- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.161
Canm siz ne zamandır deniyorsunuz.
Bizim bu mayıs ayıyla 1 yıl oluyor
Eşime söyledim 23ünü bekleyin en azından diyor bakalım bekleyebilecek miyiz ay inşallah Rabbim kucağımızı bebelerle doldururbu ay yüzümüz güler
İnş canm.bende çok sabırsızlanıyorum.inş olur.İnşallah caaanım cok istiyoruz hepimizin bitane olur hayırlısıyla
Amin.amin.amin.bugünlerin yüzü suyu hurmetine bebisimiz olur insİNŞALLAHHH RABBİM sesimizi duysun karıncıklarımız bebeklerle dolsun...
Geçmiş olsun canm3 4 aydır ama son iki aydır daha yoğunlukta canım bnde iltihap vardı tedavi oldum aksadı falan 2 aydır daha yoğun deniyoruz...
Benimde 25 inde canmAyın 24 de inşaallah bu kulup inler hamile çığlıklarından
Geçmiş olsun canm
Olursa ilk bebisin mi olacak peki?
Amin.amin.amin.bugünlerin yüzü suyu hurmetine bebisimiz olur ins
Elem7891 regl tarihimiz aynı ben bu akşam test yaptım negatifti birde sabah deniycem sen bari boşuna para verme aslında tahlil için çok erken ama dayanamadım hastaneye gidipde kan tahlili içinde utanıyorum artık kaç aydır sürekli yaptırıyorum
Canm kan uyuşmazlığından doğum yapınca bir iğne vuruluyor okadar.Bi de korktuğum bişey var eşimle kan uyuşmazlığımız ilk Hamilelikte sorun olmaz ama ikincisinde iğne olacaksın demişlerdiilkinde de olmalımıyım acaba ???
Amiin kuzum inşallahGünaydın kızlar
6 günüm kaldı.son adet tarihim 25 i
Dua edelim birbirimize.bu ay 12. Ayimizdi
İnş tutar kızlar
Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli bebisler nasip eder ins
İnş canım biran önce hamile kalırızGünaydınlarr bende geçen sene ilk mayıs ayında denemiştim eşimin doğum gününe hediye olur diye şimdi ikinci doğum günü geliyor ama tık yok son 3 gün bakalım
Merhabalar canmkızlar merhabalar 3 gun gectı reglmn uzerınden saldım kendımı napacam bılmıorum umıtlenmk ıstemıyorum varmıdr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?