- 6 Nisan 2017
- 65
- 33
- 88
- 31
Iyiyiz cok sukur tesekkurlerBebek sen nasilsin iyi misin geçmiş olsun
gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinKızlar ben kurtuldum 21inde suyum geldi sunu sancı ile normal dogum yaptım darısı sizin başınıza inşallah Allah hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Skma canini ceviz yumurta balik falan yemeye bak kuzumKizlar ben 36 haftalığım ama bebiş 34.. bebegim 2300 gram..cok az kilo almis.gelismiyor..ne yapsam acaba
Gozunuz aydin insallah en kisa zamanda kucaginiza alirsin bebisiniziKızlar bende bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür:)bizim doğum 36.haftada gerçekleşti suyumuz azaldı bebek kordona dolandı derken sezeryanla erken olması gerekti.bebeğim 1 hafta küvezde kalıcak.üzücü ve zor bir durum belki beklemek ama takdir Allahın azıcık daha sabredicez ...rabbim sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun
Canım hiç canını sıkma Allah seni ve bebeğini korumuş sağlıkla almışsın kucağına.insallah sağlıklı hayırlı evlat olsun.hersey yolunda mı sütun geldi mi.ultrasonda dedikleri kiloyla paralel mıydı doğum kilosuKızlar bende bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür:)bizim doğum 36.haftada gerçekleşti suyumuz azaldı bebek kordona dolandı derken sezeryanla erken olması gerekti.bebeğim 1 hafta küvezde kalıcak.üzücü ve zor bir durum belki beklemek ama takdir Allahın azıcık daha sabredicez ...rabbim sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun
Canım benimde 28-32 haftalarda çok kilo alamamisti. Kasar peyniri ,süt,kıymalı yumurta,muz,ceviz,keçiboynuzu pekmezi tukettim bebek iki haftada baya kilo aldi şimdi 35+5 oldu 2800civarinda yetişti haftasınaKizlar ben 36 haftalığım ama bebiş 34.. bebegim 2300 gram..cok az kilo almis.gelismiyor..ne yapsam acaba
Hayirli olsun kuzum Rabbim anali babali büyütsün durum nasil bebis nasil bizim halla cikmaya niyetimiz yok 38.haftaya girdikKızlar bende bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür:)bizim doğum 36.haftada gerçekleşti suyumuz azaldı bebek kordona dolandı derken sezeryanla erken olması gerekti.bebeğim 1 hafta küvezde kalıcak.üzücü ve zor bir durum belki beklemek ama takdir Allahın azıcık daha sabredicez ...rabbim sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun
Hayirli olsun kuzum Rabbim anali babali büyütsün durum nasil bebis nasil bizim halla cikmaya niyetimiz yok 38.haftaya girdik
Aynen benimki Nazli oğlum yarin geceyi herkese zindan edecez galiba büyüdük iyice artik zaman geçmek bilmiyorUqalaa senin sıra hep kaçıyor en büyük seninkiydi nazlı çıktı
Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklama büyümeyi nasip etsin yavrunu sezeran nasıldı şuan iyimisinKızlar bende bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür:)bizim doğum 36.haftada gerçekleşti suyumuz azaldı bebek kordona dolandı derken sezeryanla erken olması gerekti.bebeğim 1 hafta küvezde kalıcak.üzücü ve zor bir durum belki beklemek ama takdir Allahın azıcık daha sabredicez ...rabbim sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun
Sezeryan olurken hiçbi acı ağrı hissetmedim canım bir gün sonra başlıyo acıların ağrı kesici etkisi geçtikçe hissediliyo ama atlatılır ins dayanılmaz birsey değil hiç endişe etmeyin insallah bebeğinizi sağlıkla kucaklayınGeçmiş olsun canım rabbim sağlıklama büyümeyi nasip etsin yavrunu sezeran nasıldı şuan iyimisin
Canım şeker gibi bi sorunun yoksa sabahları kahvaltıdan önce pekmez ye 1-2 yemek kaşığı benim bebekte öyleydi ama kilo aldı 1 haftada 400gr seninkinede insallah yarar birde her gün 1tane muz yeKizlar ben 36 haftalığım ama bebiş 34.. bebegim 2300 gram..cok az kilo almis.gelismiyor..ne yapsam acaba
Çok şükür canım iyiyiz bebiş küvezde suan ama doktorları birkaç güne toparlanıp taburcu olabileceğini söylüyorlar bizde sabırla bekliyoruz :)Hayirli olsun kuzum Rabbim anali babali büyütsün durum nasil bebis nasil bizim halla cikmaya niyetimiz yok 38.haftaya girdik
Canım suan bebek ememiyor malum küvezde 2gün oldu doğum olalı ama az az da gelse ilk süt çok önemli olduğu için çıktığı kadarını sağıp şırınga içine çekip buzluğa atıyoruz ve yenidoğan servisine veriyoruz onlar bebeğe içiriyorlar.benim 2600demişti doktorum 2580doğdu pek bi fark olmadı ama doktorun cihazına ve ölçümüne göre elbet ufak tefek yanılmalar oluyorCanım hiç canını sıkma Allah seni ve bebeğini korumuş sağlıkla almışsın kucağına.insallah sağlıklı hayırlı evlat olsun.hersey yolunda mı sütun geldi mi.ultrasonda dedikleri kiloyla paralel mıydı doğum kilosu
Rabbim bi an önce evinize yuvaniza saglikli kavustursunÇok şükür canım iyiyiz bebiş küvezde suan ama doktorları birkaç güne toparlanıp taburcu olabileceğini söylüyorlar bizde sabırla bekliyoruz :)
Amin canım insallahRabbim bi an önce evinize yuvaniza saglikli kavustursun
Amin inşallah canımSezeryan olurken hiçbi acı ağrı hissetmedim canım bir gün sonra başlıyo acıların ağrı kesici etkisi geçtikçe hissediliyo ama atlatılır ins dayanılmaz birsey değil hiç endişe etmeyin insallah bebeğinizi sağlıkla kucaklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?