MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ayy cidden mi bugün netten sipariş vericem çok sağol canım bilgilendirdiğin için

merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.

merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.
Evet canım biraz düşük geç yumurtlama olabilir diye düşünüyorum ve haliyle geç döllenme doktora git muhakkak inşallah kötü birşey çıkmaz

yaa benim adet olcak gibi karnım kasıklarım ağrıyor göğüslerime sancı giriyor ama 1 hafta var daha adet günüme 1 haziran bilemiyorum neden böyle

Kizlaarr günaydın
Yarın gorucem anyayi konyayi
Günaydıın benim de 1 gün kaldı
25 ci lerden bi ben kaldim galiba ama benimde yolda sanırım habercisi tek sivilcem bile çıktı karnimda iyice sisti yarin da benjmkisi gelir.iyice umutlarim sondu
Ben de 25 i bekliyorum test yaptım dün negatifti ama belli olmaz tabi yarın görcez

Takvimim uygulamasını kullanıyorum geçen aylarda regl doğum 22-25-22 çok değişik cikti benim bildiğim 28 di

Denemeye devam inş yarın regl günüm sonra çalışmalar en az 1 gün arayla devam

Senin ne oldu 4 gün üst üstte sonuç

Kızlar inanın çok üzgünüm
Ama yapacak birşey yok
Rabbim ne taktir ederse odur
İşte kızım bana anne benim kardeşim ne zaman gelecek,benim kardeşim niye yok,kardeşim olsun demesi ve bunu her arkadaşının kardeşi gelince söylemesi beni ayrı yıkıyor zaten
Çocuk kardeş istiyor
İncir kurunu arastircam ve baslicam
Bu ay olmazsa diyer ay Dr.a gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…