- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.121
Evet iste adet olsam da yeni calismalara baslasakAdet olursak ta gelecek yumurtlamamız da yine deneriz sıkıntı yok çok şükür sağlılıyız...
Evet iste adet olsam da yeni calismalara baslasak
4 haziranı bekliyorum. Bat 24 MayısBat 23-24 olanlar ne zaman test yapacaksiniz?
O zamana kadar bekleyebilecekmisin şaka4 haziranı bekliyorum. Bat 24 Mayıs
Utanarak yazıyorum 23 gün var benimsenle aynıyız galiba ne kadar var adetine ? :) benim 10 gün
Eşim artık bensiz yaptir negatifse hiç söyleme dedi. Çok üzülüyor. Bende 10 gün bekliyim diyorum geçen ay çok sıkıntı çektimO zam
O zamana kadar bekleyebilecekmisin şaka
Canim regl olmazsin hamilelikte yerlesme kanamadi diye bişey var o da tam adet gibi olmuyirmus arastir istersenUtanarak yazıyorum 23 gün var benimya ben reglime 8 gün kala kan testi yaptım negatifti,bazen gebe olup regl olanlar varmıs,bi umut. Reglim geçti ama dediğim gibi ağrılar başladı 2 gündür. Çooook bekleyeceğim 23 gün geçmez. Bebe time adında bi test varmıs onu aldım negatif çıktı o da kimi de yazmış doğru olmuyor diye. Senin az zaman var beklenecek.:))
Öyle yapmaya çalışıyorum Allah razı olsun senden moral werden bana cuma günü sonucu aldıktan sonra yazıcam sana inşallah güzel haberler weririm hakkımızda hayırlısı olsun canım. .Reglin 33 günde bir olduğu için yumurtlamada geç oluyor 3-4 haftlık bebek için 650 değeri çokda düşük değil bence.. Ama şundan eminim tecrübeyle sabit farklı labaratuarda sonuçlarda farklı çıkıyor. Canını sıkma olumsuzda düşünme rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Ben ilk defa aldım erken gebelik testini 20tl verdim. Markaya göre değişiyordur belki. Aslında ben inanmıyorum onların daha erken sonuç verdiğine ama almış oldum bir kere. Neyse artık geriye sayım yapıyorum son 3:)Dzm01 bende her defasında günüm geçmeden yapmayacağım diyorum ama gene dayanamadım işte bide eczaneden ergrn gebelik testi istedim 4 tl ödedim normal testlerde o fiyat zaten
Canim gec döllenme olabilir hic merak etme herkeste farklı olabiliyormus. Ultrason cihaz kalitesine göre de değişiyor bildiğim kadarıyla hic canını sıkma ki bebisinin de canı sıkılmasınDontora gittim kese war ama henuz bebek gorunmuyo haftaya tekrar gel dedi.normal mi dedim notmal dedi .benim moralim bozuldu ama .benim gibi olan warmi kizlar.
Ikinci denememiz bu ay bekleyemiyorum yaa daha 5-6 gun var reglime dun test yaptim o derece yani surekli bir belirti ariyorum ara ara umutsuzluga kapiliyorum resmen takinti oldu bu psikolojiden kurtulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?