- 9 Nisan 2016
- 371
- 293
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.221
Ayaklı zibinlar çok işe yarıyor bebislerin ilk birkaç ayında canm,minik eldivenler,minik çoraplar,pişik önleyici krem özellikle sebamedinki.sizin ilk heralde değil miAynı zaman i bekliyoruz canım
Bebek için yeni yeni sayılır. . Siz
Olucak bebeğin için hiç hediye aldın mi ben daha hiçbişey almadım. . Ne alsam diyorum
Aramıza hoşgeldin canmMerhaba yeni üye oldum sırf bu konu için 3,5 aylık evliyim ve bizde artik bebek dusunmeye basladik.ilk defa mayis basindan beri korunmadik.insallah hamileyimdir.benim de bat 25 bakalim ne olacak
Çok tesekkur ederim.insallah aliriz hayirli haber.benim gogus uclarimda batma var ama mide bulantisi falan yok.ilk ay olunca cok umutlu degilim ama insallah olur.Aramıza hoşgeldin canm
Bende dün üye oldum
İnş hepimizin hayırlı haberlerini aliriz
Hiç belli olmazÇok tesekkur ederim.insallah aliriz hayirli haber.benim gogus uclarimda batma var ama mide bulantisi falan yok.ilk ay olunca cok umutlu degilim ama insallah olur.
Insallah tez zamanda bizde muradimiza ereriz tabi saglikli sihatli bebislerimiz olur :)Hiç belli olmaz
Bir arkadaşım 2.bebeği için korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.
Benim bu 25 inde 12. Ayimiz olacak
Hiçbir belirti yok şuanda bende
MerhabaMerhaba kizlar
Benim bat 22si bekliyorum adet olursam asilama tedavisine baslicaz hepimiz icin hayirlisi bakalim beklemedeyim
Evet canim az kaldi bekliyorum bi an once adet olmayi ben 10senelik evliyim basimdan bi dis gebelik bide olu dogum gecti senn durumun nasilMerhaba
Hadi az kalmış
Hakkında hayırlısı canm
İnsan bebek ürünleri ne bakarken hayran kalıyor çokta secenek var ufak twfekleri şimdiden alıp aklımdan çıkmasını istiyorum bazı şeyleringecen ay peluş pofıdık boyle krem rengı bı kundak almıstım:)))
İlk olucak hayirlisiyla bizim ikiz olma ihtimali var ailen sebep sizin ilk mi?Ayaklı zibinlar çok işe yarıyor bebislerin ilk birkaç ayında canm,minik eldivenler,minik çoraplar,pişik önleyici krem özellikle sebamedinki.sizin ilk heralde değil mi
İkinciyi istiyoruz canm bizİnsan bebek ürünleri ne bakarken hayran kalıyor çokta secenek var ufak twfekleri şimdiden alıp aklımdan çıkmasını istiyorum bazı şeylerin
İlk olucak hayirlisiyla bizim ikiz olma ihtimali var ailen sebep sizin ilk mi?
Bat a 6 gün varbebeğim ne zaman benimlesinn
Hayırlı si olsun canımİkinciyi istiyoruz canm biz
4 yaşında bir kızım var
Bi de korktuğum bişey var eşimle kan uyuşmazlığımız ilk Hamilelikte sorun olmaz ama ikincisinde iğne olacaksın demişlerdiilkinde de olmalımıyım acaba ???
Amin canım...Aynen yaa umudum azaliyor gun geçtikçe. Allah hayirlisini versin hepimize
Allah bagislasin canim insallah encyakin zamanda kavusursun sende bebisine ben bekliyorum 10senedir esimde sayi sorunu vardi gectigimiz ay 8milyon cikti bu ay tekrar yaptirdi farkli bi merkezde 70milyon cikti haeekettede bi sikinti yok sasirdim onceki tahlilde muhakkak bu sikinti vardir demis doktor bakalim bende pco var esimde sorun olmamasi isleri kolaylastirdiCanım rabbim inşallah hayırlı bebisler nasip eder bizlere
İsteyene daha çok bekletmeden nasip etsin rabbimiz
benim de 4 yaşında bir kızım var
2. İçin geçen yıl mayısta başladık
Bu mayısa kadar hiç aksatmadan devam ettik
1 yıl oldu artık.bakalım bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum
Usutmus olabilirsin canim yumurtlama desem gecmis olmasi gerekiyo yadacgec yumurtluyoda olabilrsinKızlar herkese merhaba sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilirmi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil
Sevindim canm inşAllah bagislasin canim insallah encyakin zamanda kavusursun sende bebisine ben bekliyorum 10senedir esimde sayi sorunu vardi gectigimiz ay 8milyon cikti bu ay tekrar yaptirdi farkli bi merkezde 70milyon cikti haeekettede bi sikinti yok sasirdim onceki tahlilde muhakkak bu sikinti vardir demis doktor bakalim bende pco var esimde sorun olmamasi isleri kolaylastirdi
Evet canim haklisin.hazirandada burdayiz dimiSevindim canm inş
Rabbim kun feye kun dediğinde herşey oluverir
Yeterki O ol desin.dua etmek çalışmak araştırmak gerek
Seninde haberlerini bekliyoruz canm
Allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?