MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

İnşallah öyledir tum belirtilerim var ama neden öyle oldu anlamadım 5 Mayıs a kadar belli olur dua edin bana kızlar yıkıldım resmen
Allahım yardımcın, yardımcımız olsun canım. Sıkma canını 5 mayısı bekle. Birbirimize dua edelim. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun Canım, kucağına almak da nasip olur inşallah. Allahım bizlere de nasip etsin, dua et. Belirtilerin var mıydı? Ya da ne hissettin, ben de merak içindeyim, bekliyorum.
Canim kasik agrim vardi ve bel agrisi ara ara.hatta bazen bi anlik midem bulaniodu hemen geciyodu.ama akinti ya da goguslerde koyulasma olmadi.Hepiniz icin diliyorum pozitif sonuclari,benim suan cok dusuk iki gun sonra kesinleşecek

Hayırlı olsun Canım, kucağına almak da nasip olur inşallah. Allahım bizlere de nasip etsin, dua et. Belirtilerin var mıydı? Ya da ne hissettin, ben de merak içindeyim, bekliyorum.
Bir de bugun test yaparken farkettim,idrarim cok fazla kopuruyordu,sonuc pozitif cikinca bunu iletmeliyim dedim

Bir de bugun test yaparken farkettim,idrarim cok fazla kopuruyordu,sonuc pozitif cikinca bunu iletmeliyim dedim
Teşekkürler canım cevabın için. Değerin de sağlıcakla yükselir ve kesinleşir bebişin inşallah. Benim de bat 5 mayıs benim de özellikle sol kasığımda ağrı var ve ara ara batma şeklinde artıyor belim ağrıyor biraz. Bazen bebiş herhalde diye heyecanlanıyorum bazen de 'yok bu adet ağrısı' diyorum moralim bozuluyor bilemedim göğüs uçlarımda filan da bi değişiklik yok, kendimi incelemek de dinlemek de istemiyorum ama elimde değil. Hayırlısı olsun inşallah, az kaldı sabırla bekleyecem.

Amin canim cok tesekkur ederim darisi sana ve tum isteyenlere insallah,benim de gecem gunduzum belirti aramakla gecti ama adetten farkli ya,ben kabullenmek istemesem de,icten ice bu sefer farkli oldugunu hissediyordum, mesela adet olacagim zaman da kasiklarim agrirdi,ama bu son iki uc gun bacak kasik birlesim yeri agriyo ic taraf,farkliydi yani,hadi senin de guzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım, benim de adete yakın ağrı olurdu da bu defa neredeyse ovulasyondan beri var ağrı. Bu beni biraz umutlandırıyor farklı gibi geliyor çünkü. Bir taraftan da başka bir belirtimin olmaması canımı sıkıyor, beklentim var da psikolojik olarak ağrı hissediyorum herhalde diyorum. Az önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı daha günüm de var, negatif çıkması normal diyorum kendimce. Ayy kafayı yiyecem galiba

Allah sabir versin seni coooooook iyi anliyorum,en kiza zamanda guzel haberler alirsin insallah

Acile gittim kan testi yaptırdım gebelik var dedi. Ama ayrıntılı konusamadim acil doktoru olduğundan başı cok kalabalikti. Değer duşuk olunca ben tedirgin oldum baya. İnşallah bebeğim beni terk etmez
sakin ol cnm kotu dusunme kanaman mi var?
degerin iki gun sonra iki kati olursa bebis saglikli demektir.
sen bol bol dinlen .insallah bisey olmaz.

Son düzenleme:
basiniz sagolsun cnm.

Bu sabah kanamam başladı. Önce hafif hafif şimdi birazcık daha yoğun. Gene acile gittk alttan muayene yapmak istediler. Onu da ben istemedim duşuk ihtimalini artiriyormuş. Belki yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum. Beta hcg 22 cikti.Bir iki güne tekrar giderim netlesmis olur. İnşallah

Geçmiş olsun canim . Dikkat et kendine

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı tuvalete gittiğimde peçete ile silince Kocaman bi sarı akıntı geldi akıntının içinde bir çizgi kadar pembe kan vardı .. Adetmi olucam acaba ??
Adet tarihime 7 gün kala kahverengi akıntım gelmişti ama inatla test yapmamıştım

Bende mayis dan umitlenenlerdenim benim dha 10 gunum var. Sabirsizlaniyorum aranizda goguslerinde damarlar cikan varmi. Benmde inanilmaz goguslerim agriyo ve damarlar cikti. Sol kasigimdada yatarken ve ayakda is yaparken agri oluyo araniz da bunlari yasiyan varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…