MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Aynı zaman i bekliyoruz canım
Bebek için yeni yeni sayılır. . Siz
Olucak bebeğin için hiç hediye aldın mi ben daha hiçbişey almadım. . Ne alsam diyorum
Ayaklı zibinlar çok işe yarıyor bebislerin ilk birkaç ayında canm,minik eldivenler,minik çoraplar,pişik önleyici krem özellikle sebamedinki.sizin ilk heralde değil mi

Çok tesekkur ederim.insallah aliriz hayirli haber.benim gogus uclarimda batma var ama mide bulantisi falan yok.ilk ay olunca cok umutlu degilim ama insallah olur.
Hiç belli olmaz
Bir arkadaşım 2.bebeği için korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.
Benim bu 25 inde 12. Ayimiz olacak
Hiçbir belirti yok şuanda bende

Canım rabbim inşallah hayırlı bebisler nasip eder bizlere
İsteyene daha çok bekletmeden nasip etsin rabbimiz
benim de 4 yaşında bir kızım var
2. İçin geçen yıl mayısta başladık
Bu mayısa kadar hiç aksatmadan devam ettik
1 yıl oldu artık.bakalım bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum

gecen ay peluş pofıdık boyle krem rengı bı kundak almıstım:)))
İnsan bebek ürünleri ne bakarken hayran kalıyor çokta secenek var ufak twfekleri şimdiden alıp aklımdan çıkmasını istiyorum bazı şeylerin
Ayaklı zibinlar çok işe yarıyor bebislerin ilk birkaç ayında canm,minik eldivenler,minik çoraplar,pişik önleyici krem özellikle sebamedinki.sizin ilk heralde değil mi
İlk olucak hayirlisiyla bizim ikiz olma ihtimali var ailen sebep sizin ilk mi?
Bat a 6 gün var bebeğim ne zaman benimlesinn

İkinciyi istiyoruz canm biz
4 yaşında bir kızım var

Bi de korktuğum bişey var eşimle kan uyuşmazlığımız ilk Hamilelikte sorun olmaz ama ikincisinde iğne olacaksın demişlerdi ilkinde de olmalımıyım acaba ???

Ol bence doktoruna danış benim annemle babam da da varmış ben ilk çocuklarıyım vurunmamışlar ama ikinci de vurmamız lazım demiş doktor aslın da ben de de vurunmaları lazımmış allah korumuş kan zehirlenmesi olursa seni de bebeğini etkiler canım dokturuna söyle aman diyim aksatma...

Kızlar herkese merhaba sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilirmi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil

Allah bagislasin canim insallah encyakin zamanda kavusursun sende bebisine ben bekliyorum 10senedir esimde sayi sorunu vardi gectigimiz ay 8milyon cikti bu ay tekrar yaptirdi farkli bi merkezde 70milyon cikti haeekettede bi sikinti yok sasirdim onceki tahlilde muhakkak bu sikinti vardir demis doktor bakalim bende pco var esimde sorun olmamasi isleri kolaylastirdi

Usutmus olabilirsin canim yumurtlama desem gecmis olmasi gerekiyo yadacgec yumurtluyoda olabilrsin

Sevindim canm inş
Rabbim kun feye kun dediğinde herşey oluverir
Yeterki O ol desin.dua etmek çalışmak araştırmak gerek
Seninde haberlerini bekliyoruz canm
Allah yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…