MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

evet oluyor canım ağrı ve akıntı ağrı aynı adet ağrısı gibi ama herkes de olmayabilir tabii bünyeye göre değişir

BEN İLK DEFA ÖYLE AĞRI HİSSETİM YOKSA HİÇ FARK ETMEZDİM AĞRI FELAN BU AY OLDU AĞRI

Dün test yaptım negatif çıktı bi arkadaşım da test için erken diyor bi süre geçmesi gerek dedi. Kafam karıştı ne zaman test yapacağım, ağrının anlamı var mı allak bullak oldum.

BEN İLK DEFA ÖYLE AĞRI HİSSETİM YOKSA HİÇ FARK ETMEZDİM AĞRI FELAN BU AY OLDU AĞRI
benimde 2 aydır oluyor ağrı korunmayı bıraktıktan sonra olmaya başladı daha önce çünkü anlamıyordum bile yumurtladığımı ama şimdi kasık ağrısı göğüs ağrısı stres sinir hepsi oluyor adet öncesi gibi aynı

adetime daha 10 gün var benim bakalım ne olcak :) ilk defa ovulasyon ile takip yaptım

adetime daha 10 gün var benim bakalım ne olcak :) ilk defa ovulasyon ile takip yaptım
aa hadi bakalım hayırlısı inşallah ben korunmayı bıraktığımdan beri kullanıyorum ovulasyon testi çok memnunum en azından bat ını hesaplıyabiliyorsun bizde henüz bebiş yok çünkü tam anlamıyla değerlendiremedik yumurtlama dönemlerini ama olacağına inanıyorum bir gün bu ayda ilk koyu olduğu günü değerlendirdik ama çatlamak bilmedi yumurtam ölmüştür herhalde artık spermler bu gecede ilişki olmaz eşim yok evde bu ayda gitti bizim

Catlamadigini nerden biliyorsun ki :)
24 saat yasiyor spermler
Umarim tutmustur ikimizinkide :)

cnm çok çok sevindim tbk ederim ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin

Ovulasyon dan sonra bat nasıl hesaplanıyor benim bu ay 10u tahmini çatlama günüydü buna göre bat 24 Mayıstı ama o gün doktora gittim yumurtam hala duruyordu yani çatlamamıştı bat hala 24 değil mi 26-28 e mi uzar??

eğer yumurtan çatlamadıysa uzamıştır batın yani yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet görürsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…