MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhabalar canm
Normalde de gecikiyorsa reglin bence pazartesiyi kadar bekle
Normalde günü gününe oluyorsan bence hiç durma bir test yap
Sonucunu yazarsin canm
İnş pozitif olur
canım 24-25 gunde olan bır ınsanım şaşmıyor.fakat 28-29 gundyım nıye boyle anlamıyorum ıdrardada cıkmadı.beklıcem dedıgın gıbı

haber vercem hemen sıze :)) zaten bı eşim bıde burdakılerle paylaşıorm:))dıgerlerının haberı yok:)
Aynen canm.ben de kimseyle paylaşmak yorum.bizde bu ayla tam 12 ay oldu heray uğraşıyorum.her ay hüsran.
Bu ay umutluydum.gerçi 2 gün önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı
25 ini bekliyorum.

Aynen canm.ben de kimseyle paylaşmak yorum.bizde bu ayla tam 12 ay oldu heray uğraşıyorum.her ay hüsran.
Bu ay umutluydum.gerçi 2 gün önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı
25 ini bekliyorum.
ınsallah ılk hıc bebegı olmayanlara versın allahım ben boyle dua edıyorum.benım var olmasada olur ıns ısteyen herkesın bebısı olur arkadasım olur canını sıkma zamanı vardır

ınsallah ılk hıc bebegı olmayanlara versın allahım ben boyle dua edıyorum.benım var olmasada olur ıns ısteyen herkesın bebısı olur arkadasım olur canını sıkma zamanı vardır
İnş
Benimde 4 yasini doldurmak üzere bir kızım var
3.ayimizdi hemen tutmuştu
2.bebeğimiz tam 12 aydır niyetleniyoryz
Hayırlısı rabbim sen
Çok istiyorum
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

YAA CANM ÇOK ERKEN SENİNKİ :) BU DURUMDA ANLAMAN ÇOK ZOR SANKİ
SİZİN AİLEDE VAR MI ÖYLE ADET OLUPTA HAMİLE KALAN GENETİK OLABİLİYOR

Kizlar ben yine dayanamadim test yaptim 4-5 gun var daha belki silikte olsa cikar diye kocaman tek cizgi. Umudum azaliyor gittikce kasik agrim oluyor ara ara goguslerim aciyor ama zaten adet oncesi acir hep. Ovulasyon testiyle takip ettim bu ay fecmiyor zaman

Aynı umutla bende test yaptim8 gün kala
Kalın bir tek çizgi
12 aydır da uğraşıyorum.hiç test yapmadım.hadi yapayım dedim.
6 günüm var.moralim bozuk
Temizlik yapcam başlayamadım

Aynı umutla bende test yaptim8 gün kala
Kalın bir tek çizgi
12 aydır da uğraşıyorum.hiç test yapmadım.hadi yapayım dedim.
6 günüm var.moralim bozuk
Temizlik yapcam başlayamadım
Sanirim en iyisi baska seylerle meshul olup kafa dagitmak dusunmemeye calismak yapicak bisi uok hayirlisi

ovulasyon testi kullanıyorum canım ama neyseki çatladı bu sabah testim negatifti çok şükür

Ben de doktora gittiğimde yumurta çatlamamıştı ovulasyon testi negatif olunca çatladı diye ona göre ilişkiye girdim ama doktor bu hafta gün aşırı yap demişti sonra dedim acaba doktoru dinlemeli miydim ama ovulasyon testi zaten gösterdi yani dimi

Ya o durum çok berbat şu an ben de test yapmak istiyorum ama artık tek çizgi görmekten sıkıldım yalnız ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce sevinir hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…