- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.101
Canım adetim gecikti kan testi yaptirdim 0.73 negatif cıktı o yuzden dedim adet olsam da tekrar calismalara baslask :)gelmesin canım bebiş olsun inşallah :) ağla ağla bi hal oldum çevremdekilerden çıkarıyorum artık hıncımı mümkün olsa evden çıkmayacağım artık
Kendini yıpratma canım vakti zamanımız var ne kadar süredir istiyorsunuz?gelmesin canım bebiş olsun inşallah :) ağla ağla bi hal oldum çevremdekilerden çıkarıyorum artık hıncımı mümkün olsa evden çıkmayacağım artık
hayırlısı olsun canım ya :) valla her ay otomatiğe bağladık şu günlerde şu olacak diye valla robotlara döndükCanım adetim gecikti kan testi yaptirdim 0.73 negatif cıktı o yuzden dedim adet olsam da tekrar calismalara baslask :)
18 ay bitti bu ayla canım siz?Kendini yıpratma canım vakti zamanımız var ne kadar süredir istiyorsunuz?
Bat 23-24 olanlar ne zaman test yapacaksiniz?
İki yıl oldu canım18 ay bitti bu ayla canım siz?
Benim günm gecti kan testim 0.73 negtif cıktı bgun biraz yürüdüm belki sökülürm diye akıntıdan baska hic birsey yok kan lekesi bile yok insallah hamileyimdir hala umutluym
İnsallah insallah canım kist falan mı var acaba o mu geciktirdi acaba adetimi :) herseyi dusunuyormİnşallah hamilesin dir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamilesinizdir kızlar...
yumurtladığın tarihin üzerine 14 gün diye biliyorum ama ben de bu ay kesin öğrenicem yumurtam 3 gündür çatlamıyor bakalım bat ı etkiliycek mi
Aminn insallah hayırlı olsun canmmerhaba kizlar ben mayis 12 de guzel haberimi aldim darisi sizlere insallah. Rabbim yardimciniz olsun
Keske bende de hata olsaEvet labaratuardan labaratuara değişiklik gösterir aynı yerde yaptırmalısın
İnsallah insallah canım kist falan mı var acaba o mu geciktirdi acaba adetimi :) herseyi dusunuyorm
Benim.bat gecti canım hamile de degilm adet olsam da rahatlasamçikolata kistleri arada sırada olup gidermiş doktorum demişti sıkıntı değil onlar dedi ama kötü bi kist varsa eğer Allah korusun hepimizi...Ben de de iltihap vardı gittim doktora ilaç verdi içtim geçti gibi oldu ama tekrar çok hafif ara ara kaşıntı var birde bembeyaz akıntı koku yok bende senin gibi düşünüyorum acaba iltihap mı oldu diye doktor olabilir hamile de kalırsın ama en ufak şeyde gel ilaçla geçiririz dedi o yuzden içim rahat BAT ımı bekliyorum senin gibi kafam da deli sorular sorular sorular...
Benim.bat gecti canım hamile de degilm adet olsam da rahatlasam
Benim.bat gecti canım hamile de degilm adet olsam da rahatlasam
Degilim canım deger 0.73 cikti negatifBelki de hamilesindir çok kafa karıştırıcı şeyler bunlar çok zor dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?