MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

senle aynıyız galiba ne kadar var adetine ? :) benim 10 gün
Utanarak yazıyorum 23 gün var benim ya ben reglime 8 gün kala kan testi yaptım negatifti,bazen gebe olup regl olanlar varmıs,bi umut. Reglim geçti ama dediğim gibi ağrılar başladı 2 gündür. Çooook bekleyeceğim 23 gün geçmez. Bebe time adında bi test varmıs onu aldım negatif çıktı o da kimi de yazmış doğru olmuyor diye. Senin az zaman var beklenecek.:))

Canim regl olmazsin hamilelikte yerlesme kanamadi diye bişey var o da tam adet gibi olmuyirmus arastir istersen

Reglin 33 günde bir olduğu için yumurtlamada geç oluyor 3-4 haftlık bebek için 650 değeri çokda düşük değil bence.. Ama şundan eminim tecrübeyle sabit farklı labaratuarda sonuçlarda farklı çıkıyor. Canını sıkma olumsuzda düşünme rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Öyle yapmaya çalışıyorum Allah razı olsun senden moral werden bana cuma günü sonucu aldıktan sonra yazıcam sana inşallah güzel haberler weririm hakkımızda hayırlısı olsun canım. .

Dzm01 bende her defasında günüm geçmeden yapmayacağım diyorum ama gene dayanamadım işte bide eczaneden ergrn gebelik testi istedim 4 tl ödedim normal testlerde o fiyat zaten
Ben ilk defa aldım erken gebelik testini 20tl verdim. Markaya göre değişiyordur belki. Aslında ben inanmıyorum onların daha erken sonuç verdiğine ama almış oldum bir kere. Neyse artık geriye sayım yapıyorum son 3:)

Dontora gittim kese war ama henuz bebek gorunmuyo haftaya tekrar gel dedi.normal mi dedim notmal dedi .benim moralim bozuldu ama .benim gibi olan warmi kizlar.
Canim gec döllenme olabilir hic merak etme herkeste farklı olabiliyormus. Ultrason cihaz kalitesine göre de değişiyor bildiğim kadarıyla hic canını sıkma ki bebisinin de canı sıkılmasın

Hayalhayal benim ilk bebeğimdede aynı şey olmuştu günümü onbeş gün kadar geçmişti keseyi görüp bebeği görememişti bir hafta sonraki kontrolde bebekde görülmüştü sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…