- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.041
evet oluyor canım ağrı ve akıntı ağrı aynı adet ağrısı gibi ama herkes de olmayabilir tabii bünyeye göre değişiryumurtlama döneminde ağrı mı oluyor?
benim de adetim pazar günü bitti,dün ve bugün böbrek mi bel mi anlamadığım bi ağrı var regl olacakmışım gibi ...ovulasyon da almadım bu ay bişey çıkmazsa önümüzdeki ay alıcam.
yumurtlama döneminde ağrı mı oluyor?
benim de adetim pazar günü bitti,dün ve bugün böbrek mi bel mi anlamadığım bi ağrı var regl olacakmışım gibi ...ovulasyon da almadım bu ay bişey çıkmazsa önümüzdeki ay alıcam.
benimde 2 aydır oluyor ağrı korunmayı bıraktıktan sonra olmaya başladı daha önce çünkü anlamıyordum bile yumurtladığımı ama şimdi kasık ağrısı göğüs ağrısı stres sinir hepsi oluyor adet öncesi gibi aynıBEN İLK DEFA ÖYLE AĞRI HİSSETİM YOKSA HİÇ FARK ETMEZDİM AĞRI FELAN BU AY OLDU AĞRI
adetime daha 10 gün var benim bakalım ne olcak :) ilk defa ovulasyon ile takip yaptımbenimde 2 aydır oluyor ağrı korunmayı bıraktıktan sonra olmaya başladı daha önce çünkü anlamıyordum bile yumurtladığımı ama şimdi kasık ağrısı göğüs ağrısı stres sinir hepsi oluyor adet öncesi gibi aynı
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah ben korunmayı bıraktığımdan beri kullanıyorum ovulasyon testi çok memnunum en azından bat ını hesaplıyabiliyorsun bizde henüz bebiş yok çünkü tam anlamıyla değerlendiremedik yumurtlama dönemlerini ama olacağına inanıyorum bir günadetime daha 10 gün var benim bakalım ne olcak :) ilk defa ovulasyon ile takip yaptım
Catlamadigini nerden biliyorsun ki :)aa hadi bakalım hayırlısı inşallah ben korunmayı bıraktığımdan beri kullanıyorum ovulasyon testi çok memnunum en azından bat ını hesaplıyabiliyorsun bizde henüz bebiş yok çünkü tam anlamıyla değerlendiremedik yumurtlama dönemlerini ama olacağına inanıyorum bir günbu ayda ilk koyu olduğu günü değerlendirdik ama çatlamak bilmedi yumurtam ölmüştür herhalde artık spermler bu gecede ilişki olmaz eşim yok evde bu ayda gitti bizim
inşallah canım :)Catlamadigini nerden biliyorsun ki :)
24 saat yasiyor spermler
Umarim tutmustur ikimizinkide :)
inşallah canım :)
Yaa oyle mi benimde pozitif daha catlamadi demwk mi bu
cnm çok çok sevindim tbk ederim ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinBak umudun bitişi yerde yaşam bitermiş sakın olaki öyle düşünme umut bizim yaşam biçimimiz benim bugündü adet tarihim hadi seçil bir cesaret dedim inanmadım bende ilk başta annemi uyandırdım anne benmi yanılıyorum diye yüce rabbim in hazınesi çok sakın umutsuz olma sakın
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah ben korunmayı bıraktığımdan beri kullanıyorum ovulasyon testi çok memnunum en azından bat ını hesaplıyabiliyorsun bizde henüz bebiş yok çünkü tam anlamıyla değerlendiremedik yumurtlama dönemlerini ama olacağına inanıyorum bir günbu ayda ilk koyu olduğu günü değerlendirdik ama çatlamak bilmedi yumurtam ölmüştür herhalde artık spermler bu gecede ilişki olmaz eşim yok evde bu ayda gitti bizim
benim testler böyle kızlar ovulasyon takibi
eğer yumurtan çatlamadıysa uzamıştır batın yani yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet görürsün cnmOvulasyon dan sonra bat nasıl hesaplanıyor benim bu ay 10u tahmini çatlama günüydü buna göre bat 24 Mayıstı ama o gün doktora gittim yumurtam hala duruyordu yani çatlamamıştı bat hala 24 değil mi 26-28 e mi uzar??
cnm benim batda 23 ünde bende çatlıyorum ama dayanmak zorundayız sanırım nasıl geçicekse bu günler23 mayıs bat tarihim sizce test yapsammı bi meraktan çatlıyorum :)
Bende oyle yapiyorum canm hafta sonu degerlendirdik dunde degerlendirdik gun asiri silik cikana kadar devam edecegim14 mayıstan 21-22 sine kadar gün aşırı ilişkiye girmelisin bence sen nasıl yorumladın
Bende oyle yapiyorum canm hafta sonu degerlendirdik dunde degerlendirdik gun asiri silik cikana kadar devam edecegim
Yok devam etmiyor iki gun surdu 13. 14 te sol kasik batmasi ve sirt agrisi canmpeki ağrın sızın yumurtlama belirtilerin devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?