Tesekkur ederim biraz eski kafali esim herseyi bildigini saniyo ona gore bizim annelerimiz doktorda mi buyutmusMerhaba, hayırlı olsun bebeğiniz. Benim de 7 haftalık. Simdilik her ay kontrole gideceksiniz ama eşinizin gitmek istememesi sizi strese sokabilir, bu durumu eşinizle konuşun bence. Stres en son istenilen şey. Dikkat edin kendinize. Doktorun size ne zaman geleceğinizi söylemesi belki eşinizi de etkiler. Bu arada folik asit kullanmanız bebeğin gelişimi için önemli. Normalde besinlerden alınması gerekiyor fakat besinlerden alınması zor malesef. Bu durumda kullanmanız yararınıza
Valla bende de aynısı oldu onun dışında hiç belirtim olmadıBenim şahsen pek bi belittim yoktu..sadce sadet olacakmisim gibi karin ve bel agrisi vardi..hatta bak yine adet olacağım demiştin.. .bir de hafif iştah artisi
Canım biz 1.5 yıldır deniyorduk son 2 ay doktora gittik meğer tiroidden miş benim 2 ay ilaç kullandım ve öyle hamile kaldım.aslında belirtileri böyle olduğu için hep adet belirtisi sandım.2gün gecikince biraz şüphelenip idrar testi yaptım batiz çift çizgi çıktı ama güvenemeyip kan tahlili yaptırdım öyle kesinleşti.son zaman idrara çok çıktım kasık ağrısı oldu hafif adet öncesi gibi bide göğüsler şişti ve hassaslaştıtwbrikler cnm günün geçti mi belirtilerin var mıyıdı
Kızlar göğüs agrım kayboldu benim.korkuyorum.acaba bisey mi olacak
Canım bendede ağrı yok şiş biraz dokununca farkediyorum ağrısını durduk yere sızı olmuyo bendede içini ferah tutKızlar göğüs agrım kayboldu benim.korkuyorum.acaba bisey mi olacak
Canımm çok sevindim bende 2 günlük anne adayıyım rabbim sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı stres yok ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur insallah hersey:)Adetimin 3 gün gecikmesi üzerine Salı günü idrar testi yaptım, pozitif çıktı. Dün, kan verdim ve 5239 B-hcg ile hamileliğim kesinleşti. Bu sonuca göre 3-4 haftalık hamileyim. Duygularım biraz karışık... Sevinç, hüzün, endişe, korku hepsi bir arada....
Ben benArkadaslar mayis ayinda hamile oldugunu ogrenenler gelin birlikte takip edelim birbirimizi
Son adet tarihiniz neydiBen benbat 19 mayıstı:)
23 nisandı:)Son adet tarihiniz neydi
Amin seninde Rabbim nasip etsin kaç haftalik kese gözükmedi kiHerkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?