MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Selamlar arkadaşlar
Uzun zamandır takip ediyordum yeni üye oldum,daha simdi
Adetime 6 gün var.dun dayanamayıp idrar testi yaptım negatiftir
Sabırsızlıkla günümü bekliyorum
İnş hamileyimdir

Hoşgeldin aramıza öncelikle,
Bence bekle adetini ben de bekliyorum...zor beklemek ama dayanıyoruz işte...

Bu arada bu ay tam bir yıl oluyor deneyeli.tutturamiyoruz bir turlu.işte rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur.
Çok üzülüyorum kızlar.her ay bir umut.umudum tükenmeye basliyor

Ben de adet olduğum da öyle oluyo canım ama hiç sıkma kendini hamile kalma dönemlerin de sık ilişkiye girin eşinle nasibimiz de vardır da olur inşallah morel bozukluğu çok etkiliyo...

Kızlaar Batı'ma 6-7gün var ve az önce tuvalete çıktığımda peçeteye bi iki cook acık pembe sonra hafif kahve lekelenme gördüm sizce yerleşme olabilir mi son adet tarım 28nisan beklenen adet 23-24mayıs

Yorumun icin cok tesekkurler canm.kimseyle de paylasilmiyor.tanidiklarim hep istedikleri ay hamile kaldilar.moral oldu.25 inde adet olucam ben. Sen ne zaman peki?

Benim de 23'ü ama 24'e de sarkabilir canım bekliyorum merakla ne olcak diye...Allah isteyen herkese versin Rabbim test yapmak istiyorum ama beklemek daha mantıklı geliyo...Sen düşünüyomusun test yapmayı cnm???

Dun yaptım negatifti.moralim bozuldu.sabah yapmıştım.moral bozukluğundan uyuyakaldım.ise geç kaliyordum.adet gününe kadar da yapmayı dusunmuyorum.1 yıldır uğraşıyorum,test yapmadım,yapincada negatif çıktı canm
İnş bu ay hamileyizdir

Bence kan testi en mantıklısı benim bat ım da 23 yada 24 ü gibi erken den yaptırınca çıkmaya biliyo ama sen nasıl istersen tabiki de git bi yaptır derim ben canım

Amin İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eetsin canım çok istiyorum...

Eşime söyledim 23ünü bekleyin en azından diyor bakalım bekleyebilecek miyiz ay inşallah Rabbim kucağımızı bebelerle doldururbu ay yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…