MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Bol bol dua ediyorum hamile olmasam da adet olmayim diye adenomyosis hastasiyim adetken bayiliyorum kusuyorum cok zor geciyo ins rabbim hakkimizda hayirlisini verir

Bugün adet tarihim. Dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama gelen giden yok. Bebek konusunda da pek umutlu değilim yumurtlama dönemi tek ilişki oldu ama hayırlısı
Bak umudun bitişi yerde yaşam bitermiş sakın olaki öyle düşünme umut bizim yaşam biçimimiz benim bugündü adet tarihim hadi seçil bir cesaret dedim inanmadım bende ilk başta annemi uyandırdım anne benmi yanılıyorum diye yüce rabbim in hazınesi çok sakın umutsuz olma sakın

14 ünde yumurtlamışsın canım ne zaman çatladığını anlayamadım sanki hafif bi pozitiflik var diğerlerinde inşallah çatlamıştır benimde 3 gündür pozitif çok ağrım var erkende yumurtladım korkuyorum çatlamıycak diye

EVET CANM O GÜN VE BİR ÖNCEKİ GÜN SOL KAZIKTA BATMA BELDE AĞRI VARDI İLK DEFA ÖYLE AĞRILAR HİSSETTİM DEĞERLENDİRDİK O GÜNLERİ NASİP ARTIK ŞUAN BAŞKA BİR DEĞİŞİKLİK YOK

SENİN AĞRI VARSA DEĞERLENDİR CANM KORKACAK BİRŞEY YO K:)

çatlamazsa diye benim korkum canım ve ne zaman yumurtladım onu bile bilemiyorum adetten sonra ağrılarım başladı 3 gün sonra şüphelenip test yaptım pozitif çıktı hala pozitif anlayamadım ne olduğunu hayırlısı olsun inşallah

yumurtlama döneminde ağrı mı oluyor?
benim de adetim pazar günü bitti,dün ve bugün böbrek mi bel mi anlamadığım bi ağrı var regl olacakmışım gibi ...ovulasyon da almadım bu ay bişey çıkmazsa önümüzdeki ay alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…