mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Tesekkur ederim ya biraz eski kafali bi esim var herseyi kendi biliyo saniyo ama hic birsey bilmiyo ona gore annelerimiz bizi doktorda mi buyutmus

Tesekkur ederim ya biraz eski kafali bi esim var herseyi kendi biliyo saniyo ama hic birsey bilmiyo ona gore annelerimiz bizi doktorda mi buyutmus

Tesekkur ederim biraz eski kafali esim herseyi bildigini saniyo ona gore bizim annelerimiz doktorda mi buyutmus

twbrikler cnm günün geçti mi belirtilerin var mıyıdı
Canım biz 1.5 yıldır deniyorduk son 2 ay doktora gittik meğer tiroidden miş benim 2 ay ilaç kullandım ve öyle hamile kaldım.aslında belirtileri böyle olduğu için hep adet belirtisi sandım.2gün gecikince biraz şüphelenip idrar testi yaptım batiz çift çizgi çıktı ama güvenemeyip kan tahlili yaptırdım öyle kesinleşti.son zaman idrara çok çıktım kasık ağrısı oldu hafif adet öncesi gibi bide göğüsler şişti ve hassaslaştı

Adetimin 3 gün gecikmesi üzerine Salı günü idrar testi yaptım, pozitif çıktı. Dün, kan verdim ve 5239 B-hcg ile hamileliğim kesinleşti. Bu sonuca göre 3-4 haftalık hamileyim. Duygularım biraz karışık... Sevinç, hüzün, endişe, korku hepsi bir arada....

Canımm çok sevindim bende 2 günlük anne adayıyım rabbim sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı stres yok ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur insallah hersey:)

Beta hcg 3600 . Adetim 5. Gün gecikti. Aslında gitmek istediğim doktara randevum haftaya ama dayanamadım bugün devlette doktora gittim. Devlet hastanesindeki doktar haftaya gel karından gözükür vajinadan bakmaya gerek yok dedi. Keseyi görsem içim rahatlayacaktı. Şimdi 1 hafta bekle işin yoksa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…