- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Acile gittim kan testi yaptırdım gebelik var dedi. Ama ayrıntılı konusamadim acil doktoru olduğundan başı cok kalabalikti. Değer duşuk olunca ben tedirgin oldum baya. İnşallah bebeğim beni terk etmezCanım bir değişiklik yoksa eğer geç döllenme olmuş olabilir mi? Doktora sordun mu ne dedi?
5 Mayıs adet tarihim cnmAdet tarihin ne zamandi canim ? Ben 15 gün gectikten sonra ogrenmistim. Daha yeniydi. Gec döllenme olmus demisti doktor.
Geç döllenme olmuştır belki hayırlı uğurlu plsun cnmKızlar benim adetim geceli 5 gün oldu beta HCG dgerim 18 çıktı. Bu kadar duşuk olan var mi
Bende aynı durumdayım regl olcakmışım gibi. Halbuki bu ay çok hissetmiştim sonradan hevesim kaçtı. Bıktım bende valla yaaaKizlar kasiklarim agrimaya basladi. Adet olcam gbi. Gecen ayda boyle bikac gun onceden agrimisti ve adet olmstum.istemiyorum artik cocuk falan. Psikolojim mahvoldu
Test yaptım mı cnm merak ettim sonuç neyValla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunu
Tebrik ederim canım genellikle doğru oluyorKizlar erken gebelik testi yaptim pozitif cikti,ama daha cok yeni, 1-2+ yaziyo,umarim dogrudur
Yaptim ve yazdim buraya canim,Allahima bin sukur ki pozitifTest yaptım mı cnm merak ettim sonuç ney
Hadi gözümüz aydın çok sevindimYaptim ve yazdim buraya canim,Allahima bin sukur ki pozitif
Canim senin bat neydi. Ne kdr once cikti yani erken gebelk testindeYaptim ve yazdim buraya canim,Allahima bin sukur ki pozitif
4gun once yaptim canim,ama catlatma ignemin 16.gunuCanim senin bat neydi. Ne kdr once cikti yani erken gebelk testinde
Benimde su an 4 5 gun var. Aslnda 2 3 gun var da her ay gecikiyo 2 gun. Dun addt olcam gbi hiasediyodm. Biraz da misafirim vardi yorulmstm. Bugun gayet iyiyim. Oyle degilim. Bilemiyorum gercekten. Yarin test yapsamm mi ki4gun once yaptim canim,ama catlatma ignemin 16.gunu
Ayy hadi darisi başimiza .. Gözün aydin canim benim saglikla kucagina alirsin insallahYaptim ve yazdim buraya canim,Allahima bin sukur ki pozitif
Ayy hadi darisi başimiza .. Gözün aydin canim benim saglikla kucagina alirsin insallah
Yaptim ve yazdim buraya canim,Allahima bin sukur ki pozitif
Kizlar sivilceler hamilelik olmadigini ve adet olunacağını mi gosterir
Sivilceler yumurtlama zamanindan beri var gerci bende. Stres mi acabaBenimde sivilceler cikti pek umutlu degilimm( kasiklarimda karsincalanmalar var ve adet olacam gibi sirtim agriyor
Sivilceler yumurtlama zamanindan beri var gerci bende. Stres mi acaba
Umut yok bende de. Oluruna biraktim.OLABİLİR CANM STRESTE OLABİLİR BENİM İKİ GÜNDÜR BELİRDİ MALESEF
UMUDUM KALMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?