- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.241
Ama hesaplamalarıma göre yumurtlamam geçti hem akıntım da geçti şuan su gibi ve renksiz bir akıntım varUsutmus olabilirsin canim yumurtlama desem gecmis olmasi gerekiyo yadacgec yumurtluyoda olabilrsin
AynenBeklemek çok sıkıntılı.İnsanın aklında sürekli acaba hamile miyim sorusu.Böyle düşününce her şeyi hamilelik belirtisine yoruyorum.Sizde de böyle oluyor mu?
Insallah bebek yerlesmeye calisiyodur canim bebek istedigimiz icin herturluvyasadigimiz seyi hamilelige baglaya calisiyoruz bende sanki alt karnimda siskinlik var gibi mide bulantim var gibi bende hamilemiyim diye dusunuyorum insallah bu ay hamile oldugumuz mujdesini veririz birbirimizeAma hesaplamalarıma göre yumurtlamam geçti hem akıntım da geçti şuan su gibi ve renksiz bir akıntım var
İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versinInsallah bebek yerlesmeye calisiyodur canim bebek istedigimiz icin herturluvyasadigimiz seyi hamilelige baglaya calisiyoruz bende sanki alt karnimda siskinlik var gibi mide bulantim var gibi bende hamilemiyim diye dusunuyorum insallah bu ay hamile oldugumuz mujdesini veririz birbirimize
Kızlar herkese merhaba sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilirmi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil
Beklemek çok sıkıntılı.İnsanın aklında sürekli acaba hamile miyim sorusu.Böyle düşününce her şeyi hamilelik belirtisine yoruyorum.Sizde de böyle oluyor mu?
Kizlar afedersiniz dun kabiz bugun ishal belirti olabilirmi
Heeerseyi belirtiye yoruyoruum inanamıyorum yaa ve görüyorum ki yalniz değilim bebek isteyenler ayni durumda sürekli kendimizi dinliyoruz ne zormuşO durumla ilgili bişey duymadı hiç
Heeerseyi belirtiye yoruyoruum inanamıyorum yaa ve görüyorum ki yalniz değilim bebek isteyenler ayni durumda sürekli kendimizi dinliyoruz ne zormuş
Evet canım üç aydan beri denemedeyiz daha önce hiç böyle olmamıştım. Tamam dediklerini dikkate alıcam canımİltihapta olabilir üşütmüş olabilirsin...Ama adet günün bekle sonra test yaparsın...Ama ağların kasılmaların bıçak saplanıyo gibi çok fazla olursan da doktora git canım aksatma ağır da kaldırma eğer denediyseniz bebek dikkat et günlük aktivitelerine...
Anladigim kadariyla adet gecikmeden ne yapsak bos.Kan testi yaptirmayi dusundum ama cesaret de edemedim adet gecikmesi yasamadan yapmaya.bakalim son 6 gün.
Elem7891 karabüklümüsün
Bende bekliyorum ayy bayiltti beni bu bekleyis bat a son 3 gun.gebelik testi negatif bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?