MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Beklemek çok sıkıntılı.İnsanın aklında sürekli acaba hamile miyim sorusu.Böyle düşününce her şeyi hamilelik belirtisine yoruyorum.Sizde de böyle oluyor mu?
Aynen
Açlıktan midem bulanır acaba mi derim
Kolum ağrır acaba mi
Basım ağrır acaba mi
Karnım ağrır acaba mi
Sirtim ağrır acaba mi
Sinirlendim aklıma hamilelik gelir hormonların etkisi mi

Ama hesaplamalarıma göre yumurtlamam geçti hem akıntım da geçti şuan su gibi ve renksiz bir akıntım var
Insallah bebek yerlesmeye calisiyodur canim bebek istedigimiz icin herturluvyasadigimiz seyi hamilelige baglaya calisiyoruz bende sanki alt karnimda siskinlik var gibi mide bulantim var gibi bende hamilemiyim diye dusunuyorum insallah bu ay hamile oldugumuz mujdesini veririz birbirimize

İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versin

İltihapta olabilir üşütmüş olabilirsin...Ama adet günün bekle sonra test yaparsın...Ama ağların kasılmaların bıçak saplanıyo gibi çok fazla olursan da doktora git canım aksatma ağır da kaldırma eğer denediyseniz bebek dikkat et günlük aktivitelerine...

Anladigim kadariyla adet gecikmeden ne yapsak bos.Kan testi yaptirmayi dusundum ama cesaret de edemedim adet gecikmesi yasamadan yapmaya.bakalim son 6 gün.

Evet canım üç aydan beri denemedeyiz daha önce hiç böyle olmamıştım. Tamam dediklerini dikkate alıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…