- 23 Mayıs 2016
- 840
- 1.068
- 43
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.561
Ayy cidden miOvulasyon testi netten alabilirsin canım giytigidiyorda var çoklu hamilelik testi gibi yapılan bir test idrarla yumurtlamdaki hormonu gösteriyor ve ne zamn yumurtladigini anlıyorsun ona göre hareket ediyorsun ben 1yıldır o programa bakıyorum ve telegondakinin benimle hiçbir alakası yokmuş hemen istiyorsan bir araştır derim
Hayırlısıyla iyi haberler verirsin inşallah canımKizlaarr günaydın
Yarın gorucem anyayi konyayi
Üzülme canım nasib o zman belkideKizlllaaaâr
5 aydır 25 inde olurdum
Biraz önce adet oldum
Artık umutların hazirana kaldi
Ne demek canım kararlıyım Ovulasyon testine diye bir başlık var forumda oradan bilgi alabilirsin ayrıntılıAyy cidden mibugün netten sipariş vericem çok sağol canım bilgilendirdiğin için
Evet canım biraz düşük geç yumurtlama olabilir diye düşünüyorum ve haliyle geç döllenme doktora git muhakkak inşallah kötü birşey çıkmazmerhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.
teşekkür ederimc canım .Evet canım biraz düşük geç yumurtlama olabilir diye düşünüyorum ve haliyle geç döllenme doktora git muhakkak inşallah kötü birşey çıkmaz
25 ci lerden bi ben kaldim galiba ama benimde yolda sanırım habercisi tek sivilcem bile çıktı karnimda iyice sisti yarin da benjmkisi gelir.iyice umutlarim sonduKizlllaaaâr
5 aydır 25 inde olurdum
Biraz önce adet oldum
Artık umutların hazirana kaldi
Günaydıın benim de 1 gün kaldıKizlaarr günaydın
Ben de 25 i bekliyorum test yaptım dün negatifti ama belli olmaz tabi yarın görcez25 ci lerden bi ben kaldim galiba ama benimde yolda sanırım habercisi tek sivilcem bile çıktı karnimda iyice sisti yarin da benjmkisi gelir.iyice umutlarim sondu
yaa benim adet olcak gibi karnım kasıklarım ağrıyor göğüslerime sancı giriyor ama 1 hafta var daha adet günüme 1 haziran bilemiyorum neden böyle
hahayırlısı olsun hakkımızda daha güzel bi dua yokbende de aynı şeyler var canm adet 29-30 mayıs
hahayırlısı olsun hakkımızda daha güzel bi dua yok
Takvimim uygulamasını kullanıyorum geçen aylarda regl doğum 22-25-22 çok değişik ciktiTelefona adet takvimi o takvimde ovulasyon gösterdiği gün ultrasonla yumurtaya bakmak sonra ovulasyon testleriyle hangi gün atıldığından net emin olaraktan o günlerde gün aşırı ( ben 4 gün üst üste yaptım) çalışmak:)
Canm napalim hayırlısı olsun25 ci lerden bi ben kaldim galiba ama benimde yolda sanırım habercisi tek sivilcem bile çıktı karnimda iyice sisti yarin da benjmkisi gelir.iyice umutlarim sondu
İnşaallah hayırlı olanı görürsün canımKizlaarr günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?