- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.021
Ben de 38.gunumdeyim en son cuma gunu test yaptım negatif ki zaten geç olan biriyim bekliyorum
Kızlar neolur beni duyan yok mu şuna bir bakar musınız ben göz yanılgısı mı yaşıyorum
Kızlar neolur beni duyan yok mu şuna bir bakar musınız ben göz yanılgısı mı yaşıyorum
Sabahtan beri bakıyorum inanmazsın sevinç var korku var ayyyy çok zor görmedin bir dert bu çizgiyi gördün yine dertAyyyyy hayır ben de görüyorum
İnşallah allahım tez Zaman'da görmeyi nasip etsin inşallahTebrikler caanım darısı bizim başımıza Allahım bu ay isteyen herkes bu çift çizgiyi görür inşallah
kan testıde yaptınızmı hayırlı olsun ınsallahSabahtan beri bakıyorum inanmazsın sevinç var korku var ayyyy çok zor görmedin bir dert bu çizgiyi gördün yine dert
Bak umudun bitişi yerde yaşam bitermiş sakın olaki öyle düşünme umut bizim yaşam biçimimiz benim bugündü adet tarihim hadi seçil bir cesaret dedim inanmadım bende ilk başta annemi uyandırdım anne benmi yanılıyorum diye yüce rabbim in hazınesi çok sakın umutsuz olma sakınBugün adet tarihim. Dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama gelen giden yok. Bebek konusunda da pek umutlu değilim yumurtlama dönemi tek ilişki oldu ama hayırlısı
Yapmadım 2 adet kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum 1 hafta sonra yapıcam sabırla gün satıyorumkan testıde yaptınızmı hayırlı olsun ınsallah
nası sevınclıdır kımbılır ne guzel rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınYapmadım 2 adet kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum 1 hafta sonra yapıcam sabırla gün satıyorum
Nasıl korku dolu onuda bilme allahım yaşatmasınnası sevınclıdır kımbılır ne guzel rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
EVET CANM O GÜN VE BİR ÖNCEKİ GÜN SOL KAZIKTA BATMA BELDE AĞRI VARDI İLK DEFA ÖYLE AĞRILAR HİSSETTİM DEĞERLENDİRDİK O GÜNLERİ NASİP ARTIK ŞUAN BAŞKA BİR DEĞİŞİKLİK YOK14 ünde yumurtlamışsın canım ne zaman çatladığını anlayamadım sanki hafif bi pozitiflik var diğerlerinde inşallah çatlamıştır benimde 3 gündür pozitif çok ağrım var erkende yumurtladım korkuyorum çatlamıycak diye
çatlamazsa diye benim korkum canım ve ne zaman yumurtladım onu bile bilemiyorum adetten sonra ağrılarım başladı 3 gün sonra şüphelenip test yaptım pozitif çıktı hala pozitif anlayamadım ne olduğunu hayırlısı olsun inşallahEVET CANM O GÜN VE BİR ÖNCEKİ GÜN SOL KAZIKTA BATMA BELDE AĞRI VARDI İLK DEFA ÖYLE AĞRILAR HİSSETTİM DEĞERLENDİRDİK O GÜNLERİ NASİP ARTIK ŞUAN BAŞKA BİR DEĞİŞİKLİK YOK
SENİN AĞRI VARSA DEĞERLENDİR CANM KORKACAK BİRŞEY YO K:)
14 ünde yumurtlamışsın canım ne zaman çatladığını anlayamadım sanki hafif bi pozitiflik var diğerlerinde inşallah çatlamıştır benimde 3 gündür pozitif çok ağrım var erkende yumurtladım korkuyorum çatlamıycak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?