- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.061
yumurtladığın tarihin üzerine 14 gün diye biliyorum ama ben de bu ay kesin öğrenicem yumurtam 3 gündür çatlamıyor bakalım bat ı etkiliycek miOvulasyon dan sonra bat nasıl hesaplanıyor benim bu ay 10u tahmini çatlama günüydü buna göre bat 24 Mayıstı ama o gün doktora gittim yumurtam hala duruyordu yani çatlamamıştı bat hala 24 değil mi 26-28 e mi uzar??
Aynen benim de bu ay ağrım oldu, hani hamilelik olsa bel ağrısı olur dediler, illa reglinin gecikmesi beklenecek sanırım. Kan testi de adetten önce yaptırdım doğal olarak o da negatifti.BEN İLK DEFA ÖYLE AĞRI HİSSETİM YOKSA HİÇ FARK ETMEZDİM AĞRI FELAN BU AY OLDU AĞRI
Aynen benim de bu ay ağrım oldu, hani hamilelik olsa bel ağrısı olur dediler, illa reglinin gecikmesi beklenecek sanırım. Kan testi de adetten önce yaptırdım doğal olarak o da negatifti.
Vee sonunda hasta oldum bu nasıl bi üzüntüdür yaaa
Kızlar neolur beni duyan yok mu şuna bir bakar musınız ben göz yanılgısı mı yaşıyorum
ayyy olsun sıkma canını yıne yaparsınVee sonunda hasta oldum bu nasıl bi üzüntüdür yaaa
Vee sonunda hasta oldum bu nasıl bi üzüntüdür yaaa
Bugün adet tarihim. Dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama gelen giden yok. Bebek konusunda da pek umutlu değilim yumurtlama dönemi tek ilişki oldu ama hayırlısı
bnm 2 gun gectı belırtı yok napayım yaa
ıdrar test yaptm sılık bıle cıkmıo.sılık ckmayınca kan test yapasım gelmıo yaaTest yapsana bekleme hiç...
bencede test yapTest yapsana bekleme hiç...
ıdrar test yaptm sılık bıle cıkmıo.sılık ckmayınca kan test yapasım gelmıo yaa
Kızlar normalde regl ağrısı pek çekmiyorum sizce hamilelik belirtim de olmazdı göğüs ağrısı bel ağrısı fln
Evet hiç belirti olmayanİda duydumHer kadın bir değil belirtiler konusun da herkeste farklı seyir eden belirtiler olabiliyo bazısı da hiç belirti göstermiyo...
evet 2 gun daha bekleyım dıorum regl olmazsam kan verecgmBiraz daha beklicen o zaman...Ben idrar testlerine pek güvenmiyorum ama son zamanlar da hassas yapmaya başladılar...
evet 2 gun daha bekleyım dıorum regl olmazsam kan verecgm
Evet hiç belirti olmayanİda duydum
Bat a 7 gün var pek sanmıyorum ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?