- 14 Mayıs 2016
- 354
- 356
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.201
Hamile olduğumu öğrenince o enerjiyle kapı pencere silcem temizlik yapcam dermisimKızlar hamilelik ürünleri bakıyorum şimdiden siz neler yapiyorsunuzbat a 6 gün
Ne kadar zaman var senin ?Hamile olduğumu öğrenince o enerjiyle kapı pencere silcem temizlik yapcam dermisim
Bir ogrensem bakcam da canm
Bekliyorum
25 mayisi bekliyorum canmNe kadar zaman var senin ?
Şimdi dem alicaklarimj ayarlıyor o bile heyecanli
ayy İNŞALLAH cnm tutunmuştur sana İNŞALLAH bu arada belirtilerin varmı yoksa geçen ayki gibimikızlar merhabalar 3 gun gectı reglmn uzerınden saldım kendımı napacam bılmıorum umıtlenmk ıstemıyorum varmıdr acaba
Aynısı geçen ay bendede oldu okadar çok belirtilerim olduki hatta ben affedersin çıkarmaya başlamıştım sanarsın 2 aylık hamileKızlar gerçekten psikolojik bozuldu
Geçenlerde mide bulantısı sırt ağrısı vardı
8 gün kala yani.bir test alayim dedim
Sonuç negatifti
Ne mide bulantısı kaldı ne sırt agrisi
gecen ay kasıklarm agrıodu bu ay hıçbişi yokayy İNŞALLAH cnm tutunmuştur sana İNŞALLAH bu arada belirtilerin varmı yoksa geçen ayki gibimi
evet canım ya 2 kez ıdrar test yaptm sılık bıle cıkmıo kan yapasım hıc gelmıo ama bugun olmazsam mecbur yapıcam belırsızlık kotuAyseulas üçgün geçmiş ve hala test yapmıyorsun pes valla biz günümüze bir hafta kala testlere başkıyoruz
bende beklemedeyim bat 23_24ınsallah canım sen naptın n1san
bellı olmaz canım dıkkat yınede senbende beklemedeyim bat 23_24belirti aramak istemiyorum ama oluyor doğal olarak kısmet bu ayda tutmadı sanırım çünkü göğüslerimde acı yok sadece batma var kasıklarda
Aynı zaman i bekliyoruz canım25 mayisi bekliyorum canm
Yani son 6 gün
Siz ne kadar zamandır Bebis için ugrasiyosunuz
gecen ay peluş pofıdık boyle krem rengı bı kundak almıstım:)))Aynı zaman i bekliyoruz canım
Bebek için yeni yeni sayılır. . Siz
Olucak bebeğin için hiç hediye aldın mi ben daha hiçbişey almadım. . Ne alsam diyorum
İnşallah canmselam arkadaşlar ben de mayısta hamile olmayı bekliyorum hayırlısı inşallah bat 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?