir daha ne zaman gideceksiniz doktora?Bugün gittim doktora gördük keseyi Şükür ocak 10-15 gibi dedi doğum, bol bol su iç dedi bi de
6haftanın dolmasını neden bekliyorsunuz ki doktora gitmek için?Ben bile heyecanlandım şu an:))
Benimde sat 25 nisan 24 mayısta doktora gittim kese gorundu. 10 gün sonra tekrar gel dedi cumartesi gidicem kalp atışı duyabilir mıyız acaba siz duydunuz muBir de kalp atışlarını duyabildiniz mi canım? Bir daha ne zaman gideceksiniz doktora?
Benim ilki sezeryanla olmuştu belki ondan o kadar erken alırız dedi ben de şaşırdım ayrıca oğlak olacağı için üzüldüm kalp atışı duymadık tabi daha erken 4 hafta Sonra bir dahaki kontrolBir de kalp atışlarını duyabildiniz mi canım? Bir daha ne zaman gideceksiniz doktora?
Yok ben doktora gittiğimde henüz 4 haftalıktı, hiç birşey görünmedin o yüzden:) perşembe veya cuma için tekrar çağırdı o zaman görünür muhtemelen dedi. Bakalım inşallah:)Kese görülmedi ya da kalp atışını henüz duyamazsak üzülürüm. Birazcık da olsa büyümesini bekliyorum. Aslında 7. hafta daha garanti gibi ama o kadar sabredemem '-' Yarın 6+0 olacağım inşaallah randevu alıp en geç Cuma'ya kadar gitmek istiyorum *-* Siz doktora gidip görebildiniz mi peki ? ^-^
Yok ben henüz keseyi bile göremedim:) benim de sat 24 nisan ve ben de 24 mayısta gitmiştim aslında ama görünmedi. Sizin karından ultrasonla mı göründü? perşembe için çağırdı doktor, inşallah o zaman görünür.Benimde sat 25 nisan 24 mayısta doktora gittim kese gorundu. 10 gün sonra tekrar gel dedi cumartesi gidicem kalp atışı duyabilir mıyız acaba siz duydunuz mu
Açıkçası ben de kova burcu olacak diye seviniyordum:) o yüzden şaşırdım bu kadar erken demesine. Bakalım bana ne diyecekBenim ilki sezeryanla olmuştu belki ondan o kadar erken alırız dedi ben de şaşırdım ayrıca oğlak olacağı için üzüldüm kalp atışı duymadık tabi daha erken 4 hafta Sonra bir dahaki kontrol
Merhaba canım benimkide 8 haftalık sen nasılsın bulantıların varmı ? birde karın ağrımız olursa ama cok degıl adet olcakmıs giibi bişi olmaz dimiiCanım ben gebe kalmak istediğimden beri folik asidi kullaniyorum doktorum daha sağlıklı bir gebelik icin onceden başla demişti ve 14. Haftama kadar kullanacakmışım
Canim kendini hic yormaa yat surekliArkadaşlar uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım be bugünkü tahliller sonucunda doktorum bana hafif düşük tehlikesi var dedi ,koktum açıkcasıeğer nasip olur da sağlıklı bir gebelik yasarsam şubatta benim de doğumum
Öğretmenim ,tam gün ayakta durmak zorundayımCanim kendini hic yormaa yat surekli
İlk aylarda ağrılar oluyor onlar normalMerhaba canım benimkide 8 haftalık sen nasılsın bulantıların varmı ? birde karın ağrımız olursa ama cok degıl adet olcakmıs giibi bişi olmaz dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?