- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.181
canım 24-25 gunde olan bır ınsanım şaşmıyor.fakat 28-29 gundyım nıye boyle anlamıyorum ıdrardada cıkmadı.beklıcem dedıgın gıbıMerhabalar canm
Normalde de gecikiyorsa reglin bence pazartesiyi kadar bekle
Normalde günü gününe oluyorsan bence hiç durma bir test yap
Sonucunu yazarsin canm
İnş pozitif olur
Anladımcanım 24-25 gunde olan bır ınsanım şaşmıyor.fakat 28-29 gundyım nıye boyle anlamıyorum ıdrardada cıkmadı.beklıcem dedıgın gıbı
Ayy inşallah hamişsindir sabırsızlıkla bekliyoruz pzt çok geç bence sen yarın yaptır kan testinicanım 24-25 gunde olan bır ınsanım şaşmıyor.fakat 28-29 gundyım nıye boyle anlamıyorum ıdrardada cıkmadı.beklıcem dedıgın gıbı
haber vercem hemen sıze :)) zaten bı eşim bıde burdakılerle paylaşıorm:))dıgerlerının haberı yok:)Ayy inşallah hamişsindir sabırsızlıkla bekliyoruz pzt çok geç bence sen yarın yaptır kan testini
Aynen canm.ben de kimseyle paylaşmak yorum.bizde bu ayla tam 12 ay oldu heray uğraşıyorum.her ay hüsran.haber vercem hemen sıze :)) zaten bı eşim bıde burdakılerle paylaşıorm:))dıgerlerının haberı yok:)
ınsallah ılk hıc bebegı olmayanlara versın allahım ben boyle dua edıyorum.benım var olmasada olur ıns ısteyen herkesın bebısı olur arkadasım olur canını sıkma zamanı vardırAynen canm.ben de kimseyle paylaşmak yorum.bizde bu ayla tam 12 ay oldu heray uğraşıyorum.her ay hüsran.
Bu ay umutluydum.gerçi 2 gün önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı
25 ini bekliyorum.
İnşınsallah ılk hıc bebegı olmayanlara versın allahım ben boyle dua edıyorum.benım var olmasada olur ıns ısteyen herkesın bebısı olur arkadasım olur canını sıkma zamanı vardır
yok canım 10 yasında kızım varAyseulus ilk bebeiginiz mi peki canm
Utanarak yazıyorum 23 gün var benimya ben reglime 8 gün kala kan testi yaptım negatifti,bazen gebe olup regl olanlar varmıs,bi umut. Reglim geçti ama dediğim gibi ağrılar başladı 2 gündür. Çooook bekleyeceğim 23 gün geçmez. Bebe time adında bi test varmıs onu aldım negatif çıktı o da kimi de yazmış doğru olmuyor diye. Senin az zaman var beklenecek.:))
Aynen yaa umudum azaliyor gun geçtikçe. Allah hayirlisini versin hepimizeBen de çok mutsuz hissediyorum ya bide adet olursam vay halime...
Aynı umutla bende test yaptim8 gün kalaKizlar ben yine dayanamadim test yaptim 4-5 gun var daha belki silikte olsa cikar diye kocaman tek cizgi. Umudum azaliyor gittikce kasik agrim oluyor ara ara goguslerim aciyor ama zaten adet oncesi acir hep. Ovulasyon testiyle takip ettim bu ay fecmiyor zaman
ovulasyon testi kullanıyorum canım ama neyseki çatladı bu sabah testim negatifti çok şükürEvet çatlamadığını nerden biliyorsun canım
Sanirim en iyisi baska seylerle meshul olup kafa dagitmak dusunmemeye calismak yapicak bisi uok hayirlisiAynı umutla bende test yaptim8 gün kala
Kalın bir tek çizgi
12 aydır da uğraşıyorum.hiç test yapmadım.hadi yapayım dedim.
6 günüm var.moralim bozuk
Temizlik yapcam başlayamadım
ovulasyon testi kullanıyorum canım ama neyseki çatladı bu sabah testim negatifti çok şükür
Ya o durum çok berbat şu an ben de test yapmak istiyorum ama artık tek çizgi görmekten sıkıldım yalnız ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce sevinir hale geldimKizlar ben yine dayanamadim test yaptim 4-5 gun var daha belki silikte olsa cikar diye kocaman tek cizgi. Umudum azaliyor gittikce kasik agrim oluyor ara ara goguslerim aciyor ama zaten adet oncesi acir hep. Ovulasyon testiyle takip ettim bu ay fecmiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?