- 7 Mayıs 2016
- 1.114
- 801
- 123
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.081
Amin canım. . İlk mi seninde ?Amin inşallah hamilesindir canım bende çok istiyorum Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla...
Amin canım. . İlk mi seninde ?
Belirtin var mi
Benimde 23 24 bat bugün test yaptım tek çizgi erken olabilir dimi23 mayıs bat tarihim sizce test yapsammı bi meraktan çatlıyorum :)
Benim de 21mayıs. Dün dayanamadım erken gebelik testinden yaptım. Ama negatifBenimde 23 24 bat bugün test yaptım tek çizgi erken olabilir dimi
kızlar bat geçmeden test yok sıkıntı stres yapmayalım sadece dikkat edelim sağlığınızaİlk olucak inşallah idrarım çok koyu bugun idrarımı daha önce hiç öyle görmedim...adet olucakmışım gibi hissetmiyorum bekliyorum BAT ı canım test yapıcam sonra...BAT'ım 23 mayıs belki 24 üne atar...
INSALLAH CANIMBenim günm gecti kan testim 0.73 negtif cıktı bgun biraz yürüdüm belki sökülürm diye akıntıdan baska hic birsey yok kan lekesi bile yok insallah hamileyimdir hala umutluym
Esim cok üzüldü bastan uyardim ama ilaclar gecikme yapmis olabilir dedim erkekler bizm gibi olmuyor maalesefINSALLAH CANIM
Oğluma hamileyken hiç belirtim olmadı gecikmeyle öğrendim hatta belirti olduğunu burdan öğrendimEvet hiç belirti olmayanİda duydum
Bat a 7 gün var pek sanmıyorum ama nasip
Bende de hic belirti yok hatta adetim de gecikti sonuc negatif maalesefOğluma hamileyken hiç belirtim olmadı gecikmeyle öğrendim hatta belirti olduğunu burdan öğrendim
CANIM EVDE İDRAR TESTİ YAPTIYSAN EVET ERKEN NET SONUÇ ALMAK İSTİYORSAN KAN TAHLİLİ YAPTIR ACİL DE ÜCRETSİZ YAPTIRABİLİRSİN 1 SAAT İÇİNDE SONUÇLAR ÇIKIYORHerkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ve gogus agrisi. Sizce erken mi yapmisim testi??
Haha gerçekten mi ağrı göğüs hassasiyeti falan çok bahsediliyor ya hayırlısı olsunOğluma hamileyken hiç belirtim olmadı gecikmeyle öğrendim hatta belirti olduğunu burdan öğrendim
Erken gebelik testi 20 tl diye biliyorm benErken gebelik test fiyatı bilen varmı arkadaşlar ben bugün 4 liraya aldım da çok ucuz geldi. Bide negatif çıkınca dört liralık tahlil dandiktir diyip ümidimi yitirmedim :-D
Yitirme bende adet olana kadar yitirmiyorum :) 4 gun gecikmem oldu kan testi negatif hala umtluym :)Erken gebelik test fiyatı bilen varmı arkadaşlar ben bugün 4 liraya aldım da çok ucuz geldi. Bide negatif çıkınca dört liralık tahlil dandiktir diyip ümidimi yitirmedim :-D
Benim de gelsede rahatlasamben bu ayı da kapattım malesef kırmızılar geldi
gelmesin canım bebiş olsun inşallah :) ağla ağla bi hal oldum çevremdekilerden çıkarıyorum artık hıncımı mümkün olsa evden çıkmayacağım artıkBenim de gelsede rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?