mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kizlar ben 36 haftalığım ama bebiş 34.. bebegim 2300 gram..cok az kilo almis.gelismiyor..ne yapsam acaba

Kızlar bende bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür:)bizim doğum 36.haftada gerçekleşti suyumuz azaldı bebek kordona dolandı derken sezeryanla erken olması gerekti.bebeğim 1 hafta küvezde kalıcak.üzücü ve zor bir durum belki beklemek ama takdir Allahın azıcık daha sabredicez ...rabbim sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun

Gozunuz aydin insallah en kisa zamanda kucaginiza alirsin bebisinizi

Canım hiç canını sıkma Allah seni ve bebeğini korumuş sağlıkla almışsın kucağına.insallah sağlıklı hayırlı evlat olsun.hersey yolunda mı sütun geldi mi.ultrasonda dedikleri kiloyla paralel mıydı doğum kilosu

Kizlar ben 36 haftalığım ama bebiş 34.. bebegim 2300 gram..cok az kilo almis.gelismiyor..ne yapsam acaba
Canım benimde 28-32 haftalarda çok kilo alamamisti. Kasar peyniri ,süt,kıymalı yumurta,muz,ceviz,keçiboynuzu pekmezi tukettim bebek iki haftada baya kilo aldi şimdi 35+5 oldu 2800civarinda yetişti haftasına

Hayirli olsun kuzum Rabbim anali babali büyütsün durum nasil bebis nasil bizim halla cikmaya niyetimiz yok 38.haftaya girdik

Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklama büyümeyi nasip etsin yavrunu sezeran nasıldı şuan iyimisin

Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklama büyümeyi nasip etsin yavrunu sezeran nasıldı şuan iyimisin
Sezeryan olurken hiçbi acı ağrı hissetmedim canım bir gün sonra başlıyo acıların ağrı kesici etkisi geçtikçe hissediliyo ama atlatılır ins dayanılmaz birsey değil hiç endişe etmeyin insallah bebeğinizi sağlıkla kucaklayın

Canım şeker gibi bi sorunun yoksa sabahları kahvaltıdan önce pekmez ye 1-2 yemek kaşığı benim bebekte öyleydi ama kilo aldı 1 haftada 400gr seninkinede insallah yarar birde her gün 1tane muz ye

Hayirli olsun kuzum Rabbim anali babali büyütsün durum nasil bebis nasil bizim halla cikmaya niyetimiz yok 38.haftaya girdik
Çok şükür canım iyiyiz bebiş küvezde suan ama doktorları birkaç güne toparlanıp taburcu olabileceğini söylüyorlar bizde sabırla bekliyoruz :)

Canım suan bebek ememiyor malum küvezde 2gün oldu doğum olalı ama az az da gelse ilk süt çok önemli olduğu için çıktığı kadarını sağıp şırınga içine çekip buzluğa atıyoruz ve yenidoğan servisine veriyoruz onlar bebeğe içiriyorlar.benim 2600demişti doktorum 2580doğdu pek bi fark olmadı ama doktorun cihazına ve ölçümüne göre elbet ufak tefek yanılmalar oluyor

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…