MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Elem7891 regl tarihimiz aynı ben bu akşam test yaptım negatifti birde sabah deniycem sen bari boşuna para verme aslında tahlil için çok erken ama dayanamadım hastaneye gidipde kan tahlili içinde utanıyorum artık kaç aydır sürekli yaptırıyorum

Aynen yapmicam beklemeye karar verdim canım...Olsun sen ne zaman gitmek istiyosan git kime ne beklemek zor insan tez zaman da güze haber almak istiyo...aynen çok erken keşke yapmasaydın canım boşuna negatif gördün...bizimm şuan pek bellli olucağını sanmıyorum hamilelik hormonumuzun...Güzel haberler verirsin inşallah bana Rabbim isteyen herkese versin canım...

Bi de korktuğum bişey var eşimle kan uyuşmazlığımız ilk Hamilelikte sorun olmaz ama ikincisinde iğne olacaksın demişlerdi ilkinde de olmalımıyım acaba ???

Günaydınlarr bende geçen sene ilk mayıs ayında denemiştim eşimin doğum gününe hediye olur diye şimdi ikinci doğum günü geliyor ama tık yok son 3 gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…